![]() |
gaina are ambele picioare paralele, mai ales pe cel din stanga...sau asta intra la asemanarea dintre o gaina...?! :?
|
APROAPE bine! Räspunsul corect e la fel de simplu ca întrebarea - o reiterez, pentru a-i putea observa concludent logica, armonia, rotunjimea, desävârsirea, imuabilitatea, inefabilul si betonitatea:
Care este diferenta dintre o gäinä? Are piciorul stâng mai egal decât dreptul. Din päcate - sau, poate, din fericire, cum s-a hazardat sä sugereze, Hegel, în dialogurile lui cu Platon - nu la fel de succint stau lucrurile în ceea ce priveste întrebarea imediat urmätoare în succesiunea gnosticä fireascä, ducând categoria esteticä, eticä si echitabilä a diferentei gäinii pe culmi nebänuite - si anume: Care este diferenta dintre un crocodil? |
e mai mult lung decat verde, pt ca verde e doar pe burta, pe cand lung e la ambele capete :D
|
OF! :((
O stiai, si-ai zbârcit-o din neatentie! :o 1) Cum sä fie verde PE BURTA??? E verde PE SPATE, pe burtä-i ALB! 2) Ce-i aia "lung la ambele capete"? Ai vrut pentru ca sä zici "e lung si de la coadä la cap, si de la cap la coadä". Meritai un 8, da-ti dau 9- pentru încurajare. Bun, hai alta. Care-i diferenta între Adrian Nästase si o ladä cu cäcat? |
:lol: si nici nu ma uit prea des la Animal Planet...damm!
la aia cu Nastase si cacatul as stii o asemanare ;) |
Zi.
|
ce sa mai zic, ca e evidenta ca lumina zilei?! put la fel de rau ambii
|
Si esentialul tot nu l-ai zis:
Care e DIFERENTA dintre Adrian Nästase si o ladä cu cäcat? |
... lada nu umbla?
|
lada o poti goli, pa AN nu... :sick:
|
Bäi, ce vä place sä vä complicati! :((
Diferenta e: lada. |
oh .. ok... that was new :happy:
|
adrian nastase - lada cu cãcat = lada! , ce e asa greu, ca se anuleaza adrian cu ......... simplu. :lol:
|
Originally Posted by st3fan:
......... = cäcatul, cred...? |
Da, instinctul de autocenzura a actionat.
|
Bänuiam eu.
|
In lada ni se face asa de des treaba mare!! :)
|
In lada lumea nu face atat de des...(scuze de expresie) cred ca moderatorul a inceput sa-si intre in drepturi!!
Mi-au disparut mesaje!!!! :(( |
No tears, please. It's a waste of good suffering.
|
Care-i diferenta intre un regizor bun si unul.... mai putin bun ? .... 8) Cat ador site-ul asta!!!! Toti pentru filme...www.films4all.go.ro!! ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 12:28. |