Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   TOKYO DRIFT !!!! :X (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88713)

alc 14 Jul 2006 17:35

Originally Posted by Dario Argento:

Oameni buni, seria Fast and Fourios nu e cinema, ci doar o boratura :sick: pentru pasionatii de motoare. Wake up!!!

Mda atunci filmele de actiune is destinate luptatorilor de k1, comediile sunt destinate clownilor, filmele horror destinate bolnavilor psihici, dramele destinate femeilor aflate in pragul sinuciderii. De ce ne mai uitam la filme atunci?

Dario Argento 14 Jul 2006 18:08

Originally Posted by alc:

Oameni buni, seria Fast and Fourios nu e cinema, ci doar o boratura :sick: pentru pasionatii de motoare. Wake up!!!

Mda atunci filmele de actiune is destinate luptatorilor de k1, comediile sunt destinate clownilor, filmele horror destinate bolnavilor psihici, dramele destinate femeilor aflate in pragul sinuciderii. De ce ne mai uitam la filme atunci?

Nu vorbeam de filme cu curse, ci doar de filmele F&F. Anyway, nice imagination, although it lacks any logic... 8)

GhitzaCartitza 14 Jul 2006 18:26

Te iei de Fast and Furious te iei de familia mea manca-te-as. Te prind yo si te pun cu gura la teava de esapament de la Trabant :P si sa vezi atunci pasiune pentru motoare. Esti homo? N-ai vazut femeile? Muzica nu te-a miscat un pic de pe scaun? Hmmm.... :sleep: O bila mov de la mine.

Dario Argento 14 Jul 2006 19:32

Originally Posted by GhitzaCartitza:

Te iei de Fast and Furious te iei de familia mea manca-te-as. Te prind yo si te pun cu gura la teava de esapament de la Trabant :P si sa vezi atunci pasiune pentru motoare. Esti homo? N-ai vazut femeile? Muzica nu te-a miscat un pic de pe scaun? Hmmm.... :sleep: O bila mov de la mine.

Man, pentru femei & muzica mai bine dai pe MTV sau pe Manele TV. In sala de cinema intri insa ca sa vezi cinema. That's how I see things.

GhitzaCartitza 14 Jul 2006 21:47

Inteleg ce zici, da' pe de alta parte daca vrei cinema te uiti pe TV Cultural. Cred ca e mai mult intr-un film decat "cinema". Parerea mea... Povestea "continua" chiar daca s-a terminat filmu'. Adica si dupa ce ai iesit din sala de cinema, mintea lucreaza. Orice film iti pune macar un neuron in miscare, indeferent daca te amuza, te bucura, te intristeaza, sau pur si simplu te enerveaza. Si aici nu ma refer doar la seria Fast and Furious, pentru asa trebuie luata. De-aia apare si nea' Vin Diesel la final ;)
PS. Nu cred ca e doar pentru pasionatii de motoare. Uite de exemplu Torque mi s-a parut de-a dreptul imbecil si e facut tot de astia.

Dario Argento 14 Jul 2006 21:52

PS. Nu cred ca e doar pentru pasionatii de motoare. Uite de exemplu Torque mi s-a parut de-a dreptul imbecil si e facut tot de astia.

Aici ai dreptate, si Torque e imbecil. 8)

V_Rossi 06 Aug 2006 19:34

Cred ca tu esti certat cu ce este frumos pe lumea asta! ;) mai bine dute si mai citeste o carte decat sa-ti dai cu parerea despre un film prea tare! :-| in plus... ce stii tu despre motoare de critici filmu asta? cand o sa conduci si tu in "halu" ala mai vorbim! ;)

raptor 07 Aug 2006 11:10

.lol. vrum-vruuuuuum.

ATB4FOREVER 07 Sep 2006 14:40

Man, pentru femei & muzica mai bine dai pe MTV sau pe Manele TV. In sala de cinema intri insa ca sa vezi cinema. That's how I see things.

mai iubitor de fotbal si manele, te prind eu, te bag in portbagaj si ne oprim doar in mijlocul unei paduri.... restul ti-l imaginezi.........
te-ai luat de ceva sfant :x

ATB4FOREVER 07 Sep 2006 14:43

Aici ai dreptate, si Torque e imbecil. 8)

ma nici masini, nici motociclete, nici fete, nu-ti plac, evident esty gay.... fuccker :sick:

All times are GMT +2. The time now is 16:18.