![]() |
Cred ca vorbesti despre filmul "Shadow of the vampire", care a fost regizat de E. Elias Merhige, dar care e bazat pe "Nosferatu" lui F.W. Murnau.
|
Da asta e filmul, Nosferatul,,,,,,,multumesc pentru ajutor pentru ca eu uitasem!!
|
Acum mai trebuie doar sa il gasesti si sa te bucuri de el. Have fun :)
|
Chiar asa am sa fac..........multumesc anticipat AVA!!!!!!!! :D
|
Multumesc mult Dario Argento
Filmul este Mandroid, acum sa vad de unde fac rost de el!
|
Re: Ajutati-ma si pe mine!!!!!!!
Originally Posted by sandokan:
Omul spusese deja ca era filmul lui Murnau. |
Eram f mic. Vedeam pe sarbi un film politist 100%, f realist (serial). O adevarata varianta americana a Caracatitei.
Juca Dennis Farina. Genericul incepea cu niste masini care se urmareau iar la un moment dat isi atingeau rotile, se toceau capacele unele de altele si sareau scantei. Aveam 4 ani, ma fascina teribil. Am gasit pe imdb bibliografia acestui actor si tind sa cred ca ar fi vorba de "Crime Story". A avut mai multe serii. Imi poate confirma cineva daca este cel mentionat si cum pot face rost de episodul pilot macar sau cateva episoade spre final? Stiu ca ma impresiona coloana sonora, il pusesem pe tatal meu sa mi-o inregistreze... :)) Mi-a placut f mult un anume episod cand mafiotii ciuruiesc masina in care se afla sotia sau amanta politistului. Masina era numai gauri. Incredibil la filmul asta: fiecare episod avea victima lui, mureau pe capete. Spre final cred ca au murit aproape toti :)) A ramas doar Farina parca. Merci anticipat! |
All times are GMT +2. The time now is 06:16. |