![]() |
Era sa uit, for the records, trebuie adaugat la postul 4 de aici, ca si ultimul tau topic a fost inchis.
|
cifrele vorbeste:
'INCREDIBIL & INCALIFICABIL' (topic creat de mine) - 878 vizualizari, 28 raspunsuri; 'CREDIBIL & CALIFICABIL' (topic creat de nume-ni) - 172 vizualizari, 5 raspunsuri :P |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by Jay:
|
Nume vroiam doar sa-ti spun ca esti trist. Pana acum am ignorat mesajele tale pentru ca erai si esti pur neinteresant. Am citit chestia cu ALS si ai inceput sa evoluezi de la mediocru la ignorant iritant cu aspiratii spre 'a fi greu', nereusita ducand spre o grava tristete. Ai avut o copilarie nefericita? Te-a pus tati sa sugi lapte dintr-un furtun? (v. South Park) ...Macar Gandalf n-are pretentii.
|
Te fac un tipi tip ? Sau preferi bonibon ?
Cu alte cuvinte astept sa-ti creasca dintii, acordandu-ti circumstantele unei prea fragede varste.... |
Originally Posted by BeNnY:
:o :o :o :o :) |
Nume, tu altceva decat sa injuri stii sa faci?
"Can you do any tricks?" |
Originally Posted by ogto:
|
Originally Posted by europe_east:
|
Originally Posted by nume:
"Can you fetch or play dead?" |
[quote="ogto"]
....and stay that way? |
Originally Posted by Jay:
oh, my god, how did i do that ? :P uite, o sa fiu mai smerit pe viitor, ok ? :D |
vai, ce mistouri de doi lei avem in noi. benny mai trebuie doar sa se coaca putin, ce-i drept, dar la varsta ta o sa se pise pe tine cu tot debitul oltului, manca-ti-as... |
Originally Posted by notorious:
|
Originally Posted by notorious:
Vroiam sa intreb "Sau ma faci un sex oral?", dar merge si-asa. |
Putzica, am impresia ca esti rezultatul unui accident de prezervativ.
Nu ma mira, esti facut in perioada in care steriletul se aducea (inca) de la rusi, pe sub mana, iar chiuretajul era pedepsit cu parnaia (tot inca). Articolul respectiv nu se abrogase (inca). ;) |
benito draga!
what seems to be the problem now ? ce mai ai de comentat ? cat despre nume... Eu ma lovesc zilnic de criticile sale violente aduse la adresa unor filme care sunt asa cum crede el ca sunt si nu-l intzeleg de ce e asa nervos ? In mod evident acest topic proiecteaza individualismul lui nume si incompatibilitatea cu societatea numita CINEMAGIA. Vrei restructurari ? Spune care este of-ul tau ca poate asa nu vor mai exista divergente. |
Originally Posted by Gaandalf:
E imposibil ca tu sa ma convingi de validitatea unor filme de factura joasa (ca sa pastrez un ton neutru), asa cum se pare ca e imposibil ca eu sa te conving pe tine ca filmele de la fanatic, unde n-am intervenit niciodata, sunt niste kkturi. Cam atat. p.s. Divergente puteam avea daca ne-am fi cunoscut, aici nu e decat un forum. |
numai ca dupa principiile tale ... filmul din start este catalogat BUN/PROST si pe urma orice interventzie din partea altcuiva este intampinata cu explozii de nervi shi cuvinte urate catastrofale ...
|
All times are GMT +2. The time now is 13:55. |