Originally Posted by Pauline Bannata:
Pitbull si Illotempore,uitati-va in oglinda,nu sunteti ceea ce vreti sa pareti.
|
Fara a ma lua de Pauline careia ii respect "disparitia", ea nemaiexistand acum printre noi..
Un moment de reculegere, va rog. De ajuns.
Sunt un tip onest si obiectiv si detasat, in ultimul timp, nush ce dracu e cu mine, probabil ma violeaza prin somn o fatuca din alta galaxie si ma binedispune, in fine! Am vazut si eu cum arata in realitate Pitbull si Illotempore. Niciunul dintre ei nu sunt atat de frumosi incat sa se laude cu asta, poate numai cu make up marca Hollywood. Dar cine e atat de sexos pe forumul asta? Altfel nu ar mai sta aici, si-ar fi reusit sa se impuna in real-life cu prezenta fizica..whatever!
Pitbull e cam scund sa intre in vreo trupa de Chippandey iar Illo nu e atat de dotata in solduri incat sa trezeasca organele pe strazi in serie, adica, nici grasuna nu era buna, dar nici ca ea, ma intelegeti. Oricum, Illo poate merge la o sala si se poate indopa cu proteine, -- asta ii recomand uneori si prietenei si ea-si muta figurina la 120 de grade.. - dar ce facem cu Pit??? Cum il crestem?
Nu asta era ideea. Amandoi, atat Illo cat si Pit, au o frumusete launtrica betonata zdravan cu o duritate peste media admisa in conversatiile neuptolemiene. Ei nu sunt frumosi angelici ori diavolici, dar prin felul lor de a fi, ca multi alti oameni de fapt, ei reusesc sa se faca cu adevarat placuti, ba chiar mai placuti decat sexosii masculi cheptosi si socantele nimfe venusiene. Cand ii ai pe ei alaturi - nu din experienta, dintr-o adanca empatie - simti cat poate face un om cu calitatile sale si iti sunt un exemplu de urmat cand mai ai vreo criza in fata oglinzii ca nu arati ca Johnny Deep ori Keira Knightley. Multi oameni pot fi placuti astfel. Am intalnit destui in viata, si dintr-ailalti "frumosi" la ambalaj care-ti trezeau stari de voma atunci cand deschideau gura ori treceau la "fapte".
Asa ca Pauline spune aiureli, de o credeti cadeti la mintea ei, ba chiar cu mult sub IQ-ul ei. ;)