Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   filme imposibil de gasit (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87679)

rzvnblc 26 Jan 2006 14:46

si eu mai am cateva asa...dual, cu 2 audio-streams, asa ca no pb, schimbi audio in bsplayer pe al doilea audiostream si gata!, e-n engleza si intzelegi,... subtitle nu e decat in spa:(

rzvnblc 26 Jan 2006 14:48

da-mi si mie pls un mesaj privat...sau spune-mi aici..nush cum se procedeaza, si zi-mi si mie pls hubul cu who'll stop the rain, sa ma duc si eu acasa sa il iau:)...mersi!

Leonard 26 Jan 2006 14:49

Originally Posted by celine:

vreau si eu this year's love!!! nu il gasesc deloc pe net..:( il are careva??

ºi eu îl vreau!

st3fan 26 Jan 2006 14:54

Originally Posted by rzvnblc:

da-mi si mie pls un mesaj privat...sau spune-mi aici..nush cum se procedeaza, si zi-mi si mie pls hubul cu who'll stop the rain, sa ma duc si eu acasa sa il iau:)...mersi!

Sry, am incercat si eu, Leonard se pare ca nu da adresele huburilor sale.

BeNnY 26 Jan 2006 19:42

Mai subtil, va rog, daca vreti sa ramana topic-ul deschis. Am sters multe mesaje de-ale lui rzvnblc.

st3fan 26 Jan 2006 20:00

Originally Posted by Leonard:

'first rule is: I'm not supposed to talk about it. the second rule is: I'm not supposed to talk about it'
(pe bune. au o regulã care-mi interzice sã dau adresa lor public. se intrã numai pe bazã de înregistrare. evident cã nu gãseºti manele, fiindcã e strãin)

Am inteles, abia acum am vazut mesajul :oops: .Ok, no problem.

rzvnblc 26 Jan 2006 21:20

sorry!...aveti dreptate, mai bine pe PM daca e ceva compromitzator:)

notorious 29 Jan 2006 09:42

Originally Posted by Mala Portugal:

Daca esti cuminte si i te adresezi lui Benny cu titulatura de "stimate domnule Benny" poate il primesti cadou

se va intampla in aceeasi zi cand iti voi spune 'stimata printesa a transilvaniei'.

ah, da am uitat si de 'ensayo de un crimen' ? era punct de referinta pt 'crimen ferpecto', o comedie neagra deloc rea.

Calin FR 07 Feb 2006 12:37

Unde gasesc Nowhere to go but up sau L'Auberge Espagnole prin Cluj sau prin Alba daca stie cineva.

gionloc 08 Feb 2006 13:12

Originally Posted by Calin FR:

Unde gasesc Nowhere to go but up sau L'Auberge Espagnole prin Cluj sau prin Alba daca stie cineva.

L'auberge Espagnole e cam peste tot prin cluj pe unde is filme... doar trebe sa fii atent :)

Nightwane 08 Feb 2006 16:06

i want this one: http://us.imdb.com/title/tt0067479/ NOW!

nortis 10 Feb 2006 13:54

Inafara de The songs from the second floor nu gasesc nimic de Roy Andersson. Damn!

Leonard 10 Feb 2006 18:17

se gãsesc ºi Necromania lui Ed Wood ºi Giliap ºi Sweedish Love Story ale lui Andersson

raptor 10 Feb 2006 19:55

.si totusi, nu gasesc nicaieri benny and joon. o posirca romantica, dar care imi trezeste amintiri...si care nu se lasa gasita.
hint e cu johnny depp

Cinemania 10 Feb 2006 23:58

Originally Posted by raptor:

.si totusi, nu gasesc nicaieri benny and joon. o posirca romantica, dar care imi trezeste amintiri...si care nu se lasa gasita.
hint e cu johnny depp

asta chiar e de gasit...easy

SPINNING 11 Feb 2006 11:51

Am vazut cu ceva timp in urma, pe PRO TV parca, filmul I am Dina, dar nu-l gasesc nici unde si as vrea sa-l revad, a fost super misto!
:(

Nightwane 11 Feb 2006 12:59

Leonard -- eu ma refer pe dvd original. Nu ma incurc cu piratii cand e vorba de Ed Wood.

Cine imi gaseste Deep Throat In Tokyo are o lada de bere de la mine. Poa sa fie si piratat. I don't care.

Lino 14 Feb 2006 11:39

Eu nu gasesc filmul : "Doua asistente se bat cu zapada". E o comedie romantica indiana .

anouk 19 Feb 2006 19:25

'Lisztomania'... il caut de vreo cateva luni :(

qwerty 19 Feb 2006 20:57

Originally Posted by Lino:

Eu nu gasesc filmul : "Doua asistente se bat cu zapada". E o comedie romantica indiana .

Am eu SEXY NURSSES daca te ajuta cu ceva,se bat in zapada dar nu e indian.

All times are GMT +2. The time now is 10:28.