![]() |
.ei bine, eu voi refuza sa vad acest film, fie el facut in doua sau 3 sau 15 parti.
|
Originally Posted by Bubu:
|
M2 :w00t:
|
... de ce ma raptore ?? :huh: |
.e cartea mea de suflet. m-ar distruge sa vad ceva mai putin bun decat ceea ce e pus pe pagina. ori cum ceva mai bun de-atat e imposibil sa iasa...
|
R, in ce varianta editoriala o ai? Sunt curios...
|
am luat cartile in engleza de la sala Dales si am revenit la normalitate. pana la urma daca nu il citesti in original se pierde din farmec. |
Iti ofer o carte de poeme in limba chineza. Are o savoare extraordinara.
|
pass
|
Faust? In limba paterna :w00t: Pai tot engleji, tot engleji?
|
francais aussi ;)
am plecat acasa ... pa si pussy ... maine alte stiri sexatzionale despre ecranizarea THE HOBBIT! :D |
'95, facuta la pitesti et '74(sau ceva de genul) la bucuresti |
zii ma raptore de ce nu o sa vezi filmul(ele) ?
|
Originally Posted by raptor:
Spune de '74, spune de '74 pleaaseeee!!! Ion Creanga? |
hmmmm...correct me if I'm wrong. dar in Hobbit nu era vorba despre Bilbo? |
i think u got it ...
s-a deviat putin de la sub... so ? |
pai si-atunci... Frodo ia inelul de la Gollum? k o sa iasa un kkt... n-o sa se mai lege deloc cu actiunea din LotR nici felul in kre Frodo pleak cu inelul, nici intalnirea lor cu Gollum... yucks
iar aluzii la Frodo + Sam = :love: ?!? :shock: dublu yucks... |
Nu exista pericolul ca nu se leaga actiunea din Hobbit cu cea din LOTR, pentru ca PJ a fost destul de fidel cu textul lui Tolkien mai ales in prima parte...Inelul la sfarsitul Hobbit-ului ramane la Bilbo, asa ca Frodo nu il ia de la Gollum, iar intalnirea dintre Frodo si Gollum este pregatita de o scena din FOTR-Extended in care Gandalf il updateaza pe Frodo, care nu avea decat amintiri vagi din povestile unchiului, despre povestea lui Smeagol/Gollum...deci no worry se leaga :D
Problema, din punctul meu de vedere se afla in dorinta de a face 2 parti la o carte in care actiunea este destul de concentrata pentru a iesi un singur film si bun-o lalaiala in 2 parti (aka 6 ore-ca stim ca lui PJ ii plac filmele luuungi) nu ar face cinste cartii, care este intr-adevar dupa cum spunea si Raptor excelenta. Daca ii va tine buzunaru', tehnologia si puterea de munca a lui Jackson, as fi curios sa vad 2 sau 3 installments la Silmarillion, pentru ca acolo intr-adevar la densitatea story-ului si la numarul mare de personaje, plus amploarea tonului si a viziunii, o parte nu ar fi indeajuns. Dar am un feeling ca nu o sa se intample mai devreme de vreo 10 sau 15 ani de acum incolo. |
Originally Posted by lestatika_29:
|
Originally Posted by Faenor:
ce'as vrea sa ma insel amarnic :D |
All times are GMT +2. The time now is 16:21. |