![]() |
woa, im missing all the fun.
un topic de 2 pagini crescut intr-o zi. tipul catalizeaza clar. sa fim cinstiti: stigmatul virtual nu e cu nimic mai usor decat stigmatul social. cand apare, iertarea e un act personal - iertarea unei comunitati nu exista. eu cred ca, atat timp cat interventiile lui sunt valide, omul nostru are mai mult drept sa scrie aici decat clovnii inofensivi pe care-i citesc in ultimul timp. si ca atunci cand nu sunt valide ele trebuiesc fie auto-cenzurate, fie cenzurate. problema e la nivel de procedura. nimeni nu l-a intrebat nimic pe baiatul asta pana acum. cel mai normal ar fi ca declaratia lui sa stea in capul listei de pareri pe care ni le dam cu totii. my twopence. |
pai eu cred ca si-a exprimat deja dorinta.. sau se apropie ziua lui, iar Nae vrea sa-i faca un cadou :D
|
Originally Posted by Pitbull:
Nu prea ma intereseaza. Si herbert e moldovean (basarabean), dar se forteaza mai mult si compunerile lui in romana sint cursive (atunci cind nu sint impanate cu expresii de mos, greseli de ortografie sau chestii rusofone). Asta e forum romanesc, unde se vorbeste romaneste, nu germana, olandeza sau punjabi. Si ghilimelele puse de tine la agramat nu-si au locul acolo. Nae e chiar agramat. |
nu am avut rabdare sa citesc dupa ce-am vazut despre ce e vorba.
daca e cu vot, votez "nu". |
Am citit toate mesajele, dar decizia noastra este tot NU.
Nu am sa inchid subiectul, dar nu mai are rost sa insisitati. Lui nume i s-au dat mai multe sanse de a reveni, si si-a batut joc de fiecare data. Un tip ca el nu se poate schimba, si asta este decizia noastra definitiva. Forumul e mai linistit fara el. |
@Airlight
Subscriu - cä doar si tu ai subscris, nu? :D Cherryblossom are dreptate: Nume si-a si expus pozitia, fatä de mine sau de Nae, iar noi am transmis-o. Practic, ar putea s-o facä chiar si direct (nu e greu sä spargi un forum, sau sä intri de pe alt computer, sau mäcar sä rogi pe cineva sä te copy-pasteze) - dar a luat o hotärâre: nu vrea sä se manifeste direct în nici un fel, färä aprobarea administratiei. Ce vreti, lectia l-a usturat! @Ambra Mä bucur cä mi-ai räspuns punctual la o parte din ce-am spus. Sunt de acord cu tine în ceea ce priveste comparatia cu Herbert. Mä întreb de ce nu mi-ai räspuns si la partea mai de fond - aia în care afirmam cä initiativa lui e firesc sä fie judecatä în raport cu continutul, nu cu forma. Imi räspund singur cä poate n-ai avut timp sau stare sä räspunzi si la afirmatia aia - asa cä nu-mi rämâne decât sä mä întreb (iar): care AR FI FOST räspunsul? Si mä mai întreb un lucru: de ce te pui tu aici Miticä-contra, când noi stim cä de fapt esti aläturi de noi? Doar ca sä pari cinic? (Degeaba, mai stim si cä nu esti!) @Ogto Dreptul täu, desigur. Dar... Mä-ntreb (iar!!!): oare în lipsa unei lecturi atente (nu conteazä din ce motive; lipsä de chef, de timp, etc.), n-ar fi mai de bun-simt un vot neutru? O abtinere? [post-edit] @Emanuel Iti multumesc. Noi vom mai încerca. Evident, decizia finalä va fi a ta, altfel cum? |
Probabil ca au fost multi banati la viata lor pe acest forum. Doar pentru ca Nume cunostea destule despre filme nu mi se pare indeajuns pentru a trece cu vederea injuraturile sale. Acest forum trebuie sa fie impartial cu toata lumea caci este un forum public . Nume poate sa foloseasca proxy-ul si sa isi faca alt cont, nu il opreste nimeni.
