![]() |
Originally Posted by Ambra Blu:
poate explici si de ce... |
1.'moulin rouge'
2.'dancer in the dark' 3.'chicago' restul: 'an american in paris' 'singin' in the rain' 'cabaret' mi s-a parut prea vulgar, chiar nejustigicat de vulgar, in masura in care a 'chicago' vulgaritatea era macar un mijloc 'satirico-pointilistic '... |
Din ce imi amintesc acum,pe loc, clasamentul meu este:
1. DANCER IN THE DARK 2. HAIR 3. CHICAGO 4. MY FAIR LADY 5. JESUS CHRIST SUPERSTAR |
Originally Posted by Ambra Blu:
Dar South Park: The Movie? E musical... Si a avut nominalizare la oscar pt best song: "Blame Canada" :lol: Nu toate musicalurile sunt proaste, adica f. putine sunt bune. |
Originally Posted by ogto:
Adica 3 |
Originally Posted by notorious:
|
nu stiu prea multe despre Germania anilor '30 (si nu stiu nici tu cum esti asa informat in privinta asta) si nici despre lumea cabaretului, dar filmul in sine nu m-a impresionat cu nimic. nu retin mare lucru din el, nici un cantec, abia cateva schimburi de replici intre york si minnelli ('those three women... were probably the wrong women')... poate doar cantecul care deschidea filmul 'willkomen, bienvenu, welcome'... nimic mai mult.
|
Mie mi-a placut filmul foarte mult cand l-am vazut prima oara (acum aproape doi ani) si am citit mai multe chestii pe net despre film, despre cabaret si nazisti...
Cat despre melodii, "Money" e celebra (si melodia din deschidere), dar scena memorabila a filmului este cea in care toti tinerii nazisti se apuca sa cante "The Future Belongs To Me" si se declanseaza un extaz general, doar un batran fiind prezentat cu capul lasat, ingrijorat, apoi vine replica lui York catre Max: "Tot mai crezi ca pot fi controlati?"... Si, bineinteles, majoritatea replicilor sunt savuroase. |
Postez on topic
topul meu de filme musical (in nici o ordine) South Park: The Movie Nightmare Before Christmas The Blues Brothers ("We're on a mission from god.") Singin' In The Rain |
.eu nu sunt amator de musicaluri,dar in parte cam k si in cazul lui ogto:
Nightmare Before Christmas(care e,totodata,unul dintre cele mai bune filme de animatie pe care le-am vazut,daca nu chiar cel mai bun) si Blues Brothers.rawhide!. |
Originally Posted by MinRep:
corect. multam ca mi-ai adus aminte de ea. oricum, poate ca pur si simplu n-aveam chef de el atunci cand l-am vazut (l-am vazut pe cd, evident, cum am apucat si eu, doar pentru ca am avut ocazia). de aceea, nici nu pot sa zic ca am retinut mare lucru din el ca sa dezbat cu tine... |
muzicalu, ca gen, conventie, manifestare mi se pare gretos
totusi sunt cateva memorabile 0 rocky horror picture show (wow wow wow) 1 nightmare before Xmas (bestest ever) 2 all that jazz (stralucire si sclipire si un muribund si all that jazz..) 3 dancer in the dark (genial si morbid si ...lvt si bjork si catherine deneuve) 4 jesus krist superstar (kitch-ul pe cele mai inalte culmi si o relativizare a crestinismului atat de bine venita ) 5 evita (muzica f inspirata din epoca si locatie, imaginea) 6 southpark bl&u (need i say more? blame canada.... totusi mi se pare mult mai mult da decat muzikal) 7 victor/victoria (comedie savuroasa care ar fi mai misto fara chestiile cantate) 8 moulin rouge (e sinteza si apoteoza kitchiului penibil al marilor muzikaluri, dupa care nu ar mai fi trebuit sa se faca vreunul, genul fiind total epuizat) 9 hair (mi s-a parut un film f trist) 10 fame (songu lu irene cara si tematica sociala) DETEST urmatoarele JEGURI tot ce e cu dans si voie buna si gene kelly (dansator bun, n-a avut norocu sa se nasca cand trebuia ca sa fie back-up dancer pt madonna sau britney) ginger rogers (fake plastik) fred astaire (just annoing) daca mai apar si chestii hidoase gen sobolanul jerry sau frank sinatra tv-ul meu e in mare pericol chicago merita mentionat doar pt ca un film poa sa fie atat de flask si lipsit de orice stralucire ca te l;asa masca prin falsitate si pretentii de capodopera singurul om care ar avea puterea sa mai faca un muzikal adevarat e marilyn manson...ar iesi o mare capodopera |
Originally Posted by KORBEN:
|
na ca m-ai impresionat :) |
Some Like it Hot, dar nu pentru muzica, ci pentru pisicelile si naivitatile lui Marilyn. Cred totusi ca daca l-as vedea si a treia oara m-ar plictisi.
Coloana sonora Dancer in the Dark mi s-a parut cel mai prost produs Bjork- deci prefer sa-mi zic despre film ca nu-i musical. Mi-a si placut din total alte motive. In rest, nimic. |
|
ba da , unfortunatelly
|
cel mai tare dupa parerea mea este si va fi Singin' in the Rain ;)
|
@dragos
Originally Posted by keyzer soze:
o veselie mai FALSA si deci obscena nu am prea vazut sau nu`1mi vine aku in cap |
hai, ca m-ai dat gata !!! :w00t: :w00t: :w00t: |
All times are GMT +2. The time now is 21:56. |