![]() |
Originally Posted by chircuandreea:
are dreptate...inafar de fete mai sunt si baieti fani pe aici? =)) [/quote] |
Daca parintii si nasul m-ar fi numit Fane as fi fost eu fan, dar ma cheama Cornel :D
Totusi Brad Pitt a jucat si in filme in care nu a contat prea mult aspectul lui exterior. Asta imi place la el, dar nu l-as lua acasa sa-mi faca popcorn si apoi sa ne uitam impreuna la un film in care joaca el. |
Originally Posted by cornel:
glumeam adevarul este ca in ciuda faptului ca da impresia de papusa masculina nu este asa iar rolurile din Fight Club si din Armata celor 12 maimute sau din Kalifornia chiar demonstreaza ca are talent parerea mea.. :) |
http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=6819
Scorpia de Angelina a facut din barbatul no.1 al planetei un tatic batranel, responsabil, uratzel si un barbatel de duminica cu burtica, chelie si paros...simt ca ma ia ameteala, dati-mi apa, please. Adio atitudinea aia ce-o inhalezi dupa filme ca 'Fight Club", "Se7en", "Legends of the Fall", "Troy", "Seven years in Tibet", "Snatch", "Spy Game"...trebuia sa vina si momentul asta, no? Adio eroi. Si astfel ne maturizam. Toate fetele ce-au avut nopti fierbinti in urma filmelor lui si toti baietii ca mine ce prindeau curaj dupa un film cu el si se credeau Brad, macar pe net dk nu si in real-life, sunt rugati sa vina sambata 1 decembrie la inmormantarea unui sex-simbol al Hollywood-ului, noul James Dean sau Un Alt Robert Redford, insa Brad a fost unic, personaje ca Tristan Ludlow se nasc o data la 50 de ani iar eroi ca Achille nu mor niciodata. |
Originally Posted by Neuptolem:
Ca era Angelina, ca era singur (si mai avea 3-5 ani de glorie) tot ajungea in momentul in care este acum. Inca o chestie! Unii actori trebuie sa-i acceptam si-n alte roluri, de fapt, asta e soarta lor, trebuie sa se modeleze, sa fie flexibili pentru toate vremurile. Si eroi o sa mai fie, trebuie doar sa scapam de comparatii. E imposibil sa fie doi eroi la fel de buni, mai ales ca fiecare are punctele lui tari. Pe alea sa le vedem si sa le punem sub reflectoare! :) |
am si citit si eu stirea in ziare ... poate intr-un fel are is omu dreptate pana la urma ii si alegera lui ca nu cred ca ia pus angelina juvatu de gat sa nu se mai dezbrace in filme ... cu toate astea am oftat intristata dupa terminarea articolului :( ... dar poate mai e o speranta... o licarire mica acolo :)
|
Pacat de frumusetea lui. Cred ca si-a ruinat tineretea...
|
Cred ca e un actor grozav.Daca n-ar fi nu s-ar povesti! E remarcabil , desi joaca caractere destul de deosebite, a reusit sa se remarce ca si sex simbol in mai toate. Spre deosebire de Tom Cruise spre exemplu care este unidimensional.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:25. |