Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Forumania (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86725)

nume 25 Jul 2005 16:45

Originally Posted by notorious:

l-ati intalnit cumva pe gorzo ?

Am fost scutit de aceasta "placere ".

Alex Leo Serban 26 Jul 2005 15:46

Originally Posted by tailgunner:

Nu mai bateti apa-n piua. Gorzo scrie bine.

Vezi si http://www.algoritma.ro/dilema/fw.ht...t=78/index.htm , pentru o mica reflectie auto-ironica asupra propriei indeletniciri. Parca totusi ca atunci cind scrie, face abuz de parca, cind si ca.

nu-nteleg de ce ai dat linku la acea recenzie: nu e cel mai bun txt al sau :?
recomand mai degraba urmatoarea, tot din dilema (nr.79) - si, neaparat, analiza facuta 'untergang'-ului din lettre internationale :love:

tailgunner 26 Jul 2005 16:06

fiindca la data respectiva, 78 era numarul curent din Dilema.

notorious 26 Jul 2005 16:44

ok, ca dupa orice cronica a lui gorzo, ma intreb: CAT este de bun 'razboiul lumilor', en fin ? sa merg la el ?

@ nume

excuse me if i'm wrong, dar nu vroiai tu 'fresh meet' ? :lol: :lol:

Cinemania 26 Jul 2005 17:05

@als

"nu-nteleg de ce ai dat linku la acea recenzie: nu e cel mai bun txt al sau :?
recomand mai degraba urmatoarea, tot din dilema (nr.79) - si, neaparat, analiza facuta 'untergang'-ului din lettre internationale :love:[/quote]

ce-i asta? reclama pozitiva pentru Mr. Gorzo?! pai daca omul a scris un text naspa, nu-l citezi, ca nu cumva sa-i strici imaginea?

incepe sa se-mputa si topicul asta...

Alex Leo Serban 26 Jul 2005 17:18

bro, eu am zis - (ma) citez: - 'nu e cel mai bun txt al sau', nu ca e 'naspa' - cum zici tu!
have a lil' respect 4 nuances, dammit :x

pt notorious

pe gorzo nu-l citesti pt verdict, ca omu nu vrea (si pace!) sa dea asa ceva; il citesti pt scriitura in sine, if i may say so. el - de fapt - nici nu e 'cronicar' (in orice caz, nu 'de intimpinare'!), ci eseist - si toate txtele lui dspr film cistiga mult daca sint citite dupa vizionarea filmelor.

Cinemania 26 Jul 2005 17:28

@als

la fel fa si tu...cand spui ca textul ales nu e dintre cele mai bune (that is mai naspa in comparatie cu altul mai bun) si ca ar trebui exemplificat cu unul mai bun, inseamna sa faci reclama pozitiva...eu ma opresc aici...gotta have some respect for the topic

MinRep 26 Jul 2005 17:37

Originally Posted by notorious:

ok, ca dupa orice cronica a lui gorzo, ma intreb: CAT este de bun 'razboiul lumilor', en fin ? sa merg la el ?

mda, am citit si eu cu surprindere cronica lui Gorzo la "Wor of the Worlds"... ~ ciudat film...

nume 26 Jul 2005 19:15

Originally Posted by Cinemania:

ce-i asta? reclama pozitiva pentru Mr. Gorzo?! pai daca omul a scris un text naspa, nu-l citezi, ca nu cumva sa-i strici imaginea?

incepe sa se-mputa si topicul asta...

@notorious
Prietenii dusmanilor devin automat dusmani. In ultimul timp m-am cam saturat de dusmanii, cioace si rautati.

ricutza 27 Jul 2005 01:06

a fost o perioada de vreo 2 an in care am fost extrem de dependenta de Cinemagia....atat de dependenta incat nici macar daca ma enervam nu puteam sa nu postez....acum insa m-am mai linistit oarecum...nici nu mai am atata timp liber de navigat, insa de cele mai multe ori prefer sa citesc decat sa postez...
cu toate ca pot sta linistita perioade intregi in care sa nu scriu nimic, stiu de fiecare data ca o sa revin cu posturile, mai devreme sau mai tarziu. oricum este forumul meu de suflet si singurul pe care am reusit sa scriu regulat (am mai incercat si pe altele) si sper sa ramana asa si in continuare...

Cinemania 27 Jul 2005 04:58

@ricutza

si noi speram... :D

Alex Leo Serban 27 Jul 2005 09:29

Originally Posted by nume:

Prietenii dusmanilor devin automat dusmani. In ultimul timp m-am cam saturat de dusmanii, cioace si rautati.

1. same here.
2. eu nu.

All times are GMT +2. The time now is 14:58.