![]() |
mersi ambra 8) .
spun bye-bye acestei fituici culturale care a catadicsit sa-mi dea flit, dupa o scurta colaborare. sa ramana ei cu articolele in care numara mortii din filme. :x cristi luca |
Interesant si incitant caz, as vrea sä stiu mai multe despre el. EgoN, Ambra, ne mai povestiti?
|
nu e mare lucru de spus: prin primavara, am scris 2 articole in revista cuvantul, am semnat contract de colaborare, totul ok.
ideea e ca nu m-au mai cautat de atunci, motivand ca vor face ei nustiuce numere tematice si nu prea au nevoie de mine. nah, au facut :P . lectura placuta despre violenta din filme si keep walking, keep counting 8) |
eu nu pot sa intru pe linku dat de ambra sa citesc articolu! :((
de ce nu pot sa intru eu pe linku dat de ambra sa citesc articolu!? :? VREAU sa citesc articolu!!! :x dati dracu linkuri ca lumea, nu vrajeli. cit priveste comparatia cu ald - sper ca era o gluma... sau nu? in alta (aceeasi) ordine de idei: in nr de azi-miine al 'dilemei' (tema: 'privire critica asupra criticii') este o pagina intreaga scrisa de mandea care da la gioale la toate - artisti, public, critici! :P ma rog, fara nume - dar portretele sint (sper) recognoscibile... inclusiv acela al acestui nesuferit de als :P yep, 'als' - nu 'ald'! lectura placuta. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Pai daca nu stii sa umbli cu calculatorul, cum dracu vrei sa iti mearga linkul? Mie imi merge. Deci nu e gluma. Omu' asta are in literele alea mai mult har decit insusi dl Alin Ludu (?) Dumbrava. E deci ca cum l-ai compara pe Muhamad Ali cu fii-sa. |
ce-i cu finalul ala abrupt ? sa fie un articol serial ?
|
azi mi-a intrat si mie linku - ieri nu mergea...
il stiu pe tip - scrie si la 'averea', si la 'obs. cult.' |
"Este vorba de primul western cunoscut, Jefuirea trenului rapid (The Great Train Robbery)" :w00t: :lol: :lol: :lol:
Bine ca nu ne spune si numarul rapidului. Opreste in statiile x, y,z. Pe peronul 2, vagonul 1 dupa locomotiva. |
Alti ditirambi, harnici si expansivi, acum si pt Fix alert : Andreea Chiriac in ZD/ZF (cautati si voi pe net ca eu n-am rabdare).
|
ciudat, eu stiam ca andreea chiriac a scris despre 'fix alert' cu oarecare rezerve in re:publik...
|
|
Ba, fratica, m-am culcat la 4. Da-mi un rezumat, ca n-am rabdare, sa mor io. Desi mi-a placut introducerea, cu el care s dedica viciului solitar in intunericul nascator de lumini - privitul filmelor, recte - o da in Errol Flynt si ma ia somnu'. De-aia il prefer pe Chiri: uite, prin comparatie, ce a scris el la buletinul ala informativ pentru Fetivalul Filmului Britanic: concis, esential, cu umor si o tusa de sensibilitate nefardata. Si, in plus, vorbeste si cu pula.
|
gorzo e retro, kiri e cool.
amin2 baieti buni, altfel. unlike als ;) |
Aoleo, stai cã pe tine nu te bãgarãm în seamã ºi poate te superi. Deci, eu am fãcut cu EgoN un top mai devreme ºi clasamentul meu e aºa:
1. Mihai Chirilov, Re:Publik 2. Alex Leo ªerban, Dilema Veche (nu in Libertatea) ºi în ID 3. Andrei Gorzo, B-24-Fun, (nu în Dilema Veche cã pic de somn) PS: pentru ce ai scris în Idea trebuie categoria hors concours, cã e vorba de o chestie serioasã, care mi-a plãcut în mod particular. |
my top:
1. a.l.s. - Dilema Veche, ID, Re:Publik, Ziarul de Duminica - for his pure taste 2. kiri - Re:Publik, Cosmo - for his humour and coolnes (sa fim seriosi, a scrie 2 pagini de revista despre p*** lui ewan mcgregor, fara sa plictisesti, nu e putin lucru). 3. gorzo - Dilema, b-24, lettre...for his nabokov& cosasu style. mentiuni speciale pentru bratan si iulia blaga. |
aoleo, ambro, da ale dreacu e pieile alea pa tine frate! u don't miss any opportunity sa mi-o faci - ambra-style :P
pai, io am zis acolo ca sint de acord cu, well, ce s-a zis (apropo de stilu kiri vs stilu gorzo), asha, in a nutshell, si m-am pus pe mine doar ca sa subliniez cit de al naibii sint asha, in general - nu ca (nutshell, remember?) sa ma pun in fason... i know my place, in case u didn't notice! :) da, si mie-mi plac iulia b & laurentiu b & andrei c & andreea c & anca g & magda m & valerian s & eugenia v (pacat ca nu prea mai scrie dspr f!) - fiecare-n felu lor. cinema life in ro ar fi mai trista fara ei... (asta am zis-o asha, sa par si io sensibilos) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
S-a ris. Oricum, daca e, ca la miss, sa se dea premiu coronita cu cornite, tu iei cel mai primul loc, motivatia juriului fiind ca iesti dracul (in fundul) gol. |
topuri ziceti...
1. ald 2 kiri+ac 3 laurentiu b si gorzo si als s-au extaziat la voma :sick: de cinderella man :sick: facut de ron howard :sick: si cu russel crowe :sick: si rene z :sick: :sick: :sick: si, btw http://agenda.liternet.ro/articol.php?art=2189 |
Fie
1. Chirilov 2. Andrei Cretulescu 3. ALD |
1. Mocanu ºi Mãrculescu (mai mult pt ce scriu pe forum decît prin reviste).
3. Chirilov 4, 5... mai mã gîndesc |
All times are GMT +2. The time now is 07:28. |