Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cele mai bune inceputuri de filme (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86296)

notorious 04 May 2005 16:16

shining
the texas chain saw massacre

apartamentu104 04 May 2005 20:41

forrest gump

Lady_Skar 06 May 2005 07:23

X-men
Imi aduc aminte ca ma gandeam: "AU incurcat rolele, sau ce!?"
Si dup-aia cand widdle Magneto tipa dupa mama lui si portile de metal s-au miscat. Efectiv, mi s-a facut piele de gaina. Dintre toate inceputurile de film ever, ala mi-a placut cel mai mult.

Kwisatz 06 May 2005 08:47

genericul de la gone in 60 seconds daca mai tineti minte... muzica exceptionala... simbolurile ... nici un cuvant... foarte misto facut.

Gaandalf 08 May 2005 12:42

cel mai tare inceput ... Takashi Mike's Happiness of the Katakuris

it. 09 May 2005 14:54

se7en - nine inch nails, precursor

KORBEN 10 May 2005 16:02

immortel
sin city
fantoma de la opera (restul filmuluie un jeg colosal, da inceputul e ok)
apocalypse now (this is the end..... si palmieri si napalm)
kill bill vol1
sunset boulevard

Nightwane 10 May 2005 16:36

Cadrele cu Amazonul filmat din elicopter si pe fundal muzica lui Riz Ortolani. Di-vi-n :P

Revin.

Terror_IST 10 May 2005 22:18

Pulp Fiction, Kill Bill, Dawn of the Dead, 28 Days Later, Trainspotting, The Matrix, Andrei Rublev, Lost Highway, Snatch

Iata si cateva filme care incep bine dar o cam iau pe ulei: Swordfish, Saw, Signs

notorious 11 May 2005 22:00

oh, yeah, la swordfish explozia de la inceput filmata de jur imprejur in slowmotion ii bate si pe fratii wachowski ! :love:

BeNnY 11 May 2005 22:15

Sterg mesajele care contin numai si numai titluri de filme. Intra-n categoria "am vazut 8mm - no comment".

KORBEN 12 May 2005 01:40

Originally Posted by BeNnY:

Sterg mesajele care contin numai si numai titluri de filme. Intra-n categoria "am vazut 8mm - no comment".

cred ca se exagereaza......

Pitbull 12 May 2005 02:58

Se exagereazä CLAR, dar sä-i întelegem pe bäieti, sunt si ei în primele lor säptämâni moderationiste... ;) O sä le treacä - dar-ar Domnu' cât mai repede.
Mäi puilor, de câte ori sä vä spun? Folositi DELETE numai când e NASPA. Si pe mine mä iritä listele de titluri însirate d-a-mboulea si färä nici un comentariu, da' nu-s decât TAMPITE, nu-s JIGNITOARE pentru nimeni, si nici off-topic nu-s. Atrageti-le oamenilor atentia, spuneti-le cä se cuvine sä si explice ce si cum, în douä vorbe, da' dacä unii-s mai prostuti si nu-i duce mintea, sau doar le e lene sä mai si comenteze, e dreptul lor... Mäcar încearcä si ei ce pot, de bunäcredintä.

notorious 12 May 2005 11:22

pitbull se chinuie degeaba ! lasa, excesul de zel va trece odata si-o data... ;) benny mi-a sters pana si mie un mesaj in care ii ceream niste lamuriri lui denis vis-a-vis de subiectul 'vanilla sky - film psihologic'. :shock:

Bulumulu 12 May 2005 13:10

the nine lives of tomas katz... - definetely one of my favorites... adica introducerea personajului obscur iesit dintr-o gura de canal si interactiunea sa sureala cu soferul de taxi

BeNnY 12 May 2005 13:36

Originally Posted by notorious:

pitbull se chinuie degeaba ! lasa, excesul de zel va trece odata si-o data... ;) benny mi-a sters pana si mie un mesaj in care ii ceream niste lamuriri lui denis vis-a-vis de subiectul 'vanilla sky - film psihologic'. :shock:

Denis iti raspundea exact "Asa cred eu.". Altfel, te-am intrebat in mp daca vrei sa pun mesaju' la loc sau nu. Si cu topicurile astea sunt mai 'dur' pentru ca au fost doua zeci de mii de topicuri cu topuri si cu "cel mai..." si am spus sa nu se insire liste de cate doua sute de filme, mai bine doua dar sa se comenteze un pic.

Sm�agol-Gollum 31 May 2005 20:36

Lemony Snicket's a series of unfortunate events - faina faza cand se opreste desenul si spune ca nu acesta e filmul pe care o sa-l vizionati si ca daca vreti sa vedeti desenul cu elful sa mergeti la cinematograful alaturat!! :lol:

KillHannah 03 Jun 2005 10:52

Originally Posted by KORBEN:

fantoma de la opera (restul filmuluie un jeg colosal, da inceputul e ok)

Daca TIE nu ti-a placut, nu cataloga filmul ca "jeg colosal"!

On topic: The Phantom Of The Opera, Velvet Goldmine, Donnie Darko

touchpoet 04 Jun 2005 00:50

ador inceputurile de film

1. Unul din cele mai bune inceputuri de film realizate vreodata, in special in ce priveste virtuozitatea cinematografica:
The Player - regizor: Robert Altman
2. un inceput liric:
Forrest Gump
3. Chaplin - City Lights, The Gold Rush
4. David Lynch - Blue Velvet

Blue 09 Jun 2005 19:06

Mega tare

Originally Posted by it.:

se7en - nine inch nails, precursor

Poate cel mai misto generic realizat vreodata!!

All times are GMT +2. The time now is 21:29.