![]() |
Originally Posted by europe_east:
De cind e Cinemagia tehnocratie? Comparativ cu altii de pe forum (nu ii numesc), sint pelao de pulao. Comparativ cu koizer, sint stapinul inelelor. De fapt, tu pentru ce pledezi? Vezi cumva actul meu gen lezmajestate? Nu crezi in egalitarism? |
Originally Posted by Ambra Blu:
la asta ma refeream. "neimplicat, dar profesionist". asta e totusi forum deschis tuturor. in rest, am zis mai sus ce cred. discutii inutile. |
Poti sa ma scuzi putin? Beau niste vin. |
bea, frate, bea si modereaza.
|
Acum moderatia nu mai are nici un efect. Doar Dyonisos conduce detasat. Daca ai gheata la inima, sau macar gheata-n pahar,/ recunoaste ca ce spun te-ngheata iar/ obsesiile adevarate se-ntretin/ devin pe zi ce trece mai rece/ imi par erau nu cred in destin/ sting in mine orice urma de compasiune/ ca un infractor incarcerat, satul de lume. |
am votat DA
din simplu motiv ca nu exista optiunea "i just don`t give a fu Ck" paradoxal, ajung sa`mi dau seama ca da este, paradoxal singura optiune de bunsimt in problema de fata keyser este cam jenant cu izolationismu lui, in marea lor majoritate monoloagele nus senzationale (filmele alese ca subiecte mai niciodata), da chestiunea a mai fost discutata si gen atunci nu s-a facut nimika deci e penal sa se actioneze tokma acu daca forumul a devenit brusc neincapator nu e decat datorita anumitor specimene, nici cu mult mai putin semidokte, nici cu mai multe de zis decat mr soze |
p.s. Europeana noastra are 30 de ani si o arde cu matematica. Probabil de aici i se trage vesnica nedumerire. |
am votat nu. sa vad eu daca ies mai multe de nu..oare se va opri.da-te ma in pm. chiar are vreo relevantza daca unu zice da sau altu nu!?
|
Originally Posted by nume:
Tot respectul pentru ea. Tu cu ce te poti lauda? |
Mi-am deschis un magazin de pescarie (printre altele).
p.s. Si ar mai fi multe smecherii si bibileli, dar nu merita sa stric orzul pe gaste. |
Originally Posted by nume:
hai ca m-ai lovit rau de tot.. :lol: :P |
.pai daca ai dileme, sterge-l frate,ca nu de-asta l-ai facut.
.dar daca ar fi sa luam si aprtea B a discului,cam multi pulalai. |
keyzer soze n-ar trebui in nici un caz sa se lase influentat de maleficul ambra blu, fascinantul personaj negativ al acestui forum. nr de 'fani' ai sai dovedeste ca ar trebui sa continue sa scrie, insa cu ceva mai multa grija: observatia lui europe_east, ca a scazut nivelul calitativ al monoloagelor, este valabila.
ce vroiam sa mai adaug: ambra blu este, imi pare rau daca judec dupa aparente, cel mai afurisit om pe care l-am cunoscut vreodata, cel mai arogant, absolut infect cu o anumita parte a forumului, o 'tinta' negativa, cu o placere dementa de a batjocori, sadic si lipsit de orice mustrari de constiinta in privintele astea, asadar, sunt foarte, foarte aproape de a deveni fan al sau. :w00t: |
Originally Posted by notorious:
Inchide gura,s-ar putea sa ai surprize! |
ce s-a intimplat de e linistea asta pe forum? au plecat toti? si vad ca cineva umfla sistematic bara de 'nu' a lui K. Soze.. hmmm...
|
am votat 'nu'. :oops:
|
Nu mä dau în vânt dupä Keyzer ca persoanä - atât cât pot avea o asemenea pärere, necunoscându-l virtualmente deloc.
Unele dintre cronicile lui mä plictisesc, dar la un nivel strict personal. Chestie de afinitate. Obiectiv vorbind, pe majoritatea le consider interesante si competente. Existä toate motivele sä continue. Topicul cu "Monoloagele..." e substantial si util. Altfel, cioacele alea cä "de ce sä-i poarte numele", de ce sä existe un topic numai al lui (ca etichetä sau continut)... hai sä fim seriosi! Infantilisme de doi bani! FIECARE USER are dreptul sä-si facä un topic propriu, dacä-i vine pe chelie. Dacä-i prost, o sä moarä de la sine. Dacä-l tine în viatä artificial, ca Bufnilä odinioarä, înseamnä cä are ceva la cap, si trebuie bannat OMUL - dar topicul poate rämâne pe loc, pânä se dä la fund. Si, normal, dacä-i ofensiv, va fi sters. Sunt proaste cronicile lui Keyzer? Nu. E Keyzer psihopat? Doamne fereste. Are ceva jignitor topicul lui? Nu. Atunci, stergeti-i-l, dragi tovaräsi si pretini! Am votat DA: sä monologheze în continuare, pânä i-o pune Doamne-Doamne pumnu-n gurä. |
Originally Posted by keyzer soze:
pai acuma spui??!? :lol: |
Originally Posted by keyzer soze:
|
Originally Posted by Serghei:
tu nu-ti luasesi lumea-n cap acum cateva saptamani pt ca te jignisei, ca pe-o femeiusca ? sau ai ore fixe pt glumitze de doi lei ? |
All times are GMT +2. The time now is 23:56. |