![]() |
Originally Posted by emanuel:
da, se pare ca regizorul e omul de casa al MedieiPro, probabil scolit la ei. io unu is tare curios sa aud cam care-s preferintele filmice ale tipului astuia care va semna, alaturi de urmatorul hit al casei pomenite, PETITORII, un produs vacanta mare (imi cer scuze!). |
.cum adica?eu cred ca e cit se paote de evident: domnul prefera wong kar vai, emil custurica si andrei tarcovschi. altfel cum sa se inhame la asa un proiect magnific?
.media pro. aceeasi fanfara care ne-a incintat anul trecut, pe 1 decembrie, cu imnul manelistilor :sick: . baga-mi-as pula, picioarele si scirba in hoitul tau imputit, mincate-ar jigodia sa te manance. |
Originally Posted by raptor:
It's the season to be jolly, tra la la la la la la la la. Eu vreau Adrian Copilul Salam |
De fapt, Prost tv vrea sa detroneze Bollywood ul;principiul lor:ii atacam cu "oamenii lor"(sa ma ierte UE),cu propriile lor arme!De fapt,e o diversiune la mijloc,un mic jmen(sa ma ierte din nou):paziti va bunurile cand va uitati la film;credeti voi ca ei sunt acolo in film,dar,daca plecati din fata ecranelor chiar si un pic,s ar putea sa nu le mai gasiti cand va intoarceti(sa ma mai ierte o data,n am nimic cu manelistii).Deci,atentie!
|
Benny, din cate tin ieu minte, Adrian Copilu` Salam s-a mai tras intr-un film, prin '97-'98, film care parca se numea 'The Crazy Stranger'. Deci are experienta, dom`le! [ :sick: ]
Talent avem, manele sa fie! |
vorbeste dupa ce vezi filmu'.
|
Originally Posted by Sinnerman:
Da, Gadjo Dilo, cu rromanca noastra Rona Hartner. |
Si, mai recent, în "Furia" lui Radu Muntean - as himself, evident!
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...asc&star t=50 |
dar voi nu stiati ca adi de vito are si documentar? serios :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:47. |