![]() |
Originally Posted by notorious:
|
Originally Posted by tailgunner:
nu-nteleg de ce ai dat linku la acea recenzie: nu e cel mai bun txt al sau :? recomand mai degraba urmatoarea, tot din dilema (nr.79) - si, neaparat, analiza facuta 'untergang'-ului din lettre internationale :love: |
fiindca la data respectiva, 78 era numarul curent din Dilema.
|
ok, ca dupa orice cronica a lui gorzo, ma intreb: CAT este de bun 'razboiul lumilor', en fin ? sa merg la el ?
@ nume excuse me if i'm wrong, dar nu vroiai tu 'fresh meet' ? :lol: :lol: |
@als
"nu-nteleg de ce ai dat linku la acea recenzie: nu e cel mai bun txt al sau :? recomand mai degraba urmatoarea, tot din dilema (nr.79) - si, neaparat, analiza facuta 'untergang'-ului din lettre internationale :love:[/quote] ce-i asta? reclama pozitiva pentru Mr. Gorzo?! pai daca omul a scris un text naspa, nu-l citezi, ca nu cumva sa-i strici imaginea? incepe sa se-mputa si topicul asta... |
bro, eu am zis - (ma) citez: - 'nu e cel mai bun txt al sau', nu ca e 'naspa' - cum zici tu!
have a lil' respect 4 nuances, dammit :x pt notorious pe gorzo nu-l citesti pt verdict, ca omu nu vrea (si pace!) sa dea asa ceva; il citesti pt scriitura in sine, if i may say so. el - de fapt - nici nu e 'cronicar' (in orice caz, nu 'de intimpinare'!), ci eseist - si toate txtele lui dspr film cistiga mult daca sint citite dupa vizionarea filmelor. |
@als
la fel fa si tu...cand spui ca textul ales nu e dintre cele mai bune (that is mai naspa in comparatie cu altul mai bun) si ca ar trebui exemplificat cu unul mai bun, inseamna sa faci reclama pozitiva...eu ma opresc aici...gotta have some respect for the topic |
Originally Posted by notorious:
|
Originally Posted by Cinemania:
@notorious Prietenii dusmanilor devin automat dusmani. In ultimul timp m-am cam saturat de dusmanii, cioace si rautati. |
a fost o perioada de vreo 2 an in care am fost extrem de dependenta de Cinemagia....atat de dependenta incat nici macar daca ma enervam nu puteam sa nu postez....acum insa m-am mai linistit oarecum...nici nu mai am atata timp liber de navigat, insa de cele mai multe ori prefer sa citesc decat sa postez...
cu toate ca pot sta linistita perioade intregi in care sa nu scriu nimic, stiu de fiecare data ca o sa revin cu posturile, mai devreme sau mai tarziu. oricum este forumul meu de suflet si singurul pe care am reusit sa scriu regulat (am mai incercat si pe altele) si sper sa ramana asa si in continuare... |
@ricutza
si noi speram... :D |
Originally Posted by nume:
1. same here. 2. eu nu. |
All times are GMT +2. The time now is 14:58. |