![]() |
DUDE! Adica ala este singurul lucru care ai remarcat la persoana mea? Postul acela despre cinemaGloria si Jim Carrey?!
I'm like so much more complex. Dar de fapt daca nu ma infiltrai deloc ma suparam rau de tot. Mersi! :love: |
Originally Posted by Lady_Skar:
Dar unde sä le-ndes? Quatrain oblige! |
Ultima modificare efectuata Pitbull la 28 Mar 2005 01:50, modificat de 22 ori in total
Doamne, atat iti cer: da-mi si mie timp liber cat are pitbula. |
Acei ce nu s-au regäsit pe datä,
Sä facä bine si sä mai revinä, Cäci Oda-i încontinuu updateatä, Spre-a-mi ispäsi vechea uitärii vinä. |
mai pitbull m-ai dat gata. chiar eram curios cum poti sa faci o rima dintr-un apartament si un numar.
Apare rar si nu e prea activ, Sä-l väd postând mai des, zäu, mi-ar fi dor, Pe domnul de la spatiul locativ: Apartamentul number One-Oh-Four. just :w00t: |
Originally Posted by marx:
un neopasoptism jubilator care foloseste tehnica seductiei prin invaluire. nu expira niciodata "primavara poetilor". |
Originally Posted by herbert:
|
|
|
@Pitbull
nu te supara. am incercat sa ne situam mai "clar" in peisaj. meritul tau e incontestabil. |
|
Hai, mä Numicä mä... Si-aicea, mä, si-aicea...? Adicä, zäu asa!
|
Originally Posted by Pitbull:
|
damn... she's back magain... where's my shotgun?
|
[quote="Nae"]damn... she's back magain... where's my shotgun?[/quote
SALUTARE,TI-AM LIPSIT,NAE???AI VAZUT CE TARE E ODA?????NE INTRUNESTE PE TOTI.NUME INCA NU M-A SALUTAT,DAR II TRIMIT EU UN MESAJ. |
Originally Posted by nume:
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
Originally Posted by nume:
|
repet: hai, mai copii, mai... si-aicea, pe oda, si-aicea ? zau asa !
|
@irene: nu mai scrie fa cu majuscule!!
|
All times are GMT +2. The time now is 01:31. |