Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ghionturi, clone si icoane - split de la Dragos Bucur (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86513)

nume 09 Jun 2005 16:54

@Blue alias Momo

Esti idiot ! ;)

Blue 09 Jun 2005 17:06

Iar tu ai stofa

Originally Posted by nume:

@Blue alias Momo

Esti idiot ! ;)

Amice ai clasa !! :lol:

nume 09 Jun 2005 17:10

Re: Iar tu ai stofa

Originally Posted by Blue:

Iar tu ai clasa !!

Sunt mare om, mare caracter ! Vezi ca-ti editezi mesajele dupa ce le-ai postat. Esti nesigur pe tine ? Care e problema ta ? Simti un gol pe undeva ? Eu nu te vad de vreo sase luni ....

Blue 09 Jun 2005 17:15

Hahaha

Da sunt nesigur pe mine , eu nu le stiu pe toate asa cum le stii tu, tu esti un mare caracter, eu doar un muritor de rand!!

Pitbull 09 Jun 2005 17:41

Originally Posted by Blue:

Pitbull daca nu ai fost facut idiot in micile contradictii pe care le-ai avut cu Nume e din cauza ca nu a avut curajul asta !! El stie ca esti printre putinii care "Chiar le ai " de pe acest forum si ca se arde daca te face idiot!!

Partial - nu sunt singurul care "chiar le are", iar el stie asta.
Tot partial - ne cunoastem.
Esential - dincolo de toate defectele lui, nu cred cä are stofä de trädätor.

Apropo de chestia cu icoana si biserica:
NU! Biserica e un spatiu SACRU, abia ACOLO începe sä se punä serios problema sacrilegiilor! In bisericä e un adevärat sacrilegiu pânä si sä vorbesti cu voce tare (ce sä mai zic de zecile de babe pe care le väd în fiecare duminicä CERTANDU-SE în timpul liturghiei? Unele chiar îmi dau coate-n burtä, anume, cä de ce mä "înghesui".)
Dar ca sä n-o mai lungesc: documenteazä-te putin cu privire la criza iconoclastä din istoria Bisericii Crestine, si observä ambele opinii, la fel de extremiste: cei care sacralizau la modul absolut icoanele, si cei care le condamnau, considerându-le "idoli". Si pe urmä, fä o sintezä si trage niste concluzii.

Pitbull 09 Jun 2005 18:01

Originally Posted by M0n0:

@Blue alias Momo

Esti idiot ! ;)

wtf? :huh:

tf = Blue s-a clonat azi în Mume ("Momo" al lui Nume e mistyping), Emanuel l-a bunghit si l-a luat un pic de urechi. Gata, a trecut.

nume 09 Jun 2005 18:03

Originally Posted by Pitbull:

Partial - nu sunt singurul care "chiar le are", iar el stie asta.
Tot partial - ne cunoastem.
Esential - dincolo de toate defectele lui, nu cred cä are stofä de trädätor.

Inchide ochii Pumfi, lasa-i sa moara prosti.

Blue n-are de unde sa stie ca in primul meu reply la unul dintre posturile tale despre Pintilie n-am fost tocmai amabil. Asta ca s-o spun cat mai diplomat posibil. Eu nu mai vreau sa ma cert cu nimeni, dar vad ca ei nu ma lasa in pace. Blue asta micu' are o problema. Momo, Mume ... sunt flatat, frumos cadou de ziua mea.

Pitbull 09 Jun 2005 18:12

Blue n-are de unde sa stie ca in primul meu reply la unul dintre posturile tale despre Pintilie n-am fost tocmai amabil. Asta ca s-o spun cat mai diplomat posibil.

Mai pe sleau, mi-ai zis c-o sug. Eu am räspuns cä o felatiune sänätoasä face oricând bine la casa omului. Tu mi-ai dat un PM, pe urmä ne-am întâlnit pe yahoo, si peste vreo trei zile, beam zaibär împreunä.

Eu nu mai vreau sa ma cert cu nimeni, dar vad ca ei nu ma lasa in pace.

Acuma, fii si tu sincer: de multe ori te repezi în ei brusc, ca-ntr-un vechi proverb etrusc.

Dar, DOMNILOR! Topicul ästa se numea "Dragos Bucur", nu "In suturi", sau "Criza iconoclastä", sau "Atacul clonelor". O mai tinem mult asa?
Dom' moderator nou, äla care trebuia sä vii azi si n-ai venit: dä-i un split, dom'le, mutä coada asta undeva la Cafenea, si hai sä revenim la subiect.

Blue 09 Jun 2005 18:15

Hmm ...

Ok, am inteles!!

All times are GMT +2. The time now is 12:14.