![]() |
Originally Posted by KORBEN:
In alta ordine de idei, incearca sa inveti sa citezi un post: nu imi pierd vremea sa iti clarific tie asa zisele machivelisme cameleonice si lase. @Serghei: adaptarea inseamna inglobarea elementelelor noi in traditie. |
Originally Posted by Ambra Blu:
vad ca te tot referi la herbert ca la 'autorul imoral al lui noro'. te intreb cu groaza de un raspuns deja banuit - ce legatura este intre herbert si 'noro' ? :(( |
Originally Posted by notorious:
Citind din clasici: cum vezi relatia dintre cetatean si stat? Ca concubinajul dintre cur si c****. Alege tu care din cei doi citati e Gabrea. |
ma declar scarbit de glumita cu subinteles a lui herbert referitoare la K's. totodata si hlizeala lui korben e de prost gust. prefer de o mie de ori acel "dute-n p*** mea" a lui ambra, decat ipocrizia crasa a altora. M***!
|
Originally Posted by EgoN:
e cu dublu inteles, maestre. |
Originally Posted by keyzer soze:
esti prea sofisticat pentru mine, ia explica-mi tu... |
@ k`s
imi pare sincer rau ca nu-ti dai seama cand cineva iti spune ca esti proasta nu este vorba de nici un machiavelism @ ambra blu voi lua in serios "avertismentele" ca pe orice vorbe de duh din partea unui intelectual de cartier care nu face diferenta intre real life si un forum |
Nu, proasta e ma-ta care te-a scapat in grajd. Credeam ca reusesti sa te tirasti mai sus decit viermii care o cunosc pe matusa din sufragerie. In rest, ramine cum ti-am zis azi la scoala. |
All times are GMT +2. The time now is 03:31. |