![]() |
Originally Posted by Jay:
in Germania dai 5 euro (cu reducere) ca sa vezi un film sincronizat...bleah...in rest, in jur de 10, pentru acelasi film...sincronizat... :x |
Si pe luna ar putea fi 2 euro... nu mai face comparatii din astea aberante... daca ziceai si tu de sud-est spre Congo.. mai ma gandeam asa.. las-o balta... si nu te mai incrunta ca faci riduri
|
Originally Posted by Jay:
nu stiu daca ti-ar conveni tare mult sa dai vreun ban pentru un film sincronizat...oricat ar costa...anyway, that's not the point of this subject, is it now? cand imi ies primele riduri, promit sa-ti cer o crema...nu prea scumpa, daca se poate :D |
Aproape de militari mai e si Studio Glendale , depinde unde vei locui tu , cinematograful este situat aproape de spitalul universitar , afli mai multe cand o sa locuiesti in buc
Cinematograful este mic , select , unu din preferatele mele ... are sunet bun , e perfect ! |
Originally Posted by M_olecula:
thx for the info...voi afla cand ajung la fatza locului...am pus si S. Glendale pe lista cinematografelor recomandate :D |
Sfat prietenesc:nu te lasa indus in eroare si nu-i crede pe cai care spun ca Gloria e ok.Nu te duce!E tare nasol!Mai asteapta vreo 2-3 ani pt Cinema Gloria.A,si nici Cinema Elvira si Cinema Viitorul.Stai departe de ele!Welcome to Bucharest,the capital of the living dead...hahahah!
|
Originally Posted by VladRock:
poftim????????? sala Elvira Popescu este una din salile mele de cinematograf preferate. are sonorizare buna, locuri atat cat e nevoie, atmosfera draguta, preturi excelente, si cel mai important: are si filme europene/de circuit restrans, lucru pe care n-o sa-l vezi la nici un Multiplex. apropo, de cand a devenit bucurestiul "the capital of the living dead"???? |
pai de cand a aparut asta cu rocku' si scoate din morti threaduri vechi
|
Originally Posted by Longshot:
|
Originally Posted by Longshot:
probabil incearca sa doboare vreun record. incearca devina guru in cel mai scurt timp posibil, pt ca toti sa-l privim plini de admiratie.... or something :D acum serios vorbind, putin autocontrol in ceea ce priveste posturile pe forum nu strica niciodata |
Re: Cinematografele din Bucuresti
Originally Posted by Cinemania:
Si eu sint in aceeasi situatie si din acelasi oras (CJ), asa ca intrebarea a picat la tzanc. M-am uitat in B-24-FUN si la Eforie au filme bune ("La Strada" de ex. rula acolo). Cit despre Mall shit, well, filme noi pt. burtosi. No me gusta. Have phun. Poate merem la o bere odata ....... |
om merge...daca locuim pe aproape...sau ne intalnim pe la cinema
|
SOS cinematografele de stat pe cale de disparitie!
Centrala Romania Film in pragul falimentului! Pe cine credeti ca trebuie sa tragem de urechi? Doar pe ministrul culturii? |
All times are GMT +2. The time now is 00:06. |