![]() |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
"Servitorii au indraznit sa intervina la masa nobililor". :lol: |
am creat un monstru ! ...si eu va trebui sa-l distrug ! :lol:
|
acest razboi se poate incheia intr-un singur mod (si nu ca sa-ti fac un hatir tie, riciotto, pt ca nu meriti): prin plecarea mea de pe acest forum!
de data asta, DEFINITIV. ramineti cu numeni, care stie atit de multe dspr cinema, care este atit de inteligent & cultivat & elegant in exprimare & (u fill in the blanks)... EU n-am nevoie de x, y sau z pt a fi ceea ce sint; dar bietul numeni - ce lovitura cruda!! "pinguinul" pleaca, paraseste banchiza... cum o sa supravietuiasca (psihic) nemaiavind pe cine sa injure? well, hold yr breath: o sa va vina LA TOTI RINDUL! inclusiv tuturor acelor caraghiosi "umanisti" care l-au ajutat sa se ridice in pozitia bipeda, care i-au pus ceaslovul in miini, minunindu-se de "progresele" observate... ce utopie mareata! intr-adevar: in vremurile bune, slugile nu erau chemate in salon, sa discute dspr debussy. remember THAT! |
|
stii ALS, NOBODY REALLY GIVES A SHIT ABOUT YOU AROUND THIS PLACE... cam asta-i ideia, si poate c-ar fi bine s-o retii. cum ai scris intr-un post mai sus, singura possibilitate de a termina cearta asta, ar fi sa te retragi DEFINITIV (nu, nu asa cum ai incercat ultima data, pentru ca ai vazut cat de bine ai reusit) de pe forum. nu stiu insa daca o sa reusesti. stii, vad la tine o nevoie de a scrie pe site-ul asta, asa, ca sa-ti dovedesti tie ca mai existi. daca n-ar mai exista nici asta in viata ta, presupun ca ai murii de ciuda intr-un colt, plangand ca nimeni nu mai stie ce varsta ai... |
valeu, ce-ati facut din Blow-up?!
fac moarte de cretin, pt ca Blow-up e in Top 5 all time pt mine. maculati chiar ideea de film, chiar una din imaginile emblematice ale cinematografului. las' ca ma intorc eu... rusine sa va fie! se mai rusineaza cineva - dovedit prost - pe acest forum? :P |
Originally Posted by herbert:
Absolut de acord. Incä o datä, îmi prezint scuzele cä nu m-am stäpânit si am intrat în dialog cu "maculatorul". Acum se vede cât de inutil a fost. N-a priceput nimic. Aceeasi arogantä cu fumuri, aceeasi obsesie de a bäga zâzanie, a face scandal cu orice pret si a contrazice, chiar si färä argumente solide. Pentru un moment, mai sus, am crezut cä totusi putem discuta, si m-am bucurat. Mi-am spus: "Uite, domnule, cä se poate... Sper sä ajungem la un limbaj comun!" I-am si dat dreptate (laconic, pentru cä încä eram cam amärât, dar sincer si respectuos, totusi). Si când colo, ce-a urmat? O nouä demonstratie de megalomanie ofensivä si ofensatoare, o nouä pildä de dispret suveran si de impunere a propriilor asa-zise "valori intelectuale si morale" - o, si cât de subrede! - "sustinute" (chipurile) cu tembelisme crase si referiri schiloade la "egalitarismul comunist" si alte ineptii... Urât caracter, hâd la chip si cu miros pestilential... Si ce päcat cä o serie de tineri de bunäcredintä, amägiti de cunostintele lui (incontestabile), s-au läsat amägiti! Ce folos cä ai 45 de ani, la ce bun o excelentä memorie filmograficä si biofilmograficä (chiar si neînsotitä de o inteligentä sclipitoare), când dedesubt colcäie un fond uman infect? Când ai un nivel al personalitätii pueril-agresiv, de plod arierat care si-a pierdut candoarea, dar nu si proasta-crestere? Meritä sä fii un dictionar ambulant, care circulä pe doua picioare de lichea? Cu fanfaronada de toapä care-l caracterizeazä, se mai si LAUDA cä a reusit sä irite oamenii. Ei bine, putin îmi pasä cä-i dau satisfactie, si recunosc sincer: asemenea specimene îmi taie tot cheful de viatä. Nu m-a "iritat", nu m-a "enervat", nu m-a "pissed off". Existenta unora ca el îmi provoacä, precum lui Topârceanu, "o tristete iremediabilä" (scuze pentru citat, Marx!) Te întrebi cui îi e rusine, Herbert? Ei bine, mie! Mi-e rusine mie de nerusinarea lui, mi-e rusine cä i-am acordat un dram de încredere, mi-e rusine cä nu pot sä-l ignor, mi-e rusine cä exist pe acelasi continent cu el. Dragi moderatori, am o rugäminte: Dati split pe acest topic, din locul unde a deraiat, si mutati partea parazitarä la cafenea (nu zic s-o stergeti complet - nu cred în cenzurä). Si as mai propune ca, de-acum încolo (cu speranta cä nu va fi cazul prea des) sä procedati la fel ori de câte ori cineva mai face asta, deviind o discutie respectabilä pe arätura propriilor lui frusträri veninoase. In orice caz, insist, AICI FACETI-O. Vorba lui Herbert, NU SE CUVINE sä murdärim asa un film ca Blowup si un maestru ca Antonioni. Cu scuze sincere, |
Originally Posted by notorious:
Cu tot respectul pentru ALS si toata bunavointa fata de nume, nu cred ca acesta este locul potrivit pentru o astfel de disputa. Discutia asta despre "Blowup" promitea mai mult, chiar daca, mergand in ritmul ei, nu ar fi atins pagina 5 decat prin martie... Acum sunt motive sa fie si inchis, la fel ca thread-urile enumerate mai inainte. Oricum, fiindca "Blowup" este si la mine in TOP 5 ;), pot cel putin sa rog moderatorii sa stearga ultima pagina si ceva... |
Da, neapärat!
|
All times are GMT +2. The time now is 20:18. |