![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
ba sa stii ca io cred chestia asta. pai daca e cum zici tu, inseamna ca nici zenga nu lucreaza din astea la antrenament, nici raz lucescu, nici andone. pt ca toate echipele noastre de club o iau de la straini la greu din faze fixe. we just suck man. dar sunt pt adus tineri la echipa. mai rau ca moshii aia nu au cum sa joace. |
isn't this ironic ?
In meciul cu Danemarca ne-am luat gol in min. 94 sau 95 ... acum cu Olanda ne-am luat gol in sec. 46. O dam dintr-o extrema intr-alta. Cat despre unii jucatori ... Radoi l-am tot urmarit ... se uita in stanga si in dreapta ... se trezeste cu mingea in careu la noi si incepea sa fuga ca un derutat. Si Piti ala e nebun se cearta cu Contra si ii da EJECT. Nu se fac d'astea. Dar pana la urma e antrenor si decizia e a lui Oricat de "prafuit" o fi Mutu .. numai el poate sa-i motiveze pe ai noshtrii. Clar. Si oricat de mult il injura astia a dat goluri si pana la urma asta conteaza. HAI ROMANIA MIERCURI! |
Ideea e ca primele 10-20 de minute Dorinel Munteanu a alergat, a jucat ceva dar dupa aia clar obosise si n-a mai aparut tot jocul, aici intervenea Piturca, trebuia sa-l scoata. Ca sa nu mai spun de Pancu, la faza cand a tras un sut pe-aproape de bara si am auzit numele lui eram "Huh? Pancu joaca?"
|
Originally Posted by BeNnY:
Pancone mai face fata cat de cat dar si el tre sa treaca pe banca. |
Originally Posted by Gaandalf:
goale, sper... pancone :hmm: al draq garoi, cica "pancone". ok insa. sunt cu tine aici. dar il bagi pe banca, si dupa aia? cu cine joci? cu aia din china? ne facem nervi degeaba. tot ce putem face e sa bem berile alea. ca toti romanii : de suparare bem, de fericire bem. |
Eu zic ca nu batem Olanda....
|
astazi cashtiga amandoua...nu au scuza, dar tineretul pupa germania in 2006.
|
hai romania! unde? :x
La naibii cu jocul asta de divizia C. Pase aruncate la intamplare si la mishto'. Trist! :sleep: jeg de gol. 1-1 RUSHINE! Ma pish pe el de meci ... |
the sadness of all microbisti....TONIGHT...
deh, eu am fost in club prometeus... jazz-night, cu harry tavitian si 'arabul'... am pierdut un meci trist. pa germania 2006 |
stati mai nu va ambalati ca a fost 2-1 pt noi. si cum speranta moare ultima...
|
sperantza a fost ciuruita, spanzurata shi inecat de mult :P
|
sau trasa pe nas
|
abia au scos un 2-1....RUSINE!!! vai de viata voastra!
|
.v-a venit romania?
|
Cica antrenorul Danemarcei isi anunta jucatorii ca
vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul zice : "Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un pub, OK?" Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Danemarca, gol Sorensen in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si..."Romania 1 - Danemarca 1, gol Mutu, minutul 89." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Sorensen, disperat, cu capul in maiini... "Ce s-a intamplat, mai Sorensen?" "Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 11!" |
:D :lol: :D :lol:
|
Originally Posted by apartamentu104:
:D |
:lol: :lol: :lol: !!! am ras de am pocnit!! :lol:
|
Daca au pierdut calificarea,dar totusi mai au 20% sanse.Daca Juca Mutu poate ar mai iesi calificarea.
|
Originally Posted by Denis_stelistu:
i doubt it |
All times are GMT +2. The time now is 00:00. |