![]() |
@Demona
el moare, tipa cu drogurile e deja scolita...se pune de Saw III |
I knooooooooow that! Da' asta nu trebuie sa ma faca sa-mi placa... Then again... Nu sunt prea multe filme cu tipe serial killers... :hmm: :D
|
you little demona :D
|
Originally Posted by Demona:
American Psycho 2 Day of the woman Sleepaway camp Sleepaway camp 2 Sleepaway camp 3 si mai sunt o groaza. |
hmmm ... SAW 2 .. vazut in premiera a aratat bine! chiar destul de bine ... ma asteptam sa ma prind de multe faze dar n-a fost asha! (oi fi mai greu de cap) .. si acelasi sfarsit SUPERRR ... cu "GAME OVER" :D ....
P.S. Sigur partea 3-a nu s va ridica la nivelul astora...! :-< |
Originally Posted by V_Rossi:
|
Le-am vazut pe amandoua odata,mi-a placut ca a inceput direct actiunea fara alte floricele inutile doi oamenu legati cu lanturi in aceiasi camera.Te tine in suspans pana la sfarsit ,plus ca sunt cateva faze cranceneAm ramas impresionat de aceasta serie.Acuma astept si eu 3-iul desi majoritatea continuarilor au fost un esec la foarte multe filme
|
Saw 2, asta e printre singurele horror de pe la noi care meritau sa fie vazute pe marele ecran si l-am ratat :(
A fost un film excelent, nu a fost la fel de bun ca primul, era aproape aceeasi reteta din primul. Hollywoodul planuieste sa continue franchise-ul Saw si nu cred ca se vor opri la partea a 3a avand in vedere ca partea a 2a facuta cu 4 mil $ a facut 100 mil $ worldwide. Presupun ca restul vor urma aceeasi formula numai ca vor adauga mai multe capcane sadice, cea ce mi se pare perfect. |
mmm ... si v-a fi mai mult BLODDDDDDDDDDD! :D pt sadici o sa fie super!!! deja cred k devine un film kre studiaza psihologia crimei! :-/ mai degraba iti da ideii!!! :))
|
Originally Posted by V_Rossi:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:47. |