![]() |
Revin dupa o filmare de noapte si dau cu basca de ciment ca am pierdut porcaiala.
Fumez o tigara Black ( ;) ), beau o cafea tare si zic: @europe_east ( aka asl pls) Arata-mi un singur post de-al tau de valoare si eu imi mananc digitala. Tu nu esti decat o vesnica uimire, o ridicare din umerii perpetua (vorba lui Pitbull). O tipa esuata de pe forumul imdb spre cinemagia. Sa-ti amintesc ca din cauza mea ti-ai schimbat locatia, rusinata? Sa-ti reamintesc ca ai propus banarea IMM si a celor care fac greseli de ortografia ? Te las in vesnica ta uimire fata de filme gen "The good thief". :sick: @cherryblossom Ma declar dezamagit de topicul tau. Contributiile tale la film pe forum ? Neglijabile. Sa nu te miri daca, pe langa Ambra, am sa te ard la greu cu numeroase ocazii (pe film, cu argumente). Cinemagia a fost o experienta pozitiva pentru mine. Mi-am facut prieteni in viata reala, cu care ma mandresc si de la care am ce invata.(Nae, Nightwane,Pitbull) Am venit la intalnirea cinemagica, a fost ok. V-am cunoscut si mi-ati placut. In afara de Notorious, nu m-am dat la nimeni de acolo. Imi sare tandara repede (sunt cu capu') si nu suport sa vad cum unii o ard prosteste pe film (Bellhop, Vladrock, Gaandalf, Notorious, Flav (care-mi spunea ca clisma (cacofonie necesara) face bine la prostata. Scuzati-ma, minoritatile sexuale nu intra in sfera mea de toleranta. Cat despre als ... vorbeam de demascare, nu mai e nevoie, se demasca singur cu fiecare topic pe care-l deschide impotriva mea. I'm a fuck ing star !!! 8) In rest Pitbull a zis-o plenar ... @Emanuel Sper sa inchizi si acest topic aberant, sau sa-l stergi. Nu-i vad rostul, a mai facut 3 pe tema asta. p.s. Daca ignori cinematografia rusa, e grav. |
bai nume, bai
o cunosti personal pe cherry, stii cat o duce capusorul, dar nu te poti abtine de la golanii. cu cine vorbeai tu despre bergman, fassbinder si herzog? cu europe_east. la buftea n-ai auzit de respect? macar pe doamne lasa-le in pace. dai dovada de inconstanta si mitocanie purulenta. cearta-te cu cine vrei, dar nu cu febletile mele. ca te ard! |
Originally Posted by keyzer soze:
1. Esti in eroare. 2. Nu. |
a fost un avertisment. ai luat cunostinta. from now on, it's up to you.
|
|
Nu baiete. Sunt trenul care trece peste voi.
|
|
Originally Posted by nume:
Bellhop e unul dintre putinii oameni pe acest Forum (acum, dupa ce useri de valoare precum keyzer, mala si altii s-au cam carat) ale caror posturi le citesc cu interes MAXIM. Si slava Domnului, se tine departe de certuri si prostii. Ca de altfel si alti useri care au ceva de zis despre film. N-am pretins niciodata ca as avea ceva de "valoare" de zis despre film. Eu eram aici pentru a invata ceva. Si am invatat. Din posturile lui Bellhop de exemplu. Posturile astea din ultima vreme ale lui nume bruiaza orice atmosfera respirabila pe aici. |
Mäi dragilor, nu va certati si voi acuma, bine?
Vä rog eu mumos! :love: |
Originally Posted by nume:
no comment, sa ma anunti cind iti trece supararea... :) |
Re: DORESC SA MI SE RASPUNDA
Originally Posted by Alex Leo Serban:
1 -3. Nume si Pitbull n-au parte de nici un privilegiu. Sunt doi useri ca si ceilalti care sunt lasati in pace sa scrie. E adevarat ca in ultima vreme nume a sarit calul cam mult, drept pentru care l-am avertizat cu ban daca nu se potoleste. A inteles si a promis sa se calmeze. 1 - 3. Te inteleg ca el a inceput scandalul, dar impeuna l-ati umflat peste poate. Te inteleg si pe tine, il inteleg si pe el, dar cred ca treaba asta ar trebui sa inceteze. El a zis ca se va potoli si va adopta un ton normal al discutiilor, iar pe tine de acum te rog sa-l ingnori, pentru a nu mai da sansa la astfel de discutii total ridicole si care impanzesc forumul degeaba. Multumesc. Subiect inchis, si sper ca cu asta am lamurit si incheiat acest razboi ridicol. |
All times are GMT +2. The time now is 00:11. |