Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Nu ratati... la cinemateca ;) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87076)

notorious 07 Oct 2005 13:23

Originally Posted by Nightwane:

Almodovar este a waste of time. Bine, nu este a waste of time daca esti o bestie menstruanta.

nightwane, constat numai: e totul in regula acolo in spania ?! :shock:

Nightwane 07 Oct 2005 14:21

am uitat ce vroiam sa scriu. sunt beat.

ah ba mi-am amintit.
draga andrei gangbangu' totu' e in ordine numa ca almodovar e pentru pipite menstruate.

mala i love youuuuuu.

notorious 08 Oct 2005 13:59

andrei gangbangu'

never say that again ! imi aminteste de alta piptza la menstruatie... :sick:

.................................................. ............................

ikeaboy 12 Oct 2005 15:07

Chestia care ma enerveaza in legatura cu cinemateca e ca in afara de filmele vechi, DA' VECHI, nu gasesc altceva. As fi vrut sa duc pe cineva care n-a avut ocaza sa vada intr-un loc unde sa se poata viziona chestii de gen Fight Club, Pulp Fiction, Snatch, Godfather, etc. Nu foarte vechi adica. Perioada asta e complet nebagata in seama - toata lumea o are pe cd-uri :(

The Dreamers de pilda - un film foarte foarte bun, pe care nu am unde sa-l vad decat probabil peste 15 ani. Bleah.

Leonard 12 Oct 2005 15:41

n-ai fost pe fazã, cã cele de care aminteºti au rulat la cinema la timpul lor (eu doar Dreamers l-am prins). la Union se programeazã ºi filme mai noi noi (luna asta de pildã sunt filme din intervalul 97-2004), aºa cã poate sunt speranþe. ªi eu aº vrea sã vãd pe ecrane Fight Club.
o întrebare: ce cautã vechitura de Godfather în enumerarea ta? sper cã ai glumit cînd ai zis 'nu foarte vechi'. Cred cã a rulat de zeci de ori la Cinemateca Eforie. Eu unul nu mi-aº dori sã-l mai vãd vreodatã.

edit: cu surprindere vãd cã luna asta la Eforie (deci ãla specializat în filme vechi) ruleazã Natural Born Killers...

ikeaboy 12 Oct 2005 17:07

Godfather - amintit pt ca perioada ma intereseaza - 70-80 daca nu ma insel (stiu ca sunt la TCM acum - dar vreau sa le vad la cinema) + nu am vazut ultimul din serie - la asta m-as duce.

De unde iti iei programul de la eforie? Am dat pe google destul de insistent acum catva timp programul cu zero rezultate.. - sper sa nu fi fost idiot si sa fi trecut peste el.

notorious 13 Oct 2005 14:30

Originally Posted by ikeaboy:

The Dreamers de pilda - un film foarte foarte bun, pe care nu am unde sa-l vad decat probabil peste 15 ani. Bleah.

la inceputul unui an, la solicitarile publicului, union-ul difuzeaza cele mai bune filme ale anului precedent. trebuie numai sa-l CERI. de exemplu, anul asta a rulat 'spider-man 2'. este doar un film ordinar care a rulat in 2004, dar a fost cerut... :D

Nightwane 13 Oct 2005 14:33

Adica un fel de ''Nu rahati...la Cinemateca''. Eu dixit.

raptor 13 Oct 2005 15:40

Adica un fel de ''Nu rahati...la Cinemateca''. Eu dixit.

sau "ratati la cinemateca"

ogto 13 Oct 2005 19:10

sau "nutty va recomanda..."

ricutza 13 Oct 2005 22:33

nu pricep de ce aveti atitudinea asta...la cinemateca sunt si filme bune...
fiecare acum are o gramada de posibilitati de a vedea multe filme, acasa in fata calculatorului. majoritatea probabil ca nici nu au rulat si nici nu vor rula pe ecranele noastre...dar cele care pot fi vazute pe ecrane sau in cinemateci, ar trebui vizionate acolo, din simplul motiv ca nu veti avea in fata un monitor de 21 de inch (daca il aveti si pe ala) ci un ecran adevarat.
dupa renovari ambele cinemateci arata foarte bine...problema ar fi ca sunt destul de vechi si folosite, copiile filmelor, dar in majoritatea cazurilor experienta filmului depaseste si aceste inconveniente.

notorious 14 Oct 2005 13:22

Originally Posted by ogto:

sau "nutty va recomanda..."

ce pula mea ai ??????? v-am recomandat eu 'spider-man 2' ?! ce va cacati atata pe voi.

benny - da-i cu guma de sters, pls.

BeNnY 14 Oct 2005 23:43

Cu guma de sters pe mesajele tale? Sure. Dar nu-mi sugerezi tu ce sterg si ce nu. Si recomandari ai facut, cum nu? Esti de-a dreptul iritant.

notorious 15 Oct 2005 15:03

recomand luni, la eforie, le proces al lui orson welles. MinRep stie de ce. :D

MinRep 16 Oct 2005 18:53

Originally Posted by notorious:

recomand luni, la eforie, le proces al lui orson welles. MinRep stie de ce. :D

Oh, yeah! :D Cel mai bun Welles (declaratie-soc!!! :w00t:) Nu-l ratati!

christi 17 Oct 2005 10:08

Azi (luni), 18.30, la Union, It's All About Love (de Vinterberg). Inca nu l-am vazut, cred ca voi merge.

celine 17 Oct 2005 17:01

super It's all about love. Emotionant, liric, nelacrimogen, groaznic de romantic..NU ratati Fereastra din fata, Fucking Amal (mai e pe la sfaristul lunii), Le fils..si astea numai la Union.

notorious 18 Oct 2005 15:05

ma rog, acuma, in a doua jumatate a lunii, s-au mai rarit 'filmele-de-vazut-neaparat' la cinemateca. :hmm: mai raman doua filme de istvan szabo (unul stiu ca e mephisto) si poate it's all about love. :D

All times are GMT +2. The time now is 20:10.