![]() |
Da sa vezi ce belea mor............. :D
|
Super interesant Sims. Printre putinele care mi-a starnit interesul si la care m-am jucat mai mult de cateva ore. Mi-au mai placut si Heroes 3 si 4 mult.
|
Originally Posted by WraIth:
|
Sims 1,2 si toate felurile de Sims sunt un kkt :x
Cele mai stupide jocuri facute vreodata:D Acum am revenit la Half-Life si ii cam bat pe astia din internet-cafeuri :D , mai joc UT 2004 ( pt necunoscatori, Unreal Tournament), FIFA 2005 Astept cu nerabdare Half-Life 2 si tocmai mi-am instalat Doom 3... |
Originally Posted by Ionutz55:
ah..controversatul Doom3... mah mie mi-a placut extraordinar de mult... ce-i drept cand eram mai mic mancam doom 1, 2 pe paine :) dar daca nu le-ai jucat pe restu' nu cred ca o sa-ti placa... o sa te cam plictiseasca. el saracu e defapt un remake al lui doom 1... |
Originally Posted by Ionutz55:
|
Am jucat toate Doom-urile si, culmea, nu m-a dat pe spate 3ul. E misto in prima parte, dar chiar devine repetitiv de la un moment dat. Macar mi-a adus aminte de un joc atat de drag, Resident Evil... :love:
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
pe mine m-a dat pe spate doar prin simplul fapt ca au refacut monstrii :) repetitiv e slava domnului... si devine plictisitor uneori... nivelele din hell sunt totushi mishtocutze :P |
Am vazut doom 1 ,2, 3 si nu mi sa u parut injucabile,pur si simplu tragi in tot ce vine...fara story ,de groaza,HL e mai presus din orice punct de vedere...ma intreb Nightwane ce muzica asculti...
|
Originally Posted by nightsorrow:
nightsorrow...mai draga... la vremea lui, Doom a fost CEVA... si d-aia imi place atat de mult. HL nu mi-a placut deloc. pentru mine HL nu e fps. Fps-urile sunt cele gen Doom. Pentru jocuri storcatoare de creier, alegf quest-urile. Dar HL, Unreal si alte porcarii le arunc cat colo. |
A jucat cineva Terminator 3 - Redemption ? ... ma gandeam sa-l iau sa "impushc" nishte robotzi in tot jocul ... :lol:
dar inainte sa sacrific 2 cd-uri pe el ... tre sa shtiu cum e ... |
La jocurile astea tip Doom , mi-ar placea sa joc ultimul joc (cred) al celor de la Blizzard din seria StarCraft - STAR CRAFT GHOST nu stiu daca l0a jucat careva. Dar cel de strategie Original si Expansion mi-au placut enorm, au fost saptamani cand nu ma puteam dezlipi de calculator, e drept vechi deja....
STAR CRAFT GHOST nu mai e strategie ci 3D. Dar inca nu am pus mana pe el , poate s-a invechit si asta deja. |
nu ai cum sa pui mana pe Star Craft Ghost ptr k este doar ptr console ... asha k dk nu ai ... nu potzi sa joci. De mult m-am interesat ... Pacat ... :(
|
damn it.
|
Jucati Syberia 2. Are grafica destul de misto si e destul de greu!!
|
Dupa reclama din reviste, pare sa fie bun.... Rome:Total War.
Cineva mi-a promis ca intr-o saptamana mi-l pirateaza dintr-o sursa de a lui. Sa vedem ce-i de capul lui... Esti pus in postura de general roman si trebuie sa manipulezi o armata si pe cei ce comploteaza impotriva ta, potrivit intereselor tale si impotriva armatelorr inamice. Poti sa-l reinvii pe Julius Caesar sau pe Scipio Africanul. www.gameshop.ro |
gata cu jocurile! am sters tot ce aveam pe hdd in materie de jocuri :) m-am plictisit de ele :) am preferat sa bag un serial anime :D
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by nightsorrow:
|
Trailerul la Star Wars Episode III - Revenge Of the Sith ...
http://www.lucasarts.com/ep3/ - datzi download akolo ... 480x360 Am o intrebare ptr cei ce au urmarit jocurile de ani intregi ... a existat vreun joc la Attack Of The Clones ? |
All times are GMT +2. The time now is 23:20. |