![]() |
Revin pentru ca vroiam sa il intreb pe cazemeer pe care o prefera. Am vazut alegerea si mi-a placut foarte mult modul in care o descrie pe Salma (am scris corect?).
Catherine m-a convins in Chicago si Traffic, dar de m-a suparat in Zorro (ala-i film?). Poate sunt subiectiv in alegeri, dar cand este vorba de femei asa de frumoase, nu suntem cu totii subiectivi?? |
Damn you boy u speak the truth! :D Frumusetea isi spune cuvantul!Vad k esti putin ironic...(scriindu`i lui Cezeemer(dak am scris corect) dak ai scris corect numele Salmei) stai linistit k e baiat de treaba si asa e el...corecteaza...si pe mine m`a corectat de cateva ori..fie k am crezut k e corect sau nu dar nu m`am certat cu el...e placut sa vb cu el :D :D :D !
|
:lol: :lol: nu-mi vine sa cred ca am scris Salama... din greseala, ii dai seama.
|
Originally Posted by Dominic:
Sincer chiar nu m-am suparat ca am fost corectat, ideea este ca nu am fost atent si chiar sunt convins ca este baiat de treaba. Sunt destul de "proaspat" pe forum si am gura cam sloboda... asa ca imi cer scuze anticipat :D |
Originally Posted by tibir:
|
Ok. Oricum am apreciat ironia si stim ca intotdeauna si in ironie se ascunde putin (sau mai mult) adevar.
|
Sure Catherine!
Sure Catherine! She's very beautifull, smart and a really good actrice! Idon't think she loves Michael but her inteligence come out when she dicovered he loves her! Good job Cathy!
Catherine was a real actrice in all her films, esspecially in Traffic, Chicago and Zorro! |
"Was"...fine said!BvO! :hmm:
|
Zeta
Frate, cum poate cineva sa zica k Angelina Jolie e frumoasa. Are fata ca un fund de borcan cu o pereche de buze crapate. E groaznica. In fine, gusturile nu se discuta.
Spre deosebire de Sal'a'ma si An'j'elina, Catherine danseaza 'de cazi in cap' si are o voce superba (Chicago dak nu ma credeti) ceea ce o face o actrita completa. No offense da e cea mai tare avand in vedere performantele artistice. Just my opinion, nobody has to agree. |
Re: Zeta
Originally Posted by Zettta:
|
de cele mai multe ori mi s-a parut ca e suficient sa fie doar Jolie si sa nu mai faca nimic in film ca sa stau cu gura cascata; e frumoasa, senzuala, are tot ce-i trebuie; revenind la spiritul critic si la ratiune spun ca Jolie are un rol care-i spala toate pacatele; ati vazut-o in Gia? Acolo joaca intr-adevar! In rest,...in rest, de fapt,nu conteaza.
|
ce naiba va aberati atat?deocamdata angelina e singura care are un oscar, daca nu ma insel, pentru girl interrupted.zeta-jones e draguta dar are talentul unei actrite de vodevil.si salma hayek nu stie decat sa isi arate sanii prin filmele prin care apare (vezi desperado si frida;cu un amendament:in frida mi-a placut si mie).
|
fiecare are dreptul la o opinie ,deci sunt intru totul de acord cu mistah j.daca ar trebui toti sa ne luam dupa ce zice majoritatea...nici pe Einstein nu il credeau cu toeria relativitatii :lol:
|
Originally Posted by Luke_Dorian:
|
sunt diferite ca gen...dar luandu-ma dupa rolurile lor ,Salma mi se pare cea mai buna,de substanta
|
Originally Posted by Zettta:
|
Welcome tibir!Sper sa te simti bine pe forum!Desi, eu cand am intrat, acum 2 ani si ceva, nu am fost chiar asa bine primit! :P Insa lumea care era atunci, majoritatea au plecat de pe forum!Mai sunt cativa care incerca sa tina forumul asta viu...insa, sa recunoastem, nu mai este ce era odata!Good Luck! ;)
|
Scuze...netul meu de la Zapp isi spune cuvantul!Nu se vedea pagina nr 2.Scuze!!Continuati... :oops: :oops: :oops:
|
Normal k Angie k e super buna :P
|
catherine zeta-jones e cea mai tareee din loome so very beautyful :D i love zeta ! :love: :love: :love:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:33. |