![]() |
@Blue alias Momo
Esti idiot ! ;) |
Iar tu ai stofa
Originally Posted by nume:
Amice ai clasa !! :lol: |
Re: Iar tu ai stofa
Originally Posted by Blue:
|
Hahaha
Da sunt nesigur pe mine , eu nu le stiu pe toate asa cum le stii tu, tu esti un mare caracter, eu doar un muritor de rand!!
|
Originally Posted by Blue:
Tot partial - ne cunoastem. Esential - dincolo de toate defectele lui, nu cred cä are stofä de trädätor. Apropo de chestia cu icoana si biserica: NU! Biserica e un spatiu SACRU, abia ACOLO începe sä se punä serios problema sacrilegiilor! In bisericä e un adevärat sacrilegiu pânä si sä vorbesti cu voce tare (ce sä mai zic de zecile de babe pe care le väd în fiecare duminicä CERTANDU-SE în timpul liturghiei? Unele chiar îmi dau coate-n burtä, anume, cä de ce mä "înghesui".) Dar ca sä n-o mai lungesc: documenteazä-te putin cu privire la criza iconoclastä din istoria Bisericii Crestine, si observä ambele opinii, la fel de extremiste: cei care sacralizau la modul absolut icoanele, si cei care le condamnau, considerându-le "idoli". Si pe urmä, fä o sintezä si trage niste concluzii. |
Originally Posted by M0n0:
tf = Blue s-a clonat azi în Mume ("Momo" al lui Nume e mistyping), Emanuel l-a bunghit si l-a luat un pic de urechi. Gata, a trecut. |
Originally Posted by Pitbull:
Blue n-are de unde sa stie ca in primul meu reply la unul dintre posturile tale despre Pintilie n-am fost tocmai amabil. Asta ca s-o spun cat mai diplomat posibil. Eu nu mai vreau sa ma cert cu nimeni, dar vad ca ei nu ma lasa in pace. Blue asta micu' are o problema. Momo, Mume ... sunt flatat, frumos cadou de ziua mea. |
Mai pe sleau, mi-ai zis c-o sug. Eu am räspuns cä o felatiune sänätoasä face oricând bine la casa omului. Tu mi-ai dat un PM, pe urmä ne-am întâlnit pe yahoo, si peste vreo trei zile, beam zaibär împreunä.
Dar, DOMNILOR! Topicul ästa se numea "Dragos Bucur", nu "In suturi", sau "Criza iconoclastä", sau "Atacul clonelor". O mai tinem mult asa? Dom' moderator nou, äla care trebuia sä vii azi si n-ai venit: dä-i un split, dom'le, mutä coada asta undeva la Cafenea, si hai sä revenim la subiect. |
Hmm ...
Ok, am inteles!!
|
All times are GMT +2. The time now is 12:14. |