Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Animatie (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Ice Age 2 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88187)

Leonard 17 Apr 2006 15:35

Originally Posted by raptor:

.atunci nu te du.

"nu te duce!"

Cinemania 17 Apr 2006 15:37

ba du-te..altfel mori de curiozitate :D

cherryblossom 17 Apr 2006 15:40

:P

raptor 18 Apr 2006 10:03

Originally Posted by Leonard:

.atunci nu te du.

"nu te duce!"

.corect. mersi.

Mala Portugal 26 Apr 2006 20:24

Cred ca la iesirea din sala de cinema eram singurul mamut trist.

Cinemania 27 Apr 2006 12:36

Originally Posted by Mala Portugal:

Cred ca la iesirea din sala de cinema eram singurul mamut trist.

dar restul cum era?

Mala Portugal 27 Apr 2006 16:45

I couldn't care less. They were not my herd :happy:

Cinemania 27 Apr 2006 19:25

trebuie s-o mai lungesc un pica..dar tu de ce ai fost mamut trist?

raptor 03 May 2006 10:42

.a fost o prostie. nici vorba de umor. pai ce pana mea, sa stau 2 ore si sa ma CHINUI sa rid? si sa nici nu reusesc...marj la gunoi. multumescu-ti-o! doamne ca nu m-ai lasat sa ma duc sa il vad la cinema ca plingeam o luna dupa banii aruncati. 3.

Cinemania 03 May 2006 13:55

si care a fost ultimul film animat din ultimii ani la care nu te-ai fortat sa razi?..they are all walking clichees

raptor 12 May 2006 14:10

;) au fost destule, no worries. insa nici unul la cinema (admit insa ca am chicotit pe sub musteata la madagascar, la pinguini si la lemurieni).

Cinemania 12 May 2006 18:48

(admit insa ca am chicotit pe sub musteata la madagascar, la pinguini si la lemurieni).

me too

ricutza 15 May 2006 20:40

mi-a palcut Iceage 2 dar mi s-a parut sub primul...aici erau cam fortate toate fazele spre deosebire de primul unde pareau mult mai naturale...Scrat e mai putin amuzant insa oposumii sunt bestiali mai ales in relatie cu Ellie.

rafael 16 May 2006 01:10

apoliticul animatiei americane

1. Primul Ice Age mi s/a parut mult mai bun pentru ca se adresa clar si intr/o maniera eleganta publicului. Transpunerea ideilor intr/o lume animalica preistorica unde generatorul de conflict este racirea globala, fapt care afecteaza intreaga lume continea un gram de politic insa aceasta amenintare a naturii era inferioara amenintarii umane care brusc a fost scoasa din partea a doua, unde amenintarea cea mai directa este a unor monstrii acvatici, extraterestii a regnului animal care traieste in armonie. Desi primul Ice Age e facut ulterior 9 11, acesta nu contine temerile terorismului in masura in care le inpacheteaza the meltdown, poate si din cauza ca scenariul a fost scris anterior, dar poate si din cauza unui mesaj diferit. solidaritatea celor diferiti pentru a ajuta, pentru a deveni eroi. Parerea mea este ca se simte clar teama populatiei americane in The meltdown, si prin faptul ca acel pericol iminent este reflectat atat de des, atat prin apa care apare mult mai des, cat si prin the alien animals. de ce alien? nu extraterestial dar alien pentru ca nu sunt cunoscute de ceilalti.

2. Crash si Edy sunt cele doua personaje noi care aduc ceva bun si amuzant. Nu am avut senzatia ca e un amuzament fortat cum ar fi la ceilalti, ci e unul extrem de placut si "popular". un alt personaj exceptional de bun este testoasa care vine totul si orice

3 intrebare... cum au rezistat sid, manny si diego din era glaciara si pana in cea de incalyire globala...

4 PS politicul trece dincolo de industrialul... incalzirii globale.

raptor 16 May 2006 09:33

.cit despre puctul 3, :lol: amice, e trist atunci cind accepti faptul ca un mamut, un lenes si un smilodon se imprietenesc dar ai o problema cu faptul ca ei traiesc mai mult de citeva mii de ani...

.asa-i ca s-a dus pe pula fantezia?

Shemaia 16 May 2006 11:52

Si cum ramine cu finalul de la primul Ice Age?... Sau chestia aia era un fel de teaser pentru Ice Age 3, in varianta Volcano Age? :w00t:

fly_2peu 20 Jun 2006 13:49

mda...ice age 1 mi s-a parut mai interesant decat partea a 2-a...va aparea si partea a 3-a?

Herzeleid 08 Jul 2006 11:34

.nu sunt atitea lol-uri pe forumul asta cite as vrea eu sa pleznesc in mesajul asta. auzi, ice age2-profund...hai ca-s curios...hehe

yup. pt un desen animat. mi-am si modificat semnatura pentru a evita eventualele confuzii pe viitor. Iar atitudinea ta este echivalenta cu a unui puscarias care intra intr-o gradinita provocand copiii la 'cine-i mai tare'. :hmm:

raptor 09 Jul 2006 15:06

Originally Posted by Herzeleid:

.nu sunt atitea lol-uri pe forumul asta cite as vrea eu sa pleznesc in mesajul asta. auzi, ice age2-profund...hai ca-s curios...hehe

yup. pt un desen animat. mi-am si modificat semnatura pentru a evita eventualele confuzii pe viitor. Iar atitudinea ta este echivalenta cu a unui puscarias care intra intr-o gradinita provocand copiii la 'cine-i mai tare'. :hmm:

.iar atitudinea ta este a unuia dintre copii aceia de gradinita, caruia i se pare ca e mai tare-n craci decat puscariasul...
.dar te rog, corecteaza-ma; arata-mi profunzimea in vreunul dintre cele doua filme sus-numite, si daca ea exista, atunci imi spinzur orgoliul cu ea.

Herzeleid 09 Jul 2006 17:53

aahhmm ...

Repet: Meltdown e mai profund decat Ice Age.
Should be enough explanation pentru orice om normal care nu cauta sa fie bagat in seama.

All times are GMT +2. The time now is 14:47.