![]() |
Originally Posted by Dario Argento:
|
Originally Posted by alc:
Nu vorbeam de filme cu curse, ci doar de filmele F&F. Anyway, nice imagination, although it lacks any logic... 8) |
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
Man, pentru femei & muzica mai bine dai pe MTV sau pe Manele TV. In sala de cinema intri insa ca sa vezi cinema. That's how I see things. |
Inteleg ce zici, da' pe de alta parte daca vrei cinema te uiti pe TV Cultural. Cred ca e mai mult intr-un film decat "cinema". Parerea mea... Povestea "continua" chiar daca s-a terminat filmu'. Adica si dupa ce ai iesit din sala de cinema, mintea lucreaza. Orice film iti pune macar un neuron in miscare, indeferent daca te amuza, te bucura, te intristeaza, sau pur si simplu te enerveaza. Si aici nu ma refer doar la seria Fast and Furious, pentru asa trebuie luata. De-aia apare si nea' Vin Diesel la final ;)
PS. Nu cred ca e doar pentru pasionatii de motoare. Uite de exemplu Torque mi s-a parut de-a dreptul imbecil si e facut tot de astia. |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
Aici ai dreptate, si Torque e imbecil. 8) |
Cred ca tu esti certat cu ce este frumos pe lumea asta! ;) mai bine dute si mai citeste o carte decat sa-ti dai cu parerea despre un film prea tare! :-| in plus... ce stii tu despre motoare de critici filmu asta? cand o sa conduci si tu in "halu" ala mai vorbim! ;) |
.lol. vrum-vruuuuuum.
|
mai iubitor de fotbal si manele, te prind eu, te bag in portbagaj si ne oprim doar in mijlocul unei paduri.... restul ti-l imaginezi......... te-ai luat de ceva sfant :x |
ma nici masini, nici motociclete, nici fete, nu-ti plac, evident esty gay.... fuccker :sick: |
All times are GMT +2. The time now is 16:18. |