![]() |
ce m-a facut sa vad king kong...
adrien brody...? |
Se pare cä Konghilicä ästa n-a prea adunat fani p-acilea! Mai multä atentie i s-a dat dincolo, la "Acum pe ecrane".
|
King Kong are foarte multe efecte speciale :shock:
|
Dä-mi voie sä te contrazic.
Nu are foarte multe efecte speciale, are foarte foarte multe efecte speciale. Iar în "Variety" scria cä ar avea chiar foarte foarte foarte multe efecte speciale, dar eu nu sunt de acord. |
hai mah ca a iesit prea bine, montajul e de cacat dar toata lumea stie ca a taiat din el ca era prea mare si ca o sa le arunce pe dvd-ul extins ...
what more do you want ? ... yes brody was a bad choice, dar jack a fost un 1+ |
Auzisem si eu zvonuri de un extended la KK, ceva in jurul la o ora in plus, dar din decembrie pana acum inca nu s-a confirmat nimik....oricum se stie tendinta lui PJ de a filma mult...poate ca The Hobbit sau Silmarillion :? :) -unlikely as it may seem o sa fie serializate :D ...desi in cazul lui Silmarillion nu m-ar deranja o noua trilogie...altfel ar fi mult de taiat si mare pacat...
|
Sal
Ma filmu mi-a placut ce sa zic da putea sa iasa si mai bine , a facut povestea prea simpla si banala l-a lanstat prea repede filmu, mai trebuia sa lucreze la scenariu prea repede au ajuns la punctu culminant al filmului cum au gasit ei harta si pe fata de care se indragosteste Kong. In fine sa speram ca in urmatoarele filme sa se implice mai mult ca in LOTR. Din cate stiu eu vrea sa faca filmu Halo bazat pe jocu video. Poate ar fi bine sa faca si el niste filme mai diferite nu , numai fantastice , Cum a facut Spielberg de la JP si war of the worlds a facut Munich. Mai bine daca tot prefera el filme fantastice sa se apuce de Hobbit da sa nu ne dezamageasca ca daca il face ca King Kong mai bine nu mai il face deloc.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:43. |