Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Gheimz shi joace (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85355)

WraIth 01 Nov 2004 16:19

Da sa vezi ce belea mor............. :D

Pinky 01 Nov 2004 16:22

Super interesant Sims. Printre putinele care mi-a starnit interesul si la care m-am jucat mai mult de cateva ore. Mi-au mai placut si Heroes 3 si 4 mult.

Gaandalf 01 Nov 2004 16:27

Originally Posted by WraIth:

Da sa vezi ce belea mor............. :D

ah deci potzi sa vii akasa beat shi sa itzi batzi femeia ? :lol: Sau sa intru beat cu mashina direct in sufrageruie shi sa zic : "honey! I'm home! what's 4 dinner ?" :lol:

Ionutz55 01 Nov 2004 20:10

Sims 1,2 si toate felurile de Sims sunt un kkt :x
Cele mai stupide jocuri facute vreodata:D
Acum am revenit la Half-Life si ii cam bat pe astia din internet-cafeuri :D , mai joc UT 2004 ( pt necunoscatori, Unreal Tournament), FIFA 2005
Astept cu nerabdare Half-Life 2 si tocmai mi-am instalat Doom 3...

Nightwane 01 Nov 2004 20:25

Originally Posted by Ionutz55:

Doom 3...

ah..controversatul Doom3... mah mie mi-a placut extraordinar de mult... ce-i drept cand eram mai mic mancam doom 1, 2 pe paine :) dar daca nu le-ai jucat pe restu' nu cred ca o sa-ti placa... o sa te cam plictiseasca. el saracu e defapt un remake al lui doom 1...

WraIth 01 Nov 2004 20:40

Originally Posted by Ionutz55:

Sims 1,2 si toate felurile de Sims sunt un kkt :x

sims1,2,etc nu (nu prea ai cum sa te plictiseshti) || dar sim city(din astea) da

PoliFanAthic 01 Nov 2004 22:30

Am jucat toate Doom-urile si, culmea, nu m-a dat pe spate 3ul. E misto in prima parte, dar chiar devine repetitiv de la un moment dat. Macar mi-a adus aminte de un joc atat de drag, Resident Evil... :love:

Nightwane 02 Nov 2004 07:01

Originally Posted by PoliFanAthic:

Am jucat toate Doom-urile si, culmea, nu m-a dat pe spate 3ul. E misto in prima parte, dar chiar devine repetitiv de la un moment dat. Macar mi-a adus aminte de un joc atat de drag, Resident Evil... :love:

pe mine m-a dat pe spate doar prin simplul fapt ca au refacut monstrii :) repetitiv e slava domnului... si devine plictisitor uneori... nivelele din hell sunt totushi mishtocutze :P

nightsorrow 02 Nov 2004 15:11

Am vazut doom 1 ,2, 3 si nu mi sa u parut injucabile,pur si simplu tragi in tot ce vine...fara story ,de groaza,HL e mai presus din orice punct de vedere...ma intreb Nightwane ce muzica asculti...

Nightwane 02 Nov 2004 19:23

Originally Posted by nightsorrow:

Am vazut doom 1 ,2, 3 si nu mi sa u parut injucabile,pur si simplu tragi in tot ce vine...fara story ,de groaza,HL e mai presus din orice punct de vedere...ma intreb Nightwane ce muzica asculti...

nightsorrow...mai draga... la vremea lui, Doom a fost CEVA... si d-aia imi place atat de mult. HL nu mi-a placut deloc. pentru mine HL nu e fps. Fps-urile sunt cele gen Doom. Pentru jocuri storcatoare de creier, alegf quest-urile. Dar HL, Unreal si alte porcarii le arunc cat colo.

Gaandalf 04 Nov 2004 09:33

A jucat cineva Terminator 3 - Redemption ? ... ma gandeam sa-l iau sa "impushc" nishte robotzi in tot jocul ... :lol:

dar inainte sa sacrific 2 cd-uri pe el ... tre sa shtiu cum e ...

jackpot 04 Nov 2004 19:01

La jocurile astea tip Doom , mi-ar placea sa joc ultimul joc (cred) al celor de la Blizzard din seria StarCraft - STAR CRAFT GHOST nu stiu daca l0a jucat careva. Dar cel de strategie Original si Expansion mi-au placut enorm, au fost saptamani cand nu ma puteam dezlipi de calculator, e drept vechi deja....
STAR CRAFT GHOST nu mai e strategie ci 3D.
Dar inca nu am pus mana pe el , poate s-a invechit si asta deja.

Gaandalf 05 Nov 2004 07:03

nu ai cum sa pui mana pe Star Craft Ghost ptr k este doar ptr console ... asha k dk nu ai ... nu potzi sa joci. De mult m-am interesat ... Pacat ... :(

jackpot 05 Nov 2004 19:39

damn it.

tocumarian 08 Nov 2004 17:20

Jucati Syberia 2. Are grafica destul de misto si e destul de greu!!

jackpot 08 Nov 2004 18:52

Dupa reclama din reviste, pare sa fie bun.... Rome:Total War.
Cineva mi-a promis ca intr-o saptamana mi-l pirateaza dintr-o sursa de a lui. Sa vedem ce-i de capul lui...
Esti pus in postura de general roman si trebuie sa manipulezi o armata si pe cei ce comploteaza impotriva ta, potrivit intereselor tale si impotriva armatelorr inamice.
Poti sa-l reinvii pe Julius Caesar sau pe Scipio Africanul.

www.gameshop.ro

Nightwane 08 Nov 2004 20:07

gata cu jocurile! am sters tot ce aveam pe hdd in materie de jocuri :) m-am plictisit de ele :) am preferat sa bag un serial anime :D

nightsorrow 08 Nov 2004 22:23

Originally Posted by Gaandalf:

nu ai cum sa pui mana pe Star Craft Ghost ptr k este doar ptr console ... asha k dk nu ai ... nu potzi sa joci. De mult m-am interesat ... Pacat ... :(

Adica el si World of Warcraht se pot juca doar pe net din consola doar ,dar asta nu e o problm fiindca se poate juca si pe pc,s au facut modificari ilegale...dar singura chestie ar fi ca iti tre cd key de pe cutia originala...si nu merge cu key generator...deci tre sa cumperi cutia aia scumpa :((

Gaandalf 09 Nov 2004 07:38

Originally Posted by nightsorrow:

Adica el si World of Warcraht se pot juca doar pe net din consola doar ,dar asta nu e o problm fiindca se poate juca si pe pc,s au facut modificari ilegale...dar singura chestie ar fi ca iti tre cd key de pe cutia originala...si nu merge cu key generator...deci tre sa cumperi cutia aia scumpa :((

deci mai bine renuntzi ... :lol:

Gaandalf 09 Nov 2004 10:45

Trailerul la Star Wars Episode III - Revenge Of the Sith ...
http://www.lucasarts.com/ep3/ - datzi download akolo ... 480x360

Am o intrebare ptr cei ce au urmarit jocurile de ani intregi ... a existat vreun joc la Attack Of The Clones ?

All times are GMT +2. The time now is 23:20.