Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   hai romania!!!!!!!!!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86093)

Longshot 28 Mar 2005 15:32

Originally Posted by Gaandalf:

Piturca declara: "Am lucrat IN SPECIAL la fazele fixe!" ... si ma trezesc cu gol in sec 46 - las-o'n p*** calului ...

ba sa stii ca io cred chestia asta. pai daca e cum zici tu, inseamna ca nici zenga nu lucreaza din astea la antrenament, nici raz lucescu, nici andone. pt ca toate echipele noastre de club o iau de la straini la greu din faze fixe.
we just suck man.
dar sunt pt adus tineri la echipa. mai rau ca moshii aia nu au cum sa joace.

Gaandalf 29 Mar 2005 13:30

isn't this ironic ?
In meciul cu Danemarca ne-am luat gol in min. 94 sau 95 ... acum cu Olanda ne-am luat gol in sec. 46. O dam dintr-o extrema intr-alta.

Cat despre unii jucatori ... Radoi l-am tot urmarit ... se uita in stanga si in dreapta ... se trezeste cu mingea in careu la noi si incepea sa fuga ca un derutat. Si Piti ala e nebun se cearta cu Contra si ii da EJECT. Nu se fac d'astea. Dar pana la urma e antrenor si decizia e a lui

Oricat de "prafuit" o fi Mutu .. numai el poate sa-i motiveze pe ai noshtrii. Clar. Si oricat de mult il injura astia a dat goluri si pana la urma asta conteaza.

HAI ROMANIA MIERCURI!

BeNnY 29 Mar 2005 16:15

Ideea e ca primele 10-20 de minute Dorinel Munteanu a alergat, a jucat ceva dar dupa aia clar obosise si n-a mai aparut tot jocul, aici intervenea Piturca, trebuia sa-l scoata. Ca sa nu mai spun de Pancu, la faza cand a tras un sut pe-aproape de bara si am auzit numele lui eram "Huh? Pancu joaca?"

Gaandalf 29 Mar 2005 16:22

Originally Posted by BeNnY:

Ideea e ca primele 10-20 de minute Dorinel Munteanu a alergat, a jucat ceva dar dupa aia clar obosise si n-a mai aparut tot jocul, aici intervenea Piturca, trebuia sa-l scoata. Ca sa nu mai spun de Pancu, la faza cand a tras un sut pe-aproape de bara si am auzit numele lui eram "Huh? Pancu joaca?"

My point exactly ... sa se lase de nationala a facut destul rau. Daca sunt sensibil la ceva e atuncea sunt la meciurile nationalei. La meciul cu Danemarca cand l-am vazut cum a batut cornerul am inceput sa injur cat m-au tinut plamanii. Cand au dat gol am rupt un scaun, spart 2 sticle de bere si daramat masa.
Pancone mai face fata cat de cat dar si el tre sa treaca pe banca.

Longshot 29 Mar 2005 19:42

Originally Posted by Gaandalf:

spart 2 sticle de bere

goale, sper...

pancone :hmm:
al draq garoi, cica "pancone". ok insa. sunt cu tine aici. dar il bagi pe banca, si dupa aia? cu cine joci? cu aia din china?
ne facem nervi degeaba. tot ce putem face e sa bem berile alea. ca toti romanii : de suparare bem, de fericire bem.

Jay 29 Mar 2005 21:41

Eu zic ca nu batem Olanda....

WraIth 30 Mar 2005 09:43

astazi cashtiga amandoua...nu au scuza, dar tineretul pupa germania in 2006.

Gaandalf 30 Mar 2005 20:14

hai romania! unde? :x
La naibii cu jocul asta de divizia C. Pase aruncate la intamplare si la mishto'. Trist! :sleep:
jeg de gol.
1-1 RUSHINE!
Ma pish pe el de meci ...

Nae 30 Mar 2005 23:52

the sadness of all microbisti....TONIGHT...

deh, eu am fost in club prometeus... jazz-night, cu harry tavitian si 'arabul'... am pierdut un meci trist.
pa germania 2006

apartamentu104 31 Mar 2005 01:31

stati mai nu va ambalati ca a fost 2-1 pt noi. si cum speranta moare ultima...

WraIth 31 Mar 2005 09:28

sperantza a fost ciuruita, spanzurata shi inecat de mult :P

Longshot 31 Mar 2005 09:57

sau trasa pe nas

Sm�agol-Gollum 31 Mar 2005 20:04

abia au scos un 2-1....RUSINE!!! vai de viata voastra!

raptor 01 Apr 2005 12:35

.v-a venit romania?

Gaandalf 05 Apr 2005 06:11

Cica antrenorul Danemarcei isi anunta jucatorii ca
vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat
portarul zice :
"Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra
Romaniei, si voi mergeti intr-un pub, OK?"
Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru
Danemarca, gol Sorensen in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind
din nou televizorul si..."Romania 1 - Danemarca 1, gol Mutu, minutul 89."
Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe
Sorensen, disperat, cu capul in maiini...
"Ce s-a intamplat, mai Sorensen?"
"Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 11!"

apartamentu104 05 Apr 2005 07:07

:D :lol: :D :lol:

Gaandalf 05 Apr 2005 08:00

Originally Posted by apartamentu104:

:D :lol: :D :lol:

nu e de ras mey! ... :lol: cu dorinel pe teren "impossible is nothing!" ...
:D

Sm�agol-Gollum 05 Apr 2005 21:30

:lol: :lol: :lol: !!! am ras de am pocnit!! :lol:

Denis_stelistu 08 Apr 2005 23:05

Daca au pierdut calificarea,dar totusi mai au 20% sanse.Daca Juca Mutu poate ar mai iesi calificarea.

Sm�agol-Gollum 09 Apr 2005 21:24

Originally Posted by Denis_stelistu:

Daca Juca Mutu poate ar mai iesi calificarea.

i doubt it

All times are GMT +2. The time now is 00:00.