Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Cinematografele din Bucuresti (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85657)

Cinemania 07 Jan 2005 22:54

Originally Posted by Jay:

Din cauza multiplexului s-au scumpit biletele la cinema asa ca .... da-l in masa

in Germania dai 5 euro (cu reducere) ca sa vezi un film sincronizat...bleah...in rest, in jur de 10, pentru acelasi film...sincronizat... :x

Jay 07 Jan 2005 23:26

Si pe luna ar putea fi 2 euro... nu mai face comparatii din astea aberante... daca ziceai si tu de sud-est spre Congo.. mai ma gandeam asa.. las-o balta... si nu te mai incrunta ca faci riduri

Cinemania 07 Jan 2005 23:36

Originally Posted by Jay:

Si pe luna ar putea fi 2 euro... nu mai face comparatii din astea aberante... daca ziceai si tu de sud-est spre Congo.. mai ma gandeam asa.. las-o balta... si nu te mai incrunta ca faci riduri

nu stiu daca ti-ar conveni tare mult sa dai vreun ban pentru un film sincronizat...oricat ar costa...anyway, that's not the point of this subject, is it now? cand imi ies primele riduri, promit sa-ti cer o crema...nu prea scumpa, daca se poate :D

M_olecula 08 Jan 2005 04:27

Aproape de militari mai e si Studio Glendale , depinde unde vei locui tu , cinematograful este situat aproape de spitalul universitar , afli mai multe cand o sa locuiesti in buc
Cinematograful este mic , select , unu din preferatele mele ... are sunet bun , e perfect !

Cinemania 08 Jan 2005 05:18

Originally Posted by M_olecula:

Aproape de militari mai e si Studio Glendale , depinde unde vei locui tu , cinematograful este situat aproape de spitalul universitar , afli mai multe cand o sa locuiesti in buc
Cinematograful este mic , select , unu din preferatele mele ... are sunet bun , e perfect !

thx for the info...voi afla cand ajung la fatza locului...am pus si S. Glendale pe lista cinematografelor recomandate :D

VladRock 29 Jan 2005 17:30

Sfat prietenesc:nu te lasa indus in eroare si nu-i crede pe cai care spun ca Gloria e ok.Nu te duce!E tare nasol!Mai asteapta vreo 2-3 ani pt Cinema Gloria.A,si nici Cinema Elvira si Cinema Viitorul.Stai departe de ele!Welcome to Bucharest,the capital of the living dead...hahahah!

radu83 29 Jan 2005 19:31

Originally Posted by VladRock:

Sfat prietenesc:nu te lasa indus in eroare si nu-i crede pe cai care spun ca Gloria e ok.Nu te duce!E tare nasol!Mai asteapta vreo 2-3 ani pt Cinema Gloria.A,si nici Cinema Elvira si Cinema Viitorul.Stai departe de ele!Welcome to Bucharest,the capital of the living dead...hahahah!

poftim?????????
sala Elvira Popescu este una din salile mele de cinematograf preferate. are sonorizare buna, locuri atat cat e nevoie, atmosfera draguta, preturi excelente, si cel mai important: are si filme europene/de circuit restrans, lucru pe care n-o sa-l vezi la nici un Multiplex.

apropo, de cand a devenit bucurestiul "the capital of the living dead"????

Longshot 29 Jan 2005 19:32

pai de cand a aparut asta cu rocku' si scoate din morti threaduri vechi

nume 29 Jan 2005 22:06

Originally Posted by Longshot:

@Vlad Rock bla bla Pe cand o sa faci un thread ROCK vs. MANELE , cred ca l-ai modera cu succes (hai sa te vad daca pui botu').

radu83 29 Jan 2005 23:44

Originally Posted by Longshot:

probabil incearca sa doboare vreun record. incearca devina guru in cel mai scurt timp posibil, pt ca toti sa-l privim plini de admiratie.... or something :D

acum serios vorbind, putin autocontrol in ceea ce priveste posturile pe forum nu strica niciodata

Joao Gilbertu 15 Feb 2005 12:47

Re: Cinematografele din Bucuresti

Originally Posted by Cinemania:

Adresat bucurestenilor...si celor care au avut experiente prin cinematografele din capitala

din februarie voi locui in Bucuresti, asa ca, dupa ani buni de cutreierat cinematografele din Cluj, va trebui sa calc pragul altora...dati-va cu parerea si spuneti-mi PLS cum sta treaba in B...dati si bile albe si bile negre :D

PS: ma intereseaza si cinematecile & stuff

Si eu sint in aceeasi situatie si din acelasi oras (CJ), asa ca intrebarea a picat la tzanc. M-am uitat in B-24-FUN si la Eforie au filme bune ("La Strada" de ex. rula acolo). Cit despre Mall shit, well, filme noi pt. burtosi.
No me gusta. Have phun. Poate merem la o bere odata .......

Cinemania 15 Feb 2005 13:15

om merge...daca locuim pe aproape...sau ne intalnim pe la cinema

mafalda 15 Aug 2008 11:16

SOS cinematografele de stat pe cale de disparitie!
Centrala Romania Film in pragul falimentului!
Pe cine credeti ca trebuie sa tragem de urechi? Doar pe ministrul culturii?

All times are GMT +2. The time now is 00:06.