![]() |
ca sa nu dau impresia ca ignor topicul :
fiind in deplasare, de pe 1 pe 8 => pas. iar cu oglinda,...dupa 3 beri nici nu mai conteaza |
La cererea onoratei audiente o sa trimit o pereche de boxeri cu autograf :sleep:
|
Se primesc numai predati personal.
|
Atunci ramaneti fara boxeri!
|
I'm in (like always)... numa sa fie in Bucuresti ca nu am cum sa plec...
|
Deci pân-acum avem:
- Cherryblossom - Jay - Nae (confirmat prin telefon) - BeNnY (pentru weekendul ästa) - Raptor (poate) - Nume (poate si mai putin - comunicat prin telefon) Target date: sâmbätä dup-amiaz'. Target place: vedem noi. Hai cä mai avem locuri! |
.raptor nu mai poate :( ...poate data viitoare.
.in orice caz:'bere lunga,vorba scurta' ;) |
Awww... :(
Puteam si sä scurtäm berea oricui - la cererea onor clientelä. |
si eu zic s-o lasam pe alta data... cvorumul nu s-a intrunit... in plus si eu s-ar putea sa trag o fuga pina la mare in we, ca tot e asa cald... :P
|
Da' duce-ti-vä-ti, fratilor, duce-ti-vä-ti, cä nu vä tine nimeni cu forta! Eu a doua oarä nu mai initiativizez, sä fie clar!
Bine, o sä beau cu Nae, si cine mai vrea sä vinä, ne gäseste acolo si acând. Am sä postez vineri noapte locul si ora. |
heeeeeeeeeeey, ce te superi asa usor :) ... tu spune locul faptei si vedem noi ce iese... !! 8)
|
Originally Posted by cherryblossom:
DE CE???? :shock: :? |
confirm si aici, eu vin.
|
daca pitbull si onorata audienta poate muta meetingul pe duminica serata, vin si eu. daca n-am vazut topicul, deja mi-am facut bagajelul, mi-am pus boxerii :lol:, mi-am luat biletel si da-i !
si pitbull, te implor, pt ca vreau foarte, foarte, foarte foarte mult sa vin. :( |
Duminica seara as veni si eu.
|
eu am pus-o asta seara...asa ca nu mai merge duminica!!!
|
OK, duminicä seara va fi. Vom anunta ora exactä si locul precis în timp util.
|
Originally Posted by Jay:
ma duc sa exersez asezatul prosopului pe nisip si potrivitul umbrelutei... |
"ma duc sa exersez asezatul prosopului pe nisip si potrivitul umbrelutei..."
:D exersand ajungi la perfectiune. |
exclus sã vin weekend-ul ãsta cã lucrez. În rest, dacã am timp, cu plãcere.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:38. |