Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Despre filme d arta... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86080)

europe_east 27 Mar 2005 08:28

asta da discutie despre filme d'arta... you guys are on topic :D

obvious 27 Mar 2005 12:09

europe_east.... :love: :love: :love:
pentru semnaturile tale. (eu nu pot sa le citesc fara vocea psihopelica adiacenta).

europe_east 27 Mar 2005 16:40

Thx, obvious... :love: Ma bucur ca ai ghicit filmul. :)

Airlight 27 Mar 2005 16:43

"Invataturile lui Dapper Dan" :D

europe_east 27 Mar 2005 16:50

Originally Posted by Airlight:

"Invataturile lui Dapper Dan" :D

:D :love: yep, he's bona fide!

Pitbull 27 Mar 2005 20:25

Originally Posted by M0n0:

Dar va rog impartasiti cuvintele de aur si cu restul populatiei acestui forum... :)

Mais, mon cher, si nous les împärtäshions par tälmäcification dans la Mioritique neaoshe, ils vont perdre tout leur farmecque!

obvious 28 Mar 2005 00:49

desigure, nous pouvons, mais nous sommes des grands snobs culturelles et on ne cotonogent pas la corolle des miracles.

obvious 28 Mar 2005 00:50

well ain't this place a geographical oddity. two weeks from anywhere.
europe...nu ca am ghicit filmul...ci abia am iesit de la rehab-ul "celor care citeaza obsesiv din acest film pana enerveaza crunt adunarile publice".

europe_east 28 Mar 2005 04:21

Originally Posted by obvious:

well ain't this place a geographical oddity. two weeks from anywhere.

You must be looking for answers... ;)

Originally Posted by obvious:

europe...nu ca am ghicit filmul...ci abia am iesit de la rehab-ul "celor care citeaza obsesiv din acest film pana enerveaza crunt adunarile publice".

Well, ain't it a small world, spiritually speaking... :D :love:

Pitbull 28 Mar 2005 20:22

Cine-ar fi crezut cum cä topicul Fete|_d|n_Asf|nt|t va ajunge la douä pagini? Ea s-a dus, dulce minune, dar noi îi pästräm vesnic vie mostenirea...! (Ca sä trecem posturi pe räboj, evident!)

M0n0 28 Mar 2005 22:26

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by M0n0:

Dar va rog impartasiti cuvintele de aur si cu restul populatiei acestui forum... :)

Mais, mon cher, si nous les împärtäshions par tälmäcification dans la Mioritique neaoshe, ils vont perdre tout leur farmecque!

Te cred... :? :lol:

touchpoet 04 Jun 2005 01:12

filmul de arta?

toate ar trebui sa fie filme de arta, dar ce ne-am face cu comertul?
as aminti insa aici filmele lui Andrei Tarkovsky:
Calauza, Nostalgia, Andrei Rubliov, Solaris ..
asta pentru a aduce in discutie filme ale unro regizori care par uitati de generatia care se imbata cu Harry Potter...

Pitbull 08 Jun 2005 01:30

Que bien tu dis!
That good you say!
Cä bine zici!

Serghei 08 Jun 2005 06:34

Da' noi,bastinasii,mereu cu scuza unui trecut intunecat,mai avem si alte repere inafara de acest domn Tarkovski,vazut in anii '70,'80 prin beciuri de intelectualii in cautare de sensatii tari?

seull 08 Jun 2005 17:25

cum spunea cineva mai sus depinde de comertz ca la pos.tv nui rentabil sa deruleze un lung metraj .. mai mare venitul e dela telenovele baga publicitate cit incape .. shi apoi arta - cam nu prea vad eu in marele cinematografe , in cinema cluburi ai la ce te uita ... :?
Custuritza , Makedonschi - regizor rus [ Tata de pe luna ] ...

All times are GMT +2. The time now is 14:43.