Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   In suturi!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85829)

nume 11 Feb 2005 16:30

Era sa uit, for the records, trebuie adaugat la postul 4 de aici, ca si ultimul tau topic a fost inchis.

Alex Leo Serban 11 Feb 2005 16:37

cifrele vorbeste:

'INCREDIBIL & INCALIFICABIL' (topic creat de mine) - 878 vizualizari, 28 raspunsuri; 'CREDIBIL & CALIFICABIL' (topic creat de nume-ni) - 172 vizualizari, 5 raspunsuri :P

nume 11 Feb 2005 16:39

Originally Posted by Alex Leo Serban:

'CREDIBIL & CALIFICABIL'

Acolo nu era decat o repetitie si o dare de seama .... :P

marx 11 Feb 2005 17:35

Originally Posted by Jay:

am sa-l rog pe nume urmatoarele: orice si oricui dar nu cred ca cherry, europe sau keyzer merita vreo porcaiala...

Subscriu acestei idei: iubim femeile cartarescian, iar k. soze e un tip ponderat in afirmatii rau-voitoare.

BeNnY 11 Feb 2005 18:32

Nume vroiam doar sa-ti spun ca esti trist. Pana acum am ignorat mesajele tale pentru ca erai si esti pur neinteresant. Am citit chestia cu ALS si ai inceput sa evoluezi de la mediocru la ignorant iritant cu aspiratii spre 'a fi greu', nereusita ducand spre o grava tristete. Ai avut o copilarie nefericita? Te-a pus tati sa sugi lapte dintr-un furtun? (v. South Park) ...Macar Gandalf n-are pretentii.

nume 11 Feb 2005 18:38

Te fac un tipi tip ? Sau preferi bonibon ?
Cu alte cuvinte astept sa-ti creasca dintii, acordandu-ti circumstantele unei prea fragede varste....

Bogie 11 Feb 2005 19:39

Originally Posted by BeNnY:

...Macar Gandalf n-are pretentii.

:o :o :o :o
:)

ogto 11 Feb 2005 20:18

Nume, tu altceva decat sa injuri stii sa faci?

"Can you do any tricks?"

nume 11 Feb 2005 20:22

Originally Posted by ogto:

Nume, tu altceva decat sa injuri stii sa faci?
"Can you do any tricks?"

Stiu sa scriu romaneste si stiu smecheria aia cu mingiutele. Mai joc si septic, din cand in cand. Cand am timp liber ma duc la circ ...

nume 11 Feb 2005 20:40

Originally Posted by europe_east:

-- postarile lui Nae mi se pare de o prostie si o agramare incredibila. No comment. Din nou, nu vreau asta sa fie un atac la persoana. Sunt convinsa ca oamenii astia pot fi fermecatori DACA vor. Dar nu se vede.

Si mie mi se pare postarili tale la fel, care este .... Nici eu nu vreau sa fie un atac la persoana, ci doar o constatare . :hmm:

ogto 11 Feb 2005 21:45

Originally Posted by nume:

Stiu sa scriu romaneste si stiu smecheria aia cu mingiutele. Mai joc si septic, din cand in cand. Cand am timp liber ma duc la circ ...

"Can you fetch or play dead?"

Sm�agol-Gollum 11 Feb 2005 22:31

[quote="ogto"]

"Can you play dead......"

....and stay that way?

notorious 12 Feb 2005 10:37

Originally Posted by Jay:

notorius vorbeste prea de sus

oh, my god, how did i do that ? :P uite, o sa fiu mai smerit pe viitor, ok ? :D

notorious 12 Feb 2005 10:39

Sau preferi bonibon ?
Cu alte cuvinte astept sa-ti creasca dintii, acordandu-ti circumstantele unei prea fragede varste....

vai, ce mistouri de doi lei avem in noi. benny mai trebuie doar sa se coaca putin, ce-i drept, dar la varsta ta o sa se pise pe tine cu tot debitul oltului, manca-ti-as...

nume 12 Feb 2005 13:40

Originally Posted by notorious:

o sa fiu mai smerit pe viitor

Mai smerit decat esti ? Imposibil, deja ai o atitudine de "fecior de sluga"... manca-mi-ai.

BeNnY 12 Feb 2005 15:16

Originally Posted by notorious:

Sau preferi bonibon ?

vai, ce mistouri de doi lei avem in noi. benny mai trebuie doar sa se coaca putin, ce-i drept, dar la varsta ta o sa se pise pe tine cu tot debitul oltului, manca-ti-as...

Vroiam sa intreb "Sau ma faci un sex oral?", dar merge si-asa.

nume 12 Feb 2005 15:29

Putzica, am impresia ca esti rezultatul unui accident de prezervativ.
Nu ma mira, esti facut in perioada in care steriletul se aducea (inca) de la rusi, pe sub mana, iar chiuretajul era pedepsit cu parnaia (tot inca).
Articolul respectiv nu se abrogase (inca). ;)

Gaandalf 12 Feb 2005 18:13

benito draga!
what seems to be the problem now ?
ce mai ai de comentat ?

cat despre nume...
Eu ma lovesc zilnic de criticile sale violente aduse la adresa unor filme care sunt asa cum crede el ca sunt si nu-l intzeleg de ce e asa nervos ?

In mod evident acest topic proiecteaza individualismul lui nume si incompatibilitatea cu societatea numita CINEMAGIA. Vrei restructurari ?
Spune care este of-ul tau ca poate asa nu vor mai exista divergente.

nume 12 Feb 2005 18:30

Originally Posted by Gaandalf:

Vrei restructurari ?
Spune care este of-ul tau ca poate asa nu vor mai exista divergente.

In cazul in care mi te adresai ... nu, nu vreau restructurari, n-ar mai avea nici un farmec, am deveni o "comunitate" (mult spus) perfecta. Iubirea ar pluti in aer, ne-am lua in brate si am canta un frumos cantecel.
E imposibil ca tu sa ma convingi de validitatea unor filme de factura joasa (ca sa pastrez un ton neutru), asa cum se pare ca e imposibil ca eu sa te conving pe tine ca filmele de la fanatic, unde n-am intervenit niciodata, sunt niste kkturi.
Cam atat.

p.s.
Divergente puteam avea daca ne-am fi cunoscut, aici nu e decat un forum.

Gaandalf 12 Feb 2005 18:35

numai ca dupa principiile tale ... filmul din start este catalogat BUN/PROST si pe urma orice interventzie din partea altcuiva este intampinata cu explozii de nervi shi cuvinte urate catastrofale ...

All times are GMT +2. The time now is 13:55.