![]() |
trebuie sa ma simt vinovata, rockgirl??? :D :D
|
Originally Posted by ale-anda:
|
Originally Posted by yo_irina_depp_bloom:
Nu stiu de cine/ce sä mä îndrägosesc mai întâi: De mesajul lui yo_irina_depp_bloom De nickul lui yo_irina_depp_bloom De irina De depp De bloom De yo (adicä de mine însumi). Voi ce ziceti? Yo, Pitbull Chaplin Tarkovski Forman Bergman Antonioni Fellini Welles Vajda Kurosawa Mihalkov Hitchcock Wilder Truffaut Schlöndorff Lynch Cacoyannis Koncealovski Lean Porumboiu Ciulei Kubrick ... si-n rest, completati din minte, cä ne-apucä dimineata |
LOTR?
POTC1? ce-s astea? indicative de radioamatori? apropo, chiar si nickul yo irina depp bloom suna a radioamator... |
eu zic sa indragostim de Depp , aia macar are rost :happy: :D
|
taci tuh!!! nu zic ca nu joaca bine dapai akma ii prea moolt :P
lasa hai sa nu ne indragostim de niciun star... sa ne indragostim de baietii si fetele ( pt baieti) noastre :lol: :lol: :lol: :lol: |
|
|
NU :lol: :lol:
chiar de asta am scris in paranteza pt baieti ca sa nu se ajunga la idei ....... :) :) da poate nu m-am exprimat bine...rectific: sa ne indragostim ( noi fetele) de baietii nostrii iar (voi baietii)... voi de fetele voastre nu de alta da deja visam prea moolt la staruri si nici nu cred ca le vom intalni vreodata :D :D |
Deci, sä discriminäm minoritätile sexuale?
|
nu neaparat... fiecare face cum vrea sau cum il duce capul. Dar unele chestii sunt prea de tot. Oricum nu ma refeream chiar la asta da ma rog :P
|
Sä nu-mi zici c-ai aflat de undeva cä eu pe la vreo zece-unspe ani m-am îndrägostit de un autobuz de pe linia 8 din Constanta. (Nu ca de un obiect, ci ca de o persoanä! Coup de foudre! Ca atunci când vezi pe cineva pe stradä - si boinggg!!! :love: :love: :love: )
|
nu, nu am aflat de la nimeni nimic :lol: ... stai linistit
|
Originally Posted by Pitbull:
nu vreau s stiu la ce alte aparate ai avut reactia boiing odata cu inaintarea in varsta :lol: |
Originally Posted by Pitbull:
Seriously? Si eu vroiam sa ma fac locomotiva, asa i-am zis d-nei invatatoare. Nu mecanic, cum ma lamurea ea, locomotiva, ca si Thomas, the engine. |
Originally Posted by seven7seven:
|
Originally Posted by lady_mystyque:
I was 4, d'oh.. :lol: :lol: EDIT pentru mai sus - educatoare, nu invatatoare. Lasa, ca si-acuma am gusturi chestionabile in animatie - i love stupid cartoons (my fav character is Ed, and my fav cartoons are 2 stupid dogs).. So yeah, i understand your reaction.. :happy: What's your favorite? :P |
Originally Posted by seven7seven:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:48. |