|
pt pitbull
pai uite, decizia lui emi (& a cinemagiei) mi se pare o dovada de maturitate! sincer, nu inteleg ce asteptai de la mine... 'iertare'? NO way: tipul m-a terfelit big time, kiar pe ac. forum, la modul obsesiv/patologic, asa incit o postare a mea de tipul 'yeah, why not?' ar fi fost pur ipocrita. sint multe lucruri, dar ipocrit - nu! iar 'maturitatea' pe care o invoci implica si convingerea k, da, nume nu se va schimba - cum eu nu ma voi schimba. stiu k pozitia mea seamana cu aia de gradinitza, 'imi iau jucariile & plec' - dar poti intelege k nu as putea sa mai intru pe nici un topic vazind numele 'nume' acolo?! cum nu vroiam sa pun forumul in fata faptului implinit (daca nume ar fi revenit, eu m-as fi carat), mi-am precizat pozitia. consider k e fair asa. |
@Lino
Asa cum am spus, evident cä poate intra prin diverse subterfugii - dar asta n-ar rezolva problema; dimpotrivä, ar agrava-o si mai mult, pentru cä acest forum e administrat, moderat si populat de OAMENI, nu de simple entitäti virtuale sau abstracte. Ceea ce am dori noi aici este lucrul cel mai de bun-simt: o revenire corectä, cinstitä, în conditii mult mai bune decât anul trecut. @A.L.S. Sigur cä ai procedat fair, nici n-am spus altceva. Sunt nevoit sä recunosc cä-ti înteleg toate punctele de vedere, si cu multe dintre ele sunt de acord. Mai recunosc si cä, în sinea mea, as vrea sä-l poti ierta - mäcar la nivelul unui "armistitiu", dacä nu si în profunzime. Totodatä însä, te cunosc de-acum destul de bine ca sä stiu cât de greu e acest lucru (spun totusi numai "greu", nu "imposibil"; am eu motivele mele, si dacä sezi si cugeti, vei sti la ce mä refer). Dupä cum vezi, suntem (noi, ästia din partida pro-nume) constienti cä situatia nu e deloc simplä. Nu ne asteptäm la o rezolvare cu una, cu douä, nici la o primire cu bratele deschise, si nici nu impunem cuiva nimic. Cäutäm doar solutii multumitoare pentru toatä lumea. Si vom mai cäuta. (BTW: plänuiam sä te sun, sä schimbäm si noi niste vorbe, asa cum am zis prin perioada Anului Nou; când mä vei auzi, nu te alarma: n-am sä te astenizez cu problema asta. Si, da, ar fi trebuit sä ti-o spun prin m.p., da' mi-e lene.) |
Originally Posted by Pitbull:
Sa se revina asupra unei decizii de banare? Te inseli amarnic. S-a dat un ban, asa sa ramina. Prietenia dintre mine si nume e alta chestie, care poate fi continuata in viata reala, si nu confirmata pe un forum. In fond, e vorba de principii: si asa lui emi ii tremura mina de douazeci de ori pina sa taie o data, ce rost mai are sa ii ceri acum sa coasa la loc? Si ca tot veni vorba de banari, tu si cu emi ati gresit mult cu userul coco. Tipul are mult mai multa treaba cu regia decit multi de pe forum de aici. Si mi se pare aiurea sa dai afara un regizor de pe forum doar ca baga spam pe o sectiune unde iti reglezi tu - in absentia - conturile cu Nicolaescu. |
Originally Posted by Ambra Blu:
Nu-l cunosc pe Coco, deci s-ar putea sä aibä într-adevär multä treabä cu regia. Da' dac-o are-n viatä - de ce n-o are si pe forum? Iar dacä un moderator care munceste-n zadar câteva ore sä-i taie spamurile îi cere sä n-o mai facä, de ce räspunde SI sfidätor (repetând acelasi spam), SI obraznic? (Iar spamul era pe TOATA sectiunea, nu doar pe topicul lui Nicolaescu. Vreo 20 de topicuri bramburite. Cred cä "Cinematografia româneascä" înseamnä mai mult decât doar acel topic.) Si, în sfârsit: dacä tu-ti închipui cä-mi "reglez conturile" cu Nicolaescu acolo, înseamnä cä nu mä cunosti nici cât ar fi fost firesc dupä un an de forum. N-am ce conturi regla cu el, nici el cu mine, si chiar dac-am avea, nici unul dintre noi nu-l poate atinge cu ceva pe celälalt. Pur si simplu spun niste realitäti despre el (pentru cä m-au întrebat niste oameni), ba chiar îl tratez mult mai îngäduitor decât un mare numär de useri, care nu-i recunosc nici cea mai märuntä calitate. |
Nu are nici o importanta cat de multe stie sau nu stie un forumist. Suntem simpli "cetateni" pe acest forum , nu e nimeni platit sa vina sa discute aici si deci nici o persoana nu este indispensabila . In momentul in care te-ai inscris pe un forum , trebuie sa te supui unor anumite reguli impuse pe acel forum, indiferent cine esti . Exact ca si in viata de zi cu zi. Daca eu sunt, spre exemplu, pilot de raliu tot nu am dreptul sa incalc regulile circulatiei. Ce-ar fi sa zica politia: " Pe tine te las sa circuli fara permis, sa depasesti viteza legala, ca doar esti pilot de raliu si stii mai bine decat restul sa sofezi". |
Asta este un forum de film, asa ca un cineast trebuie sa aiba antecedent asupra unui cinefil.
