![]() |
V-am trimis pe mail o lista cu o parte din filme. Vom continua discutia pe mail.
|
M-ar interesa si pe mine niste filme:
1. Radio Flyer aka Vis inaripat (1992) 2. North aka Parintii ideali (1994) 3. The good son (1993) Daca ai putea sa le gasesti raspunde-mi pe acest forum sau la [email protected] |
Nu am aceste filme pe stoc si nici nu am cum sa fac rost de ele.
|
v-am scris pe mail dar nici un raspuns... oare ce trebuie sa fac sa-mi raspundeti?
Sunt interesat in principiu de toate filmele bune si cotate ok in box office... Cred ca sunt destul de multe, nu? |
N-am primit nici un mail de la dumneavoastra. Mai retrimite-ti odata email-ul sau sunati-ma pe mobil.
|
Who'll Stop the Rain (1978) - http://www.imdb.com/title/tt0078490/ ?? poti face rost de asa ceva? Original si sigilat bineinteles, si de preferat din state, nu Franta, etc.
|
Nu il am. Daca vrei sa-ti trimit lista cu ce dvd-uri exista momentan pe stoc, trimite-mi un email la [email protected]
|
Filme
As dori sa stiu daca vindeti filme si in afara Bucurestiului, prin posta.
M-ar interesa foarte mult anumite titluri. Multumesc |
Re: Filme
aveti cumva spre vanzare dvd original Aaltra?
pe amazonul britanic exista doar spre inchiriere sau second, dar not for sale outside UK. |
Nu-l am. Ti-am trimis lista cu dvd-urile aflate in stoc. Din motive economice nu mai aduc dvd-uri la comanda.
|
Originally Posted by gionloc:
.suspectez ca esti clujean, iar pentru concetateni poate ma induplec eu...daca il gasesc in eire ti-l aduc eu in mai, la pretul la care e de vinzare aici, fara suprataxa si cu chitanta (dar cu o bere de dat la tiff din partea ta). deal? |
Originally Posted by raptor:
8) deal deal!! uite aci linkul de pe amazon.co.uk (http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...701728-1092665), deocamdata nu il mai au in stoc nici second, desi acu fo 2 saptamani aveau doo exemplare. in rest, oriunde-l gasesti ii ok! si berea te asteapta! |
ANUNT PENTRU CEI INTERESATI:
Email-ul [email protected] nu mai functioneaza din cauza server-ului de la mymail. Pe viitor, toti cei care sunt interesati de stocul existent de dvd-uri sau pentru alte comenzi de cd-uri/dvd-uri sau carti din USA, o pot face la email: [email protected] sau 0723.202.713 - Vasile |
ANUNT PENTRU CEI INTERESATI:
Email-ul [email protected] nu mai functioneaza din cauza server-ului de la mymail. Pe viitor, toti cei care sunt interesati de stocul existent de dvd-uri sau pentru alte comenzi de cd-uri/dvd-uri sau carti din USA, o pot face la email: [email protected] sau 0723.202.713 - Vasile |
Interesante oferte, si daca le mai detii si astazi, cam la ce pret...?
|
All times are GMT +2. The time now is 21:29. |