![]() |
Da...aiurea...eu sunt deja admin pe un forum...
Si tu ai spus exact ce am spus si eu in afara de partea a doua... Au voia sa stearga, edit etc. posturile la topicurile la care sunt "sefi"...si tot tre sa raportezi adminului... |
Nu cunosti cinemagia. N-ai ce sa raportezi adminului.
|
Originally Posted by BeNnY:
Originally Posted by BeNnY:
|
felicitari, Minrep si BeNnY pentru noua postura de moderatori!!!!! cinemagia has a great future! :) La mai mare.
|
Multumesc
|
wow, la cat s-a aberat aici, ma mir ca s-a umplut forumu' de noi moderatori...
|
Mä bucurä alegerea, mi se pare înteleaptä. Felicitäri atât lui MinRep si BeNnY, cât si lui Emanuel si cui a mai contribuit la alegerea lor.
Acum, bäieti, contez pe voi. Nu fiti dictatori, nu exagerati cu cenzura. Folositi mai mult "split", "move" si "lock". Dar nu ezitati nici cu "delete", acolo unde-i clar cä pute. |
subscriu. noroc bun, fir intins si la mai mare!
|
Multumesc si eu.
|
Originally Posted by Pitbull:
Acum, baieti, nu contez pe voi, fiti dictatori, exagerati cu cenzura, nu folositi "split", "move" si "lock" si mai ales stergeti la greu (preferabil cand veniti ebrietati tarziu in noapte). |
Originally Posted by Pitbull:
|
m-am voluntariat si eu(doar la cafenea).... dar cine dracu ma baga pe mine in seama... 8) :P
|
Am uitat sa-i felicit pe Gaandalf si Longshot. Si pe raptor, of course, "Cafeneaua" e sectiunea cea mai dificila...
|
Originally Posted by nume:
Normal ca nu te bucura alegerea. Acum, doar nu te asteptai, sincer, sa las numerotarea de catre tine a greselilor mele ca moderator la un topic despre chestii de vazut la TV, nu? Bineinteles ca acum crezi ca am ceva cu tine. E ultima oara cand justific chestiile astea, in general ar trebui sa stiti voi ce si cum si de ce a disparut. (desi voi incerca sa sterg cat mai putine mesaje de acum incolo) |
Originally Posted by Leonard:
Au mai fost si altii, stai calm. S-a facut o alegere. Sa-ti reamintesc ca si tu ai vrut sa fi moderator si ai intrebat ce iese la afacerea asta? |
@minrep
danke si bafta la clasic. u'll need it. 8) |
right back @ ya' ... Min Rep
|
ok, cine sunt noii moderatori si pe ce sectiuni ?
|
acum i-am vazut si eu si pe longshot, gandalf, raptor... cool! generatia tanara rulz. bravo pentru cine a hotarat chestia asta! bravo baieti, BeNnY mana forte, how cool! MinRep, yep, Clasicul ala e o chestie dificila se pare, no doubt u'll deal with it. totusi sunt multe sectiuni la Film in general care ar trebui sa figureze la Clasic dupa parerea mea. Gen: Kubrick, Bergman, Otto E Mezzo, Blow-up, si altele. Doar o sugestie.
|
As vrea si eu sa fiu moderator,dar cand o sa fiu guru. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 19:59. |