![]() |
cred ca topicul asta a fost facut special, de fapt, pt zambete. nici nu era nevoie de un thread ca 'bancuri' ! :lol:
|
decand s-a intors irene pe forum este din nou o placere. rad tot timpul.
|
Originally Posted by Nae:
|
Ei, as! Suntem niste scumpicei drägälasi si dulcisori! :P Ghiocei, panselute, päpädii, nu alta!
|
pitbull got it right...
i am very misunderstood here. irene tema pentru vacanta: incearca sa gasesti urmatorul cuvant in dictionar - IRONIE. sa vedem, reusesti? |
@Irene
Ce incepe cu "p" si se termina cu "ula" ? |
Dacä se ia pe gurä, stiu: PILULA
|
|
in aceasta pagina nu este cazul |
Cat despre analize...
eu nu o recunosc.... :sleep: |
Originally Posted by nume:
iar daca are par, stiu eu: pensula. |
Si, daca are pamant, peninsula.
|
Originally Posted by notorious:
ei ce zici nume pot fi f.multe care pot incepe cu "p" si se termina cu"ula" |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Desi în scris îsi pierde tot hazul, asta nu merge decât live - da', hai sä-ncercäm... Totul e CUM faci miscärile. Bancul se spune asa: Il porti pe äla prin toate (pilulä, patrulä, pensulä, päsulä, etc.), el stie toate räspunsurile (cä doar e bäiat destept), si la urmä-l întrebi: - Si ce începe cu P, se terminä cu ULA, si face asa? (Si-ti bälängäni mâna înainte si-napoi.) El, evident, (cä doar e bäiat destept!), îti va räspunde triumfätor: - PENDULA! La care tu: - Nu nu, abia asta-i p.ula, cä pendula (bälängänindu-ti mâna stânga-dreapta) face asa! |
asta chiar ca nu merge scrisa
|
Precum zisei.
Da' ati prins ideea. Folositi-o la petreceri, dupä miezul noptii, când o parte din musafiri se grupir la bucätärie, pentru cafele, bärfe si bancuri. |
:lol: :lol: f.utere fazele cu "p"+"ula"! :lol:
|
Originally Posted by klein:
|
offffff irene...
doare? spune-mi, te trezesti noapte tipand? mda, e clar! if stupidity would hurt, you'd be running around looking for things that would make your head stop hurting... try a big gun... |
All times are GMT +2. The time now is 23:18. |