![]() |
Ca veni vorba de premii(off topic vb) ... ce zici de niste carti "promise"???
:D ... ai timp si pentru un amarat ca mine? |
Originally Posted by Jay:
@Jay nu te uit, stiu ca-ti plac cartile :P asteapta, iti dau un semn la timpul potrivit. ar fi bine sa punctezi si la Cehov. merita... |
citit si obs cult
un articol de als dsp salonic, ceva dsp noul anti-semitism european cam atat |
Originally Posted by KORBEN:
anti-pula mea altfel, articolul als-ului e singurul lucru care merita citit (and beware, e doar primul episod) |
o infirmitate mostenita sau cultivata - antisemitismul...
ma gandesc cu groaza cat de mult creste acum numarul antiislamistilor. |
Originally Posted by herbert:
|
"Mor. Nu am mai baut sampanie de mult." ? |
Originally Posted by marx:
:D :D :D :w00t: :) |
Originally Posted by marx:
@marx :D Ya vsegda vspominaiu dobrim slovom Cehova :D ...sau poate e vorba de tine? @BeNnY mai putina bautura, ca pierzi premiul :) luni, 10 ianuarie (ora 12), dau raspunsul corect. as vrea sa fie, totusi, un castigator. |
E vorba de ultimele cuvinte inainte sa moara, nu?
|
@BeNnY
da, exactitatea si detaliile sunt apreciate maxim... |
Ok, cred ca am gasit ce trebuia. Traduc in romana sau?...
|
Astept cu interes ultimele cuvinte ale lui Herbert.
Care le intuieste are un premiu surpriza de la mine. |
Originally Posted by Serghei:
"Lasa drujba jos!" sau "I'm cuming i'm cuming!" |
|
Quote:
|
devine interesant-inteligent-amuzant (desi ne indepartam de "ideologia" topicului), mai putin umorul contondent al lui Serghei, dar asa intelege el sa-mi aminteasca de existenta sa.
@marx respiri cultura si ai libertatea (altitudinea) pescarusului (totusi, iluzorie si riscanta). eu mi-as rezerva si placerea unui premiu. @BeNnY nu trebuie sa traduci nimic (doar mie pe pm sa inteleg ca intelegi), ca stiu strainataturi cat intreg forumul. da "vorbele" si descrie - daca stii, daca poti - peisajul. asta micu' inca n-are voie la visinata :) |
Ar fi mai subtil,da mi-e mila de firea ta firava. |
multumesc pt intelegere :) apreciez :) sa revenim la topic. recomand in revista 22 (nr. 773 din 28 dec 2004 - 3 ian 2005) portretul in miscare pe care il face ALS lui Lucian Pintilie. un fel de amor, certitudini, viata.. fragment: "... si totul se termina cu ropote de aplauze, covrigi si vin. A doua zi, Lucian Pintilie ma suna sa-mi spuna ca "i-a placut foarte mult" si ca ar trebui s-o facem mai des. Poate c-ar trebui. Poate o carte - "Dialoguri cu Pintilie"; pentru raspunsurile lui Lucian Pintilie, bag mana-n foc ca n-ar plictisi". sper ca ALS sa-i puna si intrebari incomode... eseul lui Pintilie: "Pompa cu morfina". Laurentiu Bratan, un critic pe care il apreciezi, scrie telegrafic despre "cinemMAiubit 9". intrati pe www.revista22.ro |
Unde mai exact ?
|
All times are GMT +2. The time now is 19:55. |