Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Catherine Zeta-Jones,Salama Hayek sau Anjelina Jolie? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88740)

tibir 10 Oct 2006 20:55

Revin pentru ca vroiam sa il intreb pe cazemeer pe care o prefera. Am vazut alegerea si mi-a placut foarte mult modul in care o descrie pe Salma (am scris corect?).
Catherine m-a convins in Chicago si Traffic, dar de m-a suparat in Zorro (ala-i film?).
Poate sunt subiectiv in alegeri, dar cand este vorba de femei asa de frumoase, nu suntem cu totii subiectivi??

Dominic 10 Oct 2006 22:52

Damn you boy u speak the truth! :D Frumusetea isi spune cuvantul!Vad k esti putin ironic...(scriindu`i lui Cezeemer(dak am scris corect) dak ai scris corect numele Salmei) stai linistit k e baiat de treaba si asa e el...corecteaza...si pe mine m`a corectat de cateva ori..fie k am crezut k e corect sau nu dar nu m`am certat cu el...e placut sa vb cu el :D :D :D !

Dea_Tofog 11 Oct 2006 07:05

:lol: :lol: nu-mi vine sa cred ca am scris Salama... din greseala, ii dai seama.

tibir 11 Oct 2006 08:16

Originally Posted by Dominic:

Damn you boy u speak the truth! :D Frumusetea isi spune cuvantul!Vad k esti putin ironic...(scriindu`i lui Cezeemer(dak am scris corect) dak ai scris corect numele Salmei) stai linistit k e baiat de treaba si asa e el...corecteaza...si pe mine m`a corectat de cateva ori..fie k am crezut k e corect sau nu dar nu m`am certat cu el...e placut sa vb cu el :D :D :D !

Sincer chiar nu m-am suparat ca am fost corectat, ideea este ca nu am fost atent si chiar sunt convins ca este baiat de treaba.
Sunt destul de "proaspat" pe forum si am gura cam sloboda... asa ca imi cer scuze anticipat :D

Cazeemeer 11 Oct 2006 15:54

Originally Posted by tibir:

Am vazut alegerea si mi-a placut foarte mult modul in care o descrie pe Salma

De fapt, nu am facut nici o descriere, eram ironic atunci.

tibir 12 Oct 2006 17:43

Ok. Oricum am apreciat ironia si stim ca intotdeauna si in ironie se ascunde putin (sau mai mult) adevar.

CatyCaty 09 Nov 2006 11:10

Sure Catherine!

Sure Catherine! She's very beautifull, smart and a really good actrice! Idon't think she loves Michael but her inteligence come out when she dicovered he loves her! Good job Cathy!
Catherine was a real actrice in all her films, esspecially in Traffic, Chicago and Zorro!

Dominic 15 Dec 2006 02:00

"Was"...fine said!BvO! :hmm:

Zettta 03 Jan 2007 03:06

Zeta

Frate, cum poate cineva sa zica k Angelina Jolie e frumoasa. Are fata ca un fund de borcan cu o pereche de buze crapate. E groaznica. In fine, gusturile nu se discuta.
Spre deosebire de Sal'a'ma si An'j'elina, Catherine danseaza 'de cazi in cap' si are o voce superba (Chicago dak nu ma credeti) ceea ce o face o actrita completa. No offense da e cea mai tare avand in vedere performantele artistice.
Just my opinion, nobody has to agree.

crin3l 09 Jan 2007 13:51

Re: Zeta

Originally Posted by Zettta:

Frate, cum poate cineva sa zica k Angelina Jolie e frumoasa. Are fata ca un fund de borcan cu o pereche de buze crapate. E groaznica. In fine, gusturile nu se discuta.
Just my opinion, nobody has to agree.

Spune aproape o planeta ca arata f bine ... dar cum ai zis u "Gusturiel nu se discuta."

Gloria 09 Jan 2007 14:00

de cele mai multe ori mi s-a parut ca e suficient sa fie doar Jolie si sa nu mai faca nimic in film ca sa stau cu gura cascata; e frumoasa, senzuala, are tot ce-i trebuie; revenind la spiritul critic si la ratiune spun ca Jolie are un rol care-i spala toate pacatele; ati vazut-o in Gia? Acolo joaca intr-adevar! In rest,...in rest, de fapt,nu conteaza.

Luke_Dorian 12 Jan 2007 12:57

ce naiba va aberati atat?deocamdata angelina e singura care are un oscar, daca nu ma insel, pentru girl interrupted.zeta-jones e draguta dar are talentul unei actrite de vodevil.si salma hayek nu stie decat sa isi arate sanii prin filmele prin care apare (vezi desperado si frida;cu un amendament:in frida mi-a placut si mie).

Luke_Dorian 12 Jan 2007 16:07

fiecare are dreptul la o opinie ,deci sunt intru totul de acord cu mistah j.daca ar trebui toti sa ne luam dupa ce zice majoritatea...nici pe Einstein nu il credeau cu toeria relativitatii :lol:

Zettta 12 Jan 2007 16:27

Originally Posted by Luke_Dorian:

ce naiba va aberati atat?deocamdata angelina e singura care are un oscar, daca nu ma insel, pentru girl interrupted.zeta-jones e draguta dar are talentul unei actrite de vodevil.

Te inseli. :) Catherine a primit oscarul pt rolul din Chicago.

ra_nia 12 Jan 2007 16:42

sunt diferite ca gen...dar luandu-ma dupa rolurile lor ,Salma mi se pare cea mai buna,de substanta

Luke_Dorian 12 Jan 2007 17:01

Originally Posted by Zettta:

Originally Posted by Luke_Dorian:

ce naiba va aberati atat?deocamdata angelina e singura care are un oscar, daca nu ma insel, pentru girl interrupted.zeta-jones e draguta dar are talentul unei actrite de vodevil.

Te inseli. :) Catherine a primit oscarul pt rolul din Chicago.

nu se poate :(( .oricum mersi pentru rectificare.

Dominic 15 Jan 2007 23:30

Welcome tibir!Sper sa te simti bine pe forum!Desi, eu cand am intrat, acum 2 ani si ceva, nu am fost chiar asa bine primit! :P Insa lumea care era atunci, majoritatea au plecat de pe forum!Mai sunt cativa care incerca sa tina forumul asta viu...insa, sa recunoastem, nu mai este ce era odata!Good Luck! ;)

Dominic 15 Jan 2007 23:33

Scuze...netul meu de la Zapp isi spune cuvantul!Nu se vedea pagina nr 2.Scuze!!Continuati... :oops: :oops: :oops:

anddreea_91 19 Feb 2007 11:04

Normal k Angie k e super buna :P

catherine zeta 16 Apr 2007 18:00

catherine zeta-jones e cea mai tareee din loome so very beautyful :D i love zeta ! :love: :love: :love:

All times are GMT +2. The time now is 11:33.