Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   TIFF (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=246)
-   -   TIFF 2006 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87441)

MinRep 08 May 2006 21:20

Originally Posted by gionloc:

am vazt pe un afis la Arta, printre cei care vor veni se numara si Radu Mihaileanu sau Bennet Miller.

Se poate sa fi fost febra seminarului pe care il aveam peste cateva ore, dar eu am vazut si Vanessa Redgrave pe afis. Sau mi s-a parut? Vreau prea mult?

P.S.: Foarte fain afisu' de anu' asta! :D

gionloc 09 May 2006 10:16

Originally Posted by MinRep:

eu am vazut si Vanessa Redgrave pe afis. Sau mi s-a parut? Vreau prea mult?

da, e si ea trecuta ca invitata pe afisul dela Arta!

raptor 15 May 2006 12:59

;) gata cu giuriul cinemagia se pare...

Airlight 15 May 2006 13:07

cu giurgiul cinemagia :D

Supastar 15 May 2006 14:07

giulgiul cinemagia

Ambra Blu 15 May 2006 17:27

De vizionat Taxidermia, filmul unguresc cu Amon Tobin pe OST.

Ambra Blu 26 May 2006 10:03

http://www.tiff.ro/pdf/brosura_program_tiff.pdf

Ambra Blu 26 May 2006 23:52

Aici

raptor 27 May 2006 14:58

de vizionat .doc, nu'sh ce documentar al unui nus'h care regizor roman. ;)

Leonard 27 May 2006 23:52

.doc l-am vãzut

de vãzut neapãrat Drawing Restraint 9 al lui Matthew Barney.
de vãzut Elementarteilchen de Oskar Roehler (autorul lui Agnes und Seine Bruder de anu trecut)
din ce am vãzut, recomand Crossing the Bridge: The Sound of Istanbul (soundtrackul superb! l-am ascultat de vreo 50 de ori. are cîteva piese la care te topeºti) ºi Screaming Masterpiece.

de evitat: 800 de lovituri de Alex de la Iglesia (a rulat prin Buc acum vreo 2 ani). Sã fiu sincer aº evita toate filmele individului la cît de penal a fost ãsta.

Nightwane 28 May 2006 15:31

Originally Posted by Leonard:

de evitat: 800 de lovituri de Alex de la Iglesia (a rulat prin Buc acum vreo 2 ani). Sã fiu sincer aº evita toate filmele individului la cît de penal a fost ãsta.

Ca esti bou, d-aia.

De evitat La Comunidad, Rize (bleahy!), El Viento, Obaba, Dirty Love (cine dracu' a cerut filmu' asta?), 20 Centimetros, El Aura, Capote (god i hate that movie), Aislados, etc etc

Leonard 28 May 2006 16:11

nu sunt bou, sunt taur. dar 800 balas tot prost e.
subscriu la Capote

Ambra Blu 28 May 2006 17:06

Faza e ca asta e chiar un film prost (l-am vazut acum vreo doi ani la Festivalul Filmului European), dar e o exceptie in universul tematic al lui Iglesia, preocupat mai mult sa satirizeze si sa scandalizeze, decit sa nareze povesti cu fosti cascadori din western si nepoti neascultatori.

Nightwane 29 May 2006 14:33

nu sunt bou, sunt taur. dar 800 balas tot prost e.
subscriu la Capote

eu n-am zis ca nu-i prost. ma refeream la restul post-ului. therefore, boule. :w00t:

Leonard 29 May 2006 20:33

Originally Posted by Nightwane:

eu n-am zis ca nu-i prost. ma refeream la restul post-ului. therefore, boule. :w00t:

la tine e mai grav. în comentariul la MDL ai jurat cã nu o sã mai vezi niciun film românesc vreodatã, nu cã nu mai vezi vreunul de Cristi Puiu. ca ºi cînd eu aº fi zis cã nu mai vãd niciodatã vreun film spaniol. te las pe tine sã-þi alegi apelativul (animalul) potrivit cu ce ai afirmat.

Nightwane 30 May 2006 14:40

Tot bou esti.

Ambra Blu 30 May 2006 14:53

Auzi, muiei, ce legatura absconsa cu TIFFul are faptul ca vrei sa iti deschizi tu ferma?

raptor 31 May 2006 16:25

.hmmm...ia priviti aici...
http://www.tiff.ro/
.de unde mi-e mie cunoscut locul 8?

Flavius 04 Jun 2006 01:37

Suparat...

Tocmai am vazut Hard Candy, primul meu film la TIFF 2006. Nu-mi propun sa fac o recenzie a filmului, ci sa ma plang. Pentru mine TIFF-ul nu a inceput in cel mai ideal mod posibil. Nu vreau sa ma mai invart in jurul cozii, asa ca intru direct in paine (sau mamaliga). Stimabilii organizatori au uitat ca proiectia filmului Hard Candy trebuia sa inceapa la ora 23:00. Sa zicem ca pot trece peste acest lucru, avand in vedere ca anterior rulase Va, vis et deviens in prezenta regizorului si probabil lumea buna s-a lungit la discutii. Dupa ce multimea din holul cinematografului Republica a asteptat minute in sir dupa ora 23, in sfarsit este permis accesul in sala. Lumea fireste se imbulzeste. Pana acum sa zicem ca nimic nu-i neobisnuit, desi suntem la un festival de talie internationala. Mi se pare inacceptabil insa ca regizorul Radu Mihaileanu a fost nevoit sa isi faca loc cu coatele prin multimea care intra in sala pentru a iesi din sala. Putin bun simt! Hard Candy incepe, dar fara traducere. Responsabilul care se ocupa de lucrul asta se chinuie o bucata de timp la laptopul si proiectorul care asigura titrarea. Cand problema este in sfarsit rezolvata, e rezolvata doar pe jumatate. Traducerea era vizibila doar pentru primele randuri si asa a ramas pe durata intregului film. Nu ar trebui sa ma lamentez si pe chestia asta, fiindca la urma urmei filmul era in engleza, dar nu sunt un fin cunoscator al acestei limbi si e frustrant sa pierzi unele faze. Sper ca nu am poluat thread-ul cu oful si mai sper ca cei de la TIFF sa fie mai atenti. Numai bine.

MinRep 04 Jun 2006 09:18

Cu subtitrarile sunt probleme tot timpul la TIFF. In general, nici nu e chiar asa de rau, doar daca sunt probleme si cu sunetul (ceea ce se mai intampla).
Cat despre imbulzeala si intarzieri, ar fi grav daca nu ar avea loc asemenea evenimente (fiind vorba de un festival international, de interesul publicului etc.).

All times are GMT +2. The time now is 15:18.