![]() |
Originally Posted by Longshot:
de cand il stiu pe gunoiul ala incult de jiji spune ca o sa se califice si o sa ia nu stiu cate cupe... si pana acuma cand o dadea in bara tacea - acum i-a suras norocul prostului si e mare si tare ... ppppplease! :sick: |
Originally Posted by Gaandalf:
pppppula |
Moare dusmanii ca n-are valoarea lor ... sa moara Veta !!!
Pana si Gutza le-a facut melodie ! Asta-i pohta ce-am pohtit !!! |
Cu sabia-n mana si cu oaia-n pula, astept meciul cu villa real madrid.
Io si cu familia mea o sa le aratam la toti papagalii astia vanduti strainilor ce-i aia steaua. Moarte elfilor! |
esti "caine rosu" cumva? sau crezi in sansa pe care o are Farul? :D anyway, desi s-a jucat pe mocirla, si mai mult s-a patinat decat alergat, meciul a fost frumos (si nu vorbesc acum doar din euforia calificarii). asta e, Valencia a jucat jalnic la noi. nici mcacar la ei acasa n-au fost cine stie ce. Steaua a avut noroc, si pana la urma s-a calificat. Sa vadem ce-or face ei cu Villareal care pare ca e pe val un ultima vreme. PS: Nu simtiti in aer cum creste capitalul politic pt nea' Jiji? :D |
Originally Posted by keyzer soze:
|
vai ce prost poti sa fii! ... mergi prea mult cu cartea aia in mana ... suzie ...
Originally Posted by radu83:
daca il laudati pe strambul ala de Cristea care nici nu si-a dat seama k a dat gol cu tibia si a avut noroc k a "sutat" (ma bufneste rasul numai knd ma gandesc la acest temen) stramb si atunci sunteti niste varza cu totii. pour radu83 nu's nici caine rosu, nu tin nici cu farul ... Champions League la greu teams i like: Barcelona / Millan / Arsenal restul la kkt ... |
cuculetz, ai inceput sa vorbesti?
hai ca te invat eu limbajul elfic: ********** ma-ta |
We have a geek on board ... please proceed to the nearest EXIT! Contamination level exceeded! |
Moare dusmani ca n-are valoarea noastra. Cristea e mare om si Gigi isi ia Maybach ca e analfabet.
|
Originally Posted by nume:
pai putea nea Jiji sa reziste sa-l vada pe Tiriac cum se plimba in Maybach in timp ce el nu? |
hai lasa ca shi lu' tziriac i-ash da numai <bip>
mai bine moshuletzu ala ar avea grija de odrasla sa, care e preocupata numai sashi pudreze nasucul. |
70% din popular Bucharest people o tzin pe Xtasy si pudra ... |
lol da, dar numai taica-su lu' asta ma streseaza. :P
|
|
si totusi nu suporti steaua si fanii stelisti.... why the fuck do write on this topic? pt gaandalf care o arde aiurea... fu-te-l tu pe gigi pana nu mai poti ... noi ramanem la fotbal... si nu ma refer la divizia A, cum e dinamo sau rapid... mdeah
|
Originally Posted by radu83:
|
Originally Posted by Jay:
need more reasons ? ;) |
Originally Posted by Jay:
you're funny! |
lasa-ne si pe noi sa ne manifestam. de cand s-a dus la vale nationala n-am mai avut prilejul... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |