Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   (Despre) Critica de film (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87075)

EgoN 26 Oct 2005 15:25

mersi ambra 8) .
spun bye-bye acestei fituici culturale care a catadicsit sa-mi dea flit, dupa o scurta colaborare. sa ramana ei cu articolele in care numara mortii din filme. :x
cristi luca

Pitbull 26 Oct 2005 17:39

Interesant si incitant caz, as vrea sä stiu mai multe despre el. EgoN, Ambra, ne mai povestiti?

EgoN 26 Oct 2005 18:22

nu e mare lucru de spus: prin primavara, am scris 2 articole in revista cuvantul, am semnat contract de colaborare, totul ok.
ideea e ca nu m-au mai cautat de atunci, motivand ca vor face ei nustiuce numere tematice si nu prea au nevoie de mine. nah, au facut :P . lectura placuta despre violenta din filme si keep walking, keep counting 8)

Alex Leo Serban 27 Oct 2005 12:01

eu nu pot sa intru pe linku dat de ambra sa citesc articolu! :((
de ce nu pot sa intru eu pe linku dat de ambra sa citesc articolu!? :?
VREAU sa citesc articolu!!! :x

dati dracu linkuri ca lumea, nu vrajeli.

cit priveste comparatia cu ald - sper ca era o gluma...
sau nu?

in alta (aceeasi) ordine de idei: in nr de azi-miine al 'dilemei' (tema: 'privire critica asupra criticii') este o pagina intreaga scrisa de mandea care da la gioale la toate - artisti, public, critici! :P ma rog, fara nume - dar portretele sint (sper) recognoscibile... inclusiv acela al acestui nesuferit de als :P yep, 'als' - nu 'ald'! lectura placuta.

Ambra Blu 27 Oct 2005 12:25

Originally Posted by Alex Leo Serban:

eu nu pot sa intru pe linku dat de ambra sa citesc articolu! :((
de ce nu pot sa intru eu pe linku dat de ambra sa citesc articolu!? :?
VREAU sa citesc articolu!!! :x

dati dracu linkuri ca lumea, nu vrajeli.

cit priveste comparatia cu ald - sper ca era o gluma...
sau nu?

Pai daca nu stii sa umbli cu calculatorul, cum dracu vrei sa iti mearga linkul? Mie imi merge.

Deci nu e gluma. Omu' asta are in literele alea mai mult har decit insusi dl Alin Ludu (?) Dumbrava. E deci ca cum l-ai compara pe Muhamad Ali cu fii-sa.

notorious 27 Oct 2005 22:51

ce-i cu finalul ala abrupt ? sa fie un articol serial ?

Alex Leo Serban 28 Oct 2005 09:36

azi mi-a intrat si mie linku - ieri nu mergea...
il stiu pe tip - scrie si la 'averea', si la 'obs. cult.'

tailgunner 28 Oct 2005 10:01

"Este vorba de primul western cunoscut, Jefuirea trenului rapid (The Great Train Robbery)" :w00t: :lol: :lol: :lol:
Bine ca nu ne spune si numarul rapidului. Opreste in statiile x, y,z. Pe peronul 2, vagonul 1 dupa locomotiva.

marx 28 Oct 2005 15:57

Alti ditirambi, harnici si expansivi, acum si pt Fix alert : Andreea Chiriac in ZD/ZF (cautati si voi pe net ca eu n-am rabdare).

notorious 28 Oct 2005 21:07

ciudat, eu stiam ca andreea chiriac a scris despre 'fix alert' cu oarecare rezerve in re:publik...

EgoN 02 Nov 2005 11:01

http://atelier.liternet.ro/articol.php?art=2889

gorzo, un sensibilos fain.

Ambra Blu 02 Nov 2005 11:43

Ba, fratica, m-am culcat la 4. Da-mi un rezumat, ca n-am rabdare, sa mor io. Desi mi-a placut introducerea, cu el care s dedica viciului solitar in intunericul nascator de lumini - privitul filmelor, recte - o da in Errol Flynt si ma ia somnu'. De-aia il prefer pe Chiri: uite, prin comparatie, ce a scris el la buletinul ala informativ pentru Fetivalul Filmului Britanic: concis, esential, cu umor si o tusa de sensibilitate nefardata. Si, in plus, vorbeste si cu pula.

Alex Leo Serban 02 Nov 2005 11:52

gorzo e retro, kiri e cool.
amin2 baieti buni, altfel.
unlike als ;)

Ambra Blu 02 Nov 2005 11:59

Aoleo, stai cã pe tine nu te bãgarãm în seamã ºi poate te superi. Deci, eu am fãcut cu EgoN un top mai devreme ºi clasamentul meu e aºa:

1. Mihai Chirilov, Re:Publik
2. Alex Leo ªerban, Dilema Veche (nu in Libertatea) ºi în ID
3. Andrei Gorzo, B-24-Fun, (nu în Dilema Veche cã pic de somn)

PS: pentru ce ai scris în Idea trebuie categoria hors concours, cã e vorba de o chestie serioasã, care mi-a plãcut în mod particular.

EgoN 02 Nov 2005 12:10

my top:
1. a.l.s. - Dilema Veche, ID, Re:Publik, Ziarul de Duminica - for his pure taste
2. kiri - Re:Publik, Cosmo - for his humour and coolnes (sa fim seriosi, a scrie 2 pagini de revista despre p*** lui ewan mcgregor, fara sa plictisesti, nu e putin lucru).
3. gorzo - Dilema, b-24, lettre...for his nabokov& cosasu style.

mentiuni speciale pentru bratan si iulia blaga.

Alex Leo Serban 02 Nov 2005 12:24

aoleo, ambro, da ale dreacu e pieile alea pa tine frate! u don't miss any opportunity sa mi-o faci - ambra-style :P
pai, io am zis acolo ca sint de acord cu, well, ce s-a zis (apropo de stilu kiri vs stilu gorzo), asha, in a nutshell, si m-am pus pe mine doar ca sa subliniez cit de al naibii sint asha, in general - nu ca (nutshell, remember?) sa ma pun in fason...
i know my place, in case u didn't notice! :)

da, si mie-mi plac iulia b & laurentiu b & andrei c & andreea c & anca g & magda m & valerian s & eugenia v (pacat ca nu prea mai scrie dspr f!) - fiecare-n felu lor.
cinema life in ro ar fi mai trista fara ei... (asta am zis-o asha, sa par si io sensibilos)

Ambra Blu 02 Nov 2005 12:28

Originally Posted by Alex Leo Serban:

cinema life in ro ar fi mai trista fara ei... (asta am zis-o asha, sa par si io sensibilos)

S-a ris.
Oricum, daca e, ca la miss, sa se dea premiu coronita cu cornite, tu iei cel mai primul loc, motivatia juriului fiind ca iesti dracul (in fundul) gol.

KORBEN 03 Nov 2005 21:13

topuri ziceti...
1. ald
2 kiri+ac
3 laurentiu b

si gorzo si als s-au extaziat la voma :sick: de cinderella man :sick: facut de ron howard :sick: si cu russel crowe :sick: si rene z :sick: :sick: :sick:
si, btw
http://agenda.liternet.ro/articol.php?art=2189

BeNnY 04 Nov 2005 00:19

Fie

1. Chirilov
2. Andrei Cretulescu
3. ALD

Leonard 04 Nov 2005 04:24

1. Mocanu ºi Mãrculescu (mai mult pt ce scriu pe forum decît prin reviste).
3. Chirilov
4, 5... mai mã gîndesc

All times are GMT +2. The time now is 07:28.