![]() |
din cauza gripei aviare, toti baietii sunt rugati sa arda orice pasarica le iese in cale!
|
asta daca nu ne moare cocoselu
|
|
in legatura cu boala propriu zisa...s-a gasit cura in bulgaria (sau ungaria)...si a iesit bine pentru toti cei 1 milion si ceva de volluntari printre care se numara si ministrul sanatatii...cica pot sa faca 500.000 pe saptamana...ne-am scos :D
|
baga-mi-as... puii ! :lol: poza aia e de avut pe hard !
|
Originally Posted by 4Hero:
sad pathetic creatures ... ;) |
Asta e bestiala si m-am tavalit de ras asa de nashpa ca bajetii de la internet cafe au zis, vai, vai, domnu Bufnila a fost digitalizat. Mishto 4Hero, ai tras dret in imaginea natarailor de ministri care o iau meserie de la serviciile secrete de pe planeta Rosie.
Pardon, de pe planeta Portoclaie. Oh, nu, iar conspiratii? Ovidiu Bufnila consilier de imaginatiune, secretoase injghebari si informationale cat cuprinde :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Originally Posted by 4Hero:
|
. unica localitate din Romania in care nu ecsista pasari: Husi.
Hahahahahah. ha. |
.am vazut porumbei morti prin cluj. un motiv de panica? :o
.inca nu, astia pe care i-am vazut erau calcati de masina. |
Originally Posted by raptor:
|
Cred ca sa terminat si cu gripa aviara...nu a mai aparut nici un caz de cioara moarta.
|
acum vreo doua saptamani, la un targ de turism din bucuresti existau speriati de bombe care nici nu atingeau brosurile despre delta dunarii ! :lol: erau infectate cu gripa aviara !
|
auziii k pasaricile au luat drumul spre ue (au si ajuns) si sperie lumea pe acolo.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:34. |