|
be more specific: un cineast prost asupra unui cinefil bun?
|
Da' stati dom'le, ce facem aici, alegem între Iisus si Baraba? :D
|
Aham , deci unii sunt mai egali ca altii aici sa inteleg.Unii trebuie sa respecte regulile , iar altii sa faca ce vor. Tipic romaneste. .Si cine este acel mesia care judeca cine are dreptul sa stea si cine nu are ? Eu unul nu am citit nicaieri vreo regula care sa stipuleze acest lucru si in acest caz mie mi se pare ca este un forum deschis oricarei persoane atata timp cat respecta regulile. Ce-ar fi sa propui tu sa isi poata face cont doar anumite persoane iar restul sa ramanem sa postam ca simpli vizitatori. |
Originally Posted by emanuel:
dreptul proprietarului a fost exercitat acuma... sa nu ne apucam sa-i judecam pe administratorii paginii pentru ca nu vor sa-l mai accepte pe Nume pe forum...eu le dau dreptate si lor...oricum, pana la urma, e vorba de respingerea/acceptarea unui IP resp. identitati de forum so, Nume nu trebuie decat sa se faca cu un nou IP si un nou nickname si sa reapara pe forum, astfel va avea libertate deplina sa-si exprime parerile...treaba lui daca va decide sa aiba aceeasi atitudine care a determinat banarea lui definitiva, la fel e treaba lui daca va decide sa aiba o atitudine "demna" de forumul Cinemagia DAR... nici ALS sau Nae nu sunt niste sfinti mereu...stiti la ce ma refer daca ati urmarit galceava lor din threadul dedicat Berlinalei...pastram proportiile desigur, dar und DAR tot ramane. @Benny stai mai calm ca si tu ai destule scapari jignitoare la adresa unor "inculti" care rasar pe forum |
adica tu compari joaca mea nevinovata cu nae cu ce a facut nume pe ac. forum??
|
Nu au disparut de pe forum persoanele care folosesc cuvinte obscene si atacurile la persoana. La o privire rapida iti dai seama ca o groaza de posturi nu au nici cea mai mica legatura cu filmul. Cu toate acestea, exista un regulament de functionare, administratori si moderatori, un sistem care vegheaza ca lucrurile sa nu o ia razna. Si totusi vedem multe situatii in care nimeni nu ia nici o masura.
Daca pe CINEMAGIA, regulile erau aplicate cu strictete, eram impotriva ridicarii ban-uli de IP a lui Nume. Astept ca acest ca aceste reguli sa fie aplicate drastic sau sa se intoarca Nume? |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
.o sa ma iertati-sau poate nu...adica si eu sunt forumist, si eu intru pe net ca sa citesc si sa ma dau de-a imaginatia, dar v-ati ticnit. cu totii. :lol: si ce anume ar putea impiedica persoana de sex masculin cunoscuta in viata alternativa a cinemagiei drept "nume" sa revina pe forum? adica ce, nu ar putea sa revina sub o alta denumire? vorbiti de parca subiectul ar fi real, tangibil, si voi l-ati baga sau l-ati scoate din puscarie. si daca ar reveni sub un alt nick, ati avea dreptul sa il "banati"? si daca e deja pe forum? daca e de fapt "raptor" sau poate "ogto" sau "obvious" sau mai stiu eu cine?(o sa ma ierte cei carora le-am folosit numele fara copyright, inclusiv subsemnatul :P -sunt randomly chosen eggsamples)? CE PULA MEA O SA FACETI IN CAZUL ASTA? :lol: si nume de fapt ce vrea? personal redemption? sa il ierte cei carora le-a gresit? din nou, ambele tabere- keep in mind. this is not real life. this is fucking nothing. .ma declar indiferent. mie nume nu mi-a fost nicodata antipatic ca personaj de forum, ba chiar din contra, desi omule, admit ca nu m-am uitat peste pozele pe care mi le-ai trimis. :w00t: din nou. gizaS. si LOL :lol: :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 21:31. |