![]() |
Al Pacino
Anthony Quinn Tom Hanks Brad Pitt Angelina Jolie Charlize Theron Anthony Hopkins |
1. Sean Penn
2. Tom Hanks 3. Brad Pitt 4. Keanu Reeves 5. Charlize Theron 6. Jodie Foster 7. Al Pacino 8. Ralph Finnes 9. Edward Norton 10. Anthony Hopkins Astea asa, pentru toate filmele lor, nu doar pentru un film anume. |
1 Anthony Quinn
2 Mel Gibson 3 Gene Hackman 4 Denzel Washington 5 Morgan Freeman 6 Liam Neeson 7 Brad Pitt 8 Anthony Hopkins 9 Al Pacino 10 Robert de Niro |
Originally Posted by st3fan:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Stallone,Ashton Kutcher, Kevin Costner, Guy Pearce, Ben Affleck, Richard Gere, Charlie Sheen, Leonardo Di Caprio :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:. Dupa parerea mea! |
nicolaescu to rule them all :D
|
1.Robertc de Niro
2.Tom Hanks 3.Jhonny Deep 4.Mel Gibson 5.Morgan Freeman 6.Al Pacino 7.Meryl Streep 8.Jack Nicholson 9.Clive Owen 10.Joaquin Pheonix si lista poate continua |
Preferatii mei:
1. Kevin Spacey 2. Heath Ledger 3. Ellen Burstyn 4. Nicole Kidman 5. Uma Thurman 6. Sean Penn 7. Gael Garcia Bernal 8. Hellen Mirren 9. Jessica Lange 10. Victoria Abril |
Al Pacino (Angels in America)
The Hours (Nu imi aduc aminte numele actritei va vine sa credeti ?! - o sa editez cand scap de lapsus -) Hayden C. (Star Wars) Natalie Portman (Star Wars, V from Vendeta & Leon) Sigourney Weaver Kate Winslet restu complet later ... ca nu ma simt prea bine :sick: |
Originally Posted by Dooku:
|
1. Brad Pitt
2. Orlando Bloom 3. Angelina Jolie 4. Jessica Simpson (Dukes Of Hazzard) 5. Keira K. 6. Jhonny Depp 7.Caterina Zeta-Jhones 8. Tom Cruise 9. Leonardo di Caprio 10. Nicole Kidman |
cei mai buni critici de actori
Cu scuzele de rigoare, voi face un "top invers"
al celor mai traznite opinii la acest capitol. Asadar, "zmeura" pt cel mai bun critic goes to... Junior !!!!!! Care a stabilit urmatorul clasament 1.Steven Seagal-undersiedge 2.Antonio Banderas-desperado Nu prea am timp acum dar o sa-ti scriu topul meu zilele astea pe care, dupa o indelunga meditatie, l-a completat astfel. Nu imi amintesc numele la filme dar o sa va spun topul meu: 1Steven Seagal,2Jet lee ,3Antonio Banderas,4Sean Conory,5Jakie Chan,6Anthony Quin, " Locul 2 - iahim01 [i]1.JET LI(ROMEO MUST DIE/ARMA MORTALA 4) 2.LANCE HENRIKSEN(MILLENIUM-SERIAL) 3.MICHAEL MADSEN(VENGEANCE UNLIMITED-SERIAL) etc[/i] Locul 3 - st3fan pt cugetarea "Silvestru Stalone e cel mai tare dupa parerea mea" |
Premiile mele
Jack Nicholson - unic
Meryl Streep - unica Bruce Willis - farmec (doar uneori) Jim Carrey - simpatic Rachel Mc Adams - seductie Kevin Costner - seductie Don Johnson - politisti Cher - pt ca nu poti uita filmele ei Colin Farell - pt ca va juca in Miami Vice :) Jodie Foster - inteligenta Al Pacino - expresivitate Anthony Quinn - traire |
Paola Rey
1.Paola Rey,
2.Catherine Zeta-Jones, 3.Salma Hayek, 4.Anjelina Jolie, 5.Norkis Batista, 6.Aiswaria Rai 7.Jan-Claude Vandamme :oops: 8.Eva Longoria, 9.Nicole Kidman, 10.Leonardo DiCaprio! :love: |
1.Russell Crowe(Master&Commander the far side of the world)
2.Eddie Murphy(Daddy Day Care) 3.Halle Berry(X-men) 4.Jessica Alba(Fantastic 4) 5.Hayden Christensen(Star Wars) 6.Tom Hanks(The DaVinci Code) 7.Terry O'Quinn(Lost) 8.Tom Cruise(War of the Worlds) 9.Marlon Wayans(Ladykillers) 10.Johnny Depp(Pirates of the Caribbean) |
Originally Posted by Prince of Persia:
|
Originally Posted by Prince of Persia:
|
Originally Posted by crin3l:
In Dead Man mi s-a parut ca spune mai multe cand nu spune nimic de fapt... In Piratii...a facut un pirat beat memorabil...dar cu siguranta nu e cel mai bun rol al sau... |
Am zis ca poate face rolul vietii .Adevarul e ca acele filme pe care le-ai enumerat nu le-am vazut shi shti ca este un actor de clasa , dar in Piratii a fost exceptional.Este unul dintre actorii la care asha vrea sa vad un Oscar shi cred ca il va lua odata shi odata.
|
Da...a avut sanse...criticii il iubesc si ii respecta munca si diversitatea...
Dar poate inca nu a venit rolul scris special pentru el... |
sa nu uitam de CryBaby
|
All times are GMT +2. The time now is 12:07. |