![]() |
asta da discutie despre filme d'arta... you guys are on topic :D
|
europe_east.... :love: :love: :love:
pentru semnaturile tale. (eu nu pot sa le citesc fara vocea psihopelica adiacenta). |
Thx, obvious... :love: Ma bucur ca ai ghicit filmul. :)
|
"Invataturile lui Dapper Dan" :D
|
Originally Posted by Airlight:
|
Originally Posted by M0n0:
|
desigure, nous pouvons, mais nous sommes des grands snobs culturelles et on ne cotonogent pas la corolle des miracles.
|
well ain't this place a geographical oddity. two weeks from anywhere.
europe...nu ca am ghicit filmul...ci abia am iesit de la rehab-ul "celor care citeaza obsesiv din acest film pana enerveaza crunt adunarile publice". |
Originally Posted by obvious:
You must be looking for answers... ;)
Originally Posted by obvious:
Well, ain't it a small world, spiritually speaking... :D :love: |
Cine-ar fi crezut cum cä topicul Fete|_d|n_Asf|nt|t va ajunge la douä pagini? Ea s-a dus, dulce minune, dar noi îi pästräm vesnic vie mostenirea...! (Ca sä trecem posturi pe räboj, evident!)
|
Originally Posted by Pitbull:
Te cred... :? :lol: |
filmul de arta?
toate ar trebui sa fie filme de arta, dar ce ne-am face cu comertul?
as aminti insa aici filmele lui Andrei Tarkovsky: Calauza, Nostalgia, Andrei Rubliov, Solaris .. asta pentru a aduce in discutie filme ale unro regizori care par uitati de generatia care se imbata cu Harry Potter... |
Que bien tu dis!
That good you say! Cä bine zici! |
Da' noi,bastinasii,mereu cu scuza unui trecut intunecat,mai avem si alte repere inafara de acest domn Tarkovski,vazut in anii '70,'80 prin beciuri de intelectualii in cautare de sensatii tari?
|
cum spunea cineva mai sus depinde de comertz ca la pos.tv nui rentabil sa deruleze un lung metraj .. mai mare venitul e dela telenovele baga publicitate cit incape .. shi apoi arta - cam nu prea vad eu in marele cinematografe , in cinema cluburi ai la ce te uita ... :?
Custuritza , Makedonschi - regizor rus [ Tata de pe luna ] ... |
All times are GMT +2. The time now is 14:43. |