![]() |
dar în curînd lumea o sã comunice tot mai des prin 3 (4,5...) G, ºi atunci tot mai potrivitã va fi formula 'la revedere'. nu cred cã are rost schimbarea cu 'reauzire' din moment ce nu ar mai fi utilã decît cîþiva ani. oricum mie nu mi prea mi s-a întîmplat sã folosesc aceastã formulã la telefon (nici de mine, nici de interlocutor), ci 'salut', 'pa', 'hai noroc', 'bunã ziua', 'mai vorbim' etc
|
Mä bucur c-ati reaburcat acest topic.
La recitire. |
Atunci merge si "La revedere". Tre' sa vezi ca sa citesti :?
|
Sau "La repipäire".
(In Braille, sau în chiloti.) |
Re: mici dileme
Originally Posted by Supastar:
Era spagar. A spaguit la turcaleti nu i-a belit cu spada. Mai zic eu. :P |
care este culoarea timpului?
PS. acesta este un topic initiat de mine astfel ca il rog pe pitbull sa nu posteze replici spirituale pe aici. Merci! |
incolora.
|
I beg to differ.
Pentru mine, timpul evolueazä în tonuri cenusii, de la alb la negru. Sau, mai bine zis, zone luminoase si întunecoase. Partea ciudatä este cä sunt mecanice; nu se bazeazä pe nimic concret, doar pe niste conditionäri automate din copilärie. A, si încä o curiozitate: eu väd timpul curgând pe o axä diagonalä orientatä din dreapta-jos spre stânga-sus. De ce...? Nu stiu... Pe aceastä axä, zonele de întuneric si luminä se succed cam asa: Orele: corespunzätor cu ziua si noaptea. Zilele säptämânii: întuneric maxim la trecerile marti-miercuri si sâmbätä-duminicä. Lunile anului: corespunzätor cu anotimpurile (iarna întuneric, etc.). Anii: Pânä în jurul lui 1800: întuneric. Secolul XIX: luminä. In jurul lui 1900: putin întuneric. 1910: zonä luminoasä. 1914-1920: zonä foarte întunecatä. 1920-1930/35: luminä 1930/35-1939: întuneric. 1939-1959: luminä 1960: zonä usor întunecatä 1961-1972: luminä. Anii '70: întuneric. 1979 - prezent: luminä. (Repet: nu au nici o justificare; sunt simple automatisme ale imaginatiei.) A fost okay asa, Supi? Destul de pragmatic? |
All times are GMT +2. The time now is 02:08. |