![]() |
Originally Posted by Mala Portugal:
nici nu stii cat ma bucur pentru tine mala... mai asteapta... @demona... cu tine s-au facut 3 care l-au vazut... si da, problema cu scaunul o aveam si eu. dar pe mine totusi m-a incantat si jocul actorilor inafara muzicii... sunt niste scene jucate impecabil. |
Oricum, filmul e facut pe DVD si se simte. Asa ca, Mala, ai dreptate, poti sa mai astepti si sa-l vezi la TV!
|
E facut pe dvd? :o poate vrei sa spui digital nu pe pelicula.
|
da... nu este filmat, din pacate, pe pelicula... asa ca din cand in cand mai dai de o fata care o culoare asa mai ciudatat... de le verde pana la mov... si da, asta are o importanta enorma, si este una din chestiile care m-au facut sa ma plictisesc enorm...
pacat de multe lucruri frumoase din film, care asa, filmate pe video, s-au cam dus pe apa sambatei... |
Originally Posted by lynx:
Hehe..sa vedeti cand o aparea la TV. Am vazut acu o sapt sau doua secvente din film la TV, intr-o emisiune cu Dorel Visan. Secventele aratau exact ca telenovelele sau teatrele tv, acelasi tip de imagine. Am crezut initial ca e vre-un serial nou la TVR1. Asa ca daca il vedeti la TV o sa simtiti exact senzatia de teatru/telenovela. |
Din pacate, asta este senzatia pe care ti-o da DVD-ul. Am vazut de curand Noro la TVR Cultural /tot pe DVD/ si a fost ingrozitor. De altfel, in cazul filmului Noro mi s-ar fi parut mai cinstit sa se faca un film documentar sau chiar un serial de televiziune nu un film de cinema! :(
|
DVD e un CD din ala, stii, te uiti in lumina si vezi culorile curcubeului, numa ca are filme pe el....
tu vrei sa spui DV. adica Digital Video. care e altceva. |
:) .. mersi zizi...
|
All times are GMT +2. The time now is 05:33. |