![]() |
Eu propun sa radem de Joe King
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Originally Posted by raptor:
Or maybe some punch & pie! :w00t: |
Originally Posted by ogto:
sa nu uiti sa-ti bagi degetele in priza, inainte , sucker. :D |
Originally Posted by BeNnY:
neeee...am sa va aduc niste ardei iuti si o sa vi-i introduc in cur, sa si dansati la party, nu numai sa stati pe scaune si sa fumati :D losers |
Originally Posted by Nightwane:
era si normal, un cap gol nu reactioneaza la nimic.ma mir ca ai reusit sa citesti mai mult de 3 randuri. umorul romanilor se duce de rapa din cauza ca romani ca tine fac pe desteptii, desi sint facuti gramada. ai invatat spaniola de la telenovele sau tampenia vorbeste uneori limbi straine? nu dansa pe masa, nu tine 150 Kg :D |
Originally Posted by cherryblossom:
progresezi :D si da , am umor.dar o sa-i usture un pic pe ..enteleghenti, trust me. :D |
amice, cherry zicea bine, tu cand insulti esti amuzant.
dar de ce te ataci asha? doar pt ca unii au citit aia si nu au ras? era un risc care trebuia sa tzi-l asumi. |
dedicatie pentru Joe.. 8)
Hey Joe by Jimi Hendrix ....... Hey Joe, said now, (Hey) uh, where you gonna run to now, where you gonna run to? Yeah. (where you gonna go?) Hey Joe, I said, (Hey) where you goin' to run to now, where you, where you gonna go? (Joe!) Well, dig it! I'm goin' way down south, way down south, (Hey) way down south to Mexico way! Alright! (Joe) I'm goin' way down south, (Hey, Joe) way down where I can be free! (where you gonna...) Ain't no one gonna find me babe! (...go?) Ain't no hangman gonna, (Hey, Joe) he ain't gonna put a rope around me! (Joe where you gonna..) You better belive it right now! (...go?) I gotta go now! Hey, hey, hey Joe, (Hey Joe) you better run on down! (where you gonna...) Goodbye everybody. Ow! (...go?) Hey, hey Joe, what'd I say, (Hey.......................Joe) run on down. (where you gonna go?) e cam lung, dar tie-ti place asa... :P :P :P |
am una :D
ma mir ca la niste cinefili versati ca voi nu ati inteles ca Joe King = joking dar din cauza ca nu m-am tinut de cuvant, dupa reactile voastre, o sa fiu King Joe ,daca nu ma baneaza maestrul care mi-a sters un topic de poza cu versuri sub ea. |
Originally Posted by Longshot:
daca ce am facut eu e a insulta ,masacrarea intentiei mele bune, de catre voi ,a fost si ea o insulta. in plus daca am fost amuzant, voi nu ati fost :D insa mai e timp. e cineva dintre voi in stare sa scrie ceva amuzant la adresa unui film? asta era ideea.topic colectiv. |
mult zgomot (ma rog, text) pentru nimic
ce e amuzant intr-o reclama de 30 sec (si ala care respira greu, ala era ta-su, mah; etc..) e salciu dupa zece propozitii. M-am mirat ca Jean de Strehaie cunoaste cuvintul "gealat" si ca povesteste astfel> "Si un zimbet ii incolti in coltul buzelor" (asta e de elev de clasa a 8-a, iar Jean, prin proprie admisiune n-a facut nici trei, trebuia sa zica "Ahile are sabie", "Paris are gagica") Joking n-are umor. |
Originally Posted by tailgunner:
ce ai scris tu a vrut sa fie ceva amuzant ? si tu ti-ai ratat cariera sau esti o profesoara de romana care corecteaza extemporale cand e pe stop ( ciclu). bai mailgunner, tu chiar esti atat de odihnit sa nu intelegi ca asta nu e un topic de critica ci de participare? pune si tu ceva scris de tine, sa cadem pe jos de ras. dar sa fie despre filme, creier de musca ce esti .. mare e gradina .... |
:)
esti mai amuzant cind esti coleric stai linistit, nu te mai tot cocoshi atita...ca-ti faci singe rau si nu mai rizi "despre" filme...wait, maybe that's not such a bad idea. |
Originally Posted by tailgunner:
oh, in sfarsit ai inteles. shoot !!!: Meet the Fockers, un rahat de comedie.Baga o critica vesela. |
Originally Posted by raptor:
Greseala mea... ma scuzati... o comparatie foarte proasta... :oops: Rog iertare!! |
Originally Posted by Joe King:
Electricitatea stimuleaza simtul umorului? Ma bucur ca n-am citit chestia ta daca are genul asta de umor. |
Nu ai pierdut nimic... sa zicem ca ai castigat ceva... |
stimuleaza bine, bagi degetele si dupa aia tremuri de ras. nu te obosii sa intelegi.iesi un pic la aer.respira adabc aer rece de iarna si mai incearca o data. nici n-ai citit? atunci de ce-ti dai cu parerea, cinefilule ? asa faci si cu filmele, nu le vezi dar iti dai cu parerea? |
.nu-i nimic,jay,totul se iarta pe lumea asta :D ;) .
.deci joe...nu e de ras, e de plans. mai scrie ceva, poate ai inspiratie de data asta...:) nu te superi ca te criticam, nu? cui se supara, ii taiem nasu' :) eu zic pentru inceput sa modifici putin primul text; incepi cu titlul,apoi introducerea,apoi restu' :) apoi modifici si autorul. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |