![]() |
@Cinemanule
diversiunea e totala, inclusiv ortografica... |
Originally Posted by Cinemania:
Am ras, omul (poetul) nu stie sa scrie.
Originally Posted by herbert:
|
Originally Posted by nume:
eu n-as fi atat de categoric. surprizele se ascund INTRE categorii... |
in leg. cu cele de mai sus am de spus urmatoarele:
1. nu stiu ce cauta stirea cu premiile asociatiei la topicul asta; 2. premiul este pt buji ripeanu si pt cei trei care am scris cartea dspr lvt; 3. kestia cu 'oscarurile' o iau ca o gluma (cam de prost gust), nu in ultimul rind pt ca nu se dau oscaruri - cu sau fara ghilimele - pt carti...; 4. inca ma mai gindesc daca ma duc la ucin sa iau premiul; daca o voi face, va fi pt a lauda cartea lui b.t. ripeanu ;) ; 5. numitul nume nu se dezminte: 'filmele misto, femeile frumoase & banii multi'... cu primele doua sint de acord, cu ultima - :sick: pare echivalentul acelui 'vers' tembel al akcent (din 'dragoste de-nchiriat': ceva gen 'nici nu stii/cu tine cit de mult am cheltuit...' :w00t: ) - deci o kestia practica: conditia de a avea 'akces' la 'femeile frumoase'. in any case, de prost gust: nu se vorbeste dspr bani decit in cintecele de doi bani (vezi mai sus) sau in sinul familiilor care-si socotesc banii de coshnita la masa din bucatarie... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
ok, gluma e subtirica, "comisa" in loc nepotrivit (poate), dar am asteptat cu emotie reactia groasa & grotesca a lui nume. s-a produs, cu zanganelile de rigoare:filme, femei, tabaciok, bani misto... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
(No offence meant, sper cä te-am atins la... simtul umorului - pe bune! :) ) Apropo, salutäri lui Buji, cred c-o sä se bucure. E unul dintre putinii producätori delegati dinainte de '89 de care-mi amintesc cu realä si totalä pläcere. |
Moshu' o comite, apoi o scalda destul de ieftior. Moshule, invata sa scrii. ;)
p.s. Nu ascult muzica voastra, asa ca o ardeti aiurea. Vorbiti de femei cei cu orientari normale (asta ca sa nu mai continuam cu partea aia dosnica ;) ). |
cind mi-a trimis tudor giurgiu sms cu premiul, eram in avionul spre roma, l-am citit la aterizare si n-am inteles dspr ce premiu vorbea... credeam se refera la premiul italian (acerbi) pt 'nostalgia' lui cartarescu, aflasem din ziarele de pe avion dspr el; cartea a aparut la ed. voland din italia cu poza de pe coperta facuta de mine:
http://www.storemypic.com/uploads/137b9b59b3.jpg dar era doar premiul ucin... sincer, m-am bucurat mai mult pt celalalt 8) PS test: recunoaste cineva unde au fost facute cele 2 poze montate impreuna?... |
e cumva prin zona veche din Mosilor, pe linia lui 21? acolo unde e plin de tigani si restaurantul ala arab, Golden Falcon (nu stiu daca mai e)..? daca da, ma apuca si pe mine nostalgia, am stat in zona aia intr-o mansarda vreo 2 ani de zile..
|
Subscriu la aceeasi ipotezä.
Dacä-i asa, s-ar putea ca blocul vechi si înalt din spate sä fie cel care a "jucat" rolul clädirii cu mansarda ziditä din "Zidul" lui Vaeni (väzutä din afarä); în zona cu pricina s-au turnat exterioarele filmului. |
Scuzati-mi ignoranta, "Voland" e numele editurii? Interesant... ;)
|
Sper cä nu s-au gândit la Messire Woland, c-atunci "interesant ;)"-ul devine "interesant :oops:".
|
Am dat si eu peste decernarea premiilor. Si "am dat peste" e cel mai potrivit in acest context, pentru ca am dat peste ea iesind din sala mica a studioului, de la In Good Company. Si ALS a facut ce-a scris mai sus, despre cartea lui n-a zis nimic, doar a laudat-o pe a celuilalt. Total aiurea premierea, evident, dar whatever, am aflat ca-mi va aparea textul in republik deci e ok.
|
Timisoara.
|
fiind in avionul spre barcelona, am primit un mail din franta care imi zicea sa ma duc la premiera filmului senegalez din turcia... si atunci am aflat ca am castigat premiul nobel pt modestie... cititi in Unica...
|
Originally Posted by Jay:
|
Originally Posted by Jay:
|
ai perfecta dreptate Mala...
|
Balcanismul asta bata-l vina ! Deh, nu suntem cu totii atat de furculision ... (a se citi cosmopoliti).
|
Draga Mala,
Eu vorbeam o data cu Leo despre filme... nu ma intereseaza persoana lui ci parerea sa de critic... si m-a infundat... mi-a dat cu "palme", m-a luat de sus... si s-a pisat pe mine... eu fiind un de amator cronici ALS(nu toate) si apoi mi-am schimbat-o ... brusc... nu numai de la comportamentul sau... ci de la ideile sale... de la tot pentru ceea ce lupta... pentru ce se crede si pentru ce ne arata... eu nu vreau prietenie sau pupincurism... poate doar putina modestie si mult bun simt... poate l-am prins intr-o pasa proasta sau nu, dar oricum... cu replici de genul "problema e Romania" nu faci nimic... mai ales in situatia de fata... oricum... faptul ca e o persoana controversata il prinde mai bine decat un leu paraleu asa ca noi sa fim fericiti... si poate nu mai beneficiez de o antipatie, destul de gratuita din partea ta...in vietile ce urmeaza... pace si respect.. |
All times are GMT +2. The time now is 21:03. |