![]() |
partea cu 'reservoir dogs' si urechea e buna rau
another one: finalul de la 'salo' :shock: |
TORTURI? Pai parca Marta Stewart facea torturi... pana nu demult. Hehehe, ce glume fac si eu. Pe mine ma cam cutremura scena din The English Patient cand i se taie lui Willem Dafoe degetele. Sau mai sunt si cele din The Princess Bride... care sunt haioase. Dar si Mel Gibson da bine in tortura din Lethal Weapon... Arata la fel de bine si cand e torturat. :)
|
Originally Posted by Cinemania:
|
mi-am amintit acush, apropo de f**** in c**, care stie faza din deliverance cu "squeal piggy squeal" ?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Cannibal Holocaust e film pt. copii de gradinitza. Nu provoaca scarba nici daca-ti bagi singur degetele pe gat. A good popcorn movie! |
oare vb despre acelasi film? eu am vazut doar cateva secvente si mi s-a facut scarba!
|
Originally Posted by Gaandalf:
pai cam tot filmul numai asta e... sau cel putin atat era remarcabil la el |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
normal k despre acelasi film vorbim :) l-am vazut de 5 ori :P deh...friends came over :) da' e super amuzant. |
Originally Posted by nume:
:D sa nu uitam de fazele care n-au mai avut loc in film, adica torturarea promisa de Marsellus poponarului...nici nu vreau sa ma gandesc cat de "medieval" s-or fi dat negrii lui M la curu' aluia...era fain de urmarit avand in vedere imaginatia lui Tarantino :w00t: |
hai ca sar peste 'pulp fiction', subiectul pare deja fume.
'reservoir dogs' - tortura politistului, caruia ii taie urechea michael madsen (actorul asta e cam sarit !) 'die another day' - tortura lui bond, interesanta. 'payback' - zdrobirea degetelor. 'braveheart' - scoaterea matelor, intinderea incheieturilor & tot tacamul. 'the texas chain saw massacre' - biata sally ! |
Originally Posted by notorious:
Urechea taita nu se vede in film. In schimb actiunea "taietorului" si groaza victimei, creeaza tortura. Chain saw massacre - imi vine sa vars o lacrima. |
@notorious
"'reservoir dogs' - tortura politistului, caruia ii taie urechea michael madsen (actorul asta e cam sarit !)" OT: probabil e dus scenaristul, adica Tarantino, dar actorul care-i joaca scena nu e dus...are el Madsen o privire mai rautacioasa si s-a specializat in roluri de psihopati, dar asta nu inseamna ca e dus...joaca in roluri din astea tocmai pt ca stie sa intre bine in pielea tipului rau; Michael chiar a recunoscut, privitor la Reservoir Dogs, ca nu s-a simtit prea bine cand a trebuit sa filmeze scena torturii, mai ales cand a trebuit sa-l loveasca pe Kirk (actorul "torturat") |
pe spec. ed-ul de la res dogs sunt doua scene alternate in care e close up pe taierea urechii.insa se vede dintr-o mie ca e prop.mult mai eficient nearatand nimic.
|
ca tot veni vorba de f*** in c**: American History X
Phone Booth: exclusiv psihologic, dar extrem de eficienta in rest ori au fost deja mentionate... sau nu-mi mai amintesc de ele |
Originally Posted by Longshot:
|
Originally Posted by radu83:
mai era un film vechi de mana a7a pe kre l-am vazut la cinema knd eram prea mic pentru asha ceva cu multe femei sechestrate shi puse sa practice cea mai veche meserie din lume shi tratate sa spunem "neomenste" ... dar nu mai tzin minte cum se numea ... Ar mai putea intra shi Azucena la aceasta categorie ... :lol: knd il stropeshte pe ala cu whiskey shi ii da foc ptr k a trimis-o in Italia sa fie tarfa shi sa fie "tavalita" de 1000 de barbatzi... :D |
si e bine ca am fost scurt si la obiect?
|
Originally Posted by Longshot:
|
Originally Posted by Gaandalf:
filmul se numea cumva Female Market Imprisonment ? Chiar funny filmul :) daca nu e ala...sa te ia dracu' MAH! |
Originally Posted by Cinemania:
aia era doar o gluma, cinemaniacule ! :) totusi, nu pot sa nu-l consider pe acest michael madsen un actor un pic cam liniar... destul de monoexpresiv, cu o voce gajaita adesea enervanta. este de gustat in 'vengeance unlimited', dar nu ne putem multumi decat cu 13 episoade. pacat ! mai este de mentionat si tortura umei thurman din 'kill bill - vol. 2', impuscata in piept si ingropata de vie. sinistru. |
All times are GMT +2. The time now is 20:57. |