![]() |
As good as it gets
Meet Joe Black (mda... :) ) Pretty woman Beauty and the Beast Edward Scissorhands BUBBLE BOY! |
Pana si intr-un thread despre "dragoste" ajungeti sa va certati?
:sleep: |
Re: Greatest love movies...
Originally Posted by Nightwane:
|
All is full of love (Chris Cunningham)
Il Postino (Michael Radford) Punch Drunk Love (PTA) In the mood for love (WKW) Los amantes del circulo polar (J. Medem) Paris Texas (Wim Wenders) Eternal sunshine of the spotless mind (Michel Gondry) Breaking the waves (LVT) 2046 (WKW) Fucking Amal (Lukas Moodysson) Der Himmel uber Berlin (Wim Wenders) Hable con Ella (Almodovar) Before Sunrise (R. Linklater) Amelie (Jean Pierre Jeunet) Great Expectations (A. Cuaron) La Belle Noiseuse (Jacques Rivette) |
Recitind thread-ul din link-ul dat de Leonard, alte filme care merita mentionate la best love stories... macar prin poveste...
Amantul Henry and June La rascruce de vanturi -- varianta cu J. Binoche si R. Fiennes Splendoare in iarba |
hm.cum am uitat de edward-ul lui burton? danke lady skar.
si mi-am amintit si de road home (wo de fu qin mu qin) facut de Yimou Zhang.meserias. si nu e neaparat love movie 100%, dar luatzi si the graduate. |
ce simpatic este Nightwane, el tot timpul apare cu cite un topic frumos cind atmosfera incepe sa se strice pe forum... asa cum a facut si cu topicul "Dedicatii" prin iarna... :love: :oops: :)
|
Originally Posted by cherryblossom:
o sa mi se urce la cap :P [da' am mai facut topicuri misto pe care nu s-a imbulzit lumea :( vezi ala cu fetish-urile :P] si sa mai continui lista: 12. Un Long Dimanche De Fiançailles 13. Breaking The Waves 14. Dancer In The Dark (well..she loves her kid...doesn't she? :P :P :P) |
.Benny and Joon, Amelie, Arizona Dream.
|
preferatele mele sint Sophie's Choice, Amantul, Amelie si In the Mood for Love cu tot cu 2046 (dar si Chunking Express, WKW e maestru la filme de genul asta)... :love:
|
15. Fruits Basket
16. Onegai Teacher 17. Chobits 18. Mahoromatic (asta ca sa bag si niste anime :)...desigur, in afara de millenium actress care e unul dintre cele mai mishto filme/anime ever :P..si oricum..p-ala l-am bagat mai sus in top so there :P ) |
Originally Posted by radu83:
lucia y el sexo. ca tot are apetit pechinezul zizi pt gramatica. confirm si eu: edward scissorhands paris, texas eternal sunshine of the spotless mind :love: der himmel uber berlin :love: :love: |
Reconstruction.whenever.
Edward Scissorhands uuu, wait, there's mooore! IN THE MOOD FOR LOVE. Natural Born Killers. |
.ma mir ca nu a mentionat nimeni insula. :sleep: e un film la moda.
|
Originally Posted by Nightwane:
Mbon, As Tears Go By :P Seom Last Life in the Universe Lola rennt ps: All is Full of Love s-a mentionat pentru ca avem gust :hmm: ? |
Originally Posted by K's:
:D Ca bine zici! Cinema Paradiso... care a fost mentionat si pe celalalt thread... nu e film de amor, dar macar prin scena de sfarsit si merita mentionat si aici... La faza in care copilul vede pe ecran toate scenele din filmele de amor cenzurate ma apuca mereu bocitul... :) Da' vreun film cu Katherine Hepburn si Spencer Tracy, ceva? Parca mai era unul cu Kathy Hepburn si Burt Lancaster... Omul care aduce ploaia? Sau Noaptea Iguanei cu Richard Burton si Ava Gardner? La mari povesti de amor n-ar putea sa lipseasca nici Elisabeta si Richard, no? Pacat ca nu imi aduc aminte nici un film memorabil de-al lor acum, in afara de Who's afraid of Virginia Wolf, care nu cred ca intra aici. |
mai plusez cu 'moulin rouge' (imi pare rau ca nu l-am amintit pana acum) si, de ce nu, cu 'memento'. :P
|
a pus cineva 'the remains of the day'?
pt mine, e de neocolit: el (anthony hopkins) & ea (emma thompson), modesti, 'menajeri', mijlocii (ca virsta), mediocri... iubirea lor (nespusa) misca totusi 'sori & stele' si - pe mine, unul - ma misca pina la lacrimi :oops: plus - fireste - 'ET': the best love story transgender, transplanetara, trans-everything!! |
"City Lights"... pentru ca nu l-am vazut mentionat...
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by MinRep:
Dar atunci, sä nu uitäm: "Limelight" "The Circus" "The Gold Rush" (în special, "dansul pâinisoarelor") "Vräjitoarea", cu Marina Vlady, dupä Kuprin (ALS, cine l-a fäcut? Imi scapä...) "Anonimul venetian", de Enrico Maria Salerno. "Doi pe un balansoar", cu Robert Mitchum si Shirley MacLaine (ALS, regia si-aicea, te rog.) ...si una dintre cele mai mari SECVENTE de dragoste dintr-un film mult mai complex: "Tata în cälätorie de afaceri", de Kusturica - bäiatul si fetita bolnavä de leucemie. ...si pentru cä tot am fäcut o parantezä: o altä scenä similarä dintr-un roman pe care cinematograful l-a ocolit pânä acum: "Pavilionul cancerosilor", de Soljenitîn: adolescentul si fata cäreia i se va extirpa sânul. |
All times are GMT +2. The time now is 03:50. |