Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   "Eu pentru cine votez?" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85344)

Jay 26 Oct 2004 01:20

Draga hartuitorule sau hartuitoare... am primit cartile de la herbert in stare foarte buna si functionabila .. Mi-au placut.. de fapt mai am una de citit... dar mai incolo...

1000 de euro? Hm... vorbesti de bani la care eu nu am cum sa ajung... stii de ce? Pentru ca am doar 21 de ani... si sclavuiesc in spatele "copacilor" pentru un salar amarat din care imi platesc facultatea(de chirie si mancare, inca se mai ocupa maicamea) la Bucuresti... asa ca ... pe bani din astia om vorbi mai incolo.. :)

EgoN 26 Oct 2004 08:47

ca sa citez din prim-ministrul romaniei : "economia merge foarte bine!" :w00t: :w00t: votez alianta si basescu, clar!

europe_east 26 Oct 2004 09:13

E interesanta discutia asta... Unii din romanii de pre meleaguri straine se dau de ceasul mortii cum si unde sa voteze, care consulat e mai aproape, asta la 4 ore cu masina sau astalalt la 5, studentii din Boston sunt panicati ca puterea actuala a lasat Boston-ul fara consul (dinadins? intreaba gurile rele), si asadar foarte probabil fara sectie de votare... Si unii aici inca intreaba 'eu cu cine votez'... (Sau DACA votez!) In fine, poate acolo lucrurile se vad altfel.

herbert 26 Oct 2004 10:57

Originally Posted by Leonard:

la masculin sau feminin?

ambele

herbert 26 Oct 2004 10:58

Originally Posted by EgoN:

ca sa citez din prim-ministrul romaniei : "economia merge foarte bine!" :w00t: :w00t: votez alianta si basescu, clar!

uite un om serios, care a inteles...

herbert 26 Oct 2004 11:02

Originally Posted by Jay:

Draga hartuitorule sau hartuitoare... am primit cartile de la herbert in stare foarte buna si functionabila .. Mi-au placut.. de fapt mai am una de citit... dar mai incolo...

1000 de euro? Hm... vorbesti de bani la care eu nu am cum sa ajung... stii de ce? Pentru ca am doar 21 de ani... si sclavuiesc in spatele "copacilor" pentru un salar amarat din care imi platesc facultatea(de chirie si mancare, inca se mai ocupa maicamea) la Bucuresti... asa ca ... pe bani din astia om vorbi mai incolo.. :)

bine, adica e rau pentru ceilalti...
ramane cum am stabilit: Basescu din primul tur

MinRep 26 Oct 2004 11:06

Re: "eu pentru cine votez?"

...ca sa-l citez pe Caragiale.
Nu prea ma pricep la politica. poate ma ajutati voi sa ma hotarasc. mie mi se pare ca nu merita nici unul din candidatii actuali.

Din pacate, iti dau dreptate (chit ca eu nu votez anul asta)... Cand ma gandesc la tarisoara mea... :sick:

Imi plac rezultatele partiale:

PNL-PD: Basescu 64% [ 9 ]
PSD: Nastase 14% [ 2 ]

(Ciuhandru candideaza, sau ramane la/in Timisoara?)

cherryblossom 26 Oct 2004 11:33

Mi se parea mai potrivit Stolo, dar asta e.... in lipsa lui continui cu Basescu, e de la mine de acolo :P ... pare el mai mitocan si nu are o (inter)fatza prea charismatica, dar macar nu e ipocrit ca Bombonel si WC Tudor... sper si eu sa iasa castigator detasat, din primul tur.... desi, cu jumatate din populatia Romaniei cu drept de vot locuind in mediul rural, nu se stie niciodata...

cherryblossom 26 Oct 2004 11:55

si eu as inclina putin spre basescu. dar am o dilema: pe langa ambitiile lui si capacitatea de a urca cat mai sus in timp record, mi se pare un om incult. l-am auzit odata la tv ca e fan 3 sudest, deci e clar ca e la pamant cu cultura. nu l-as vedea la concerte simfonice, la teatru, la festivaluri de film etc. mi-e sa nu se aleaga praful de cultura romaneasca (inclusiv filmul) care si asa abia se mai tine.

crezi ca daca Bombonel si Bunicutza au "patronat" Festivalul Artelor, care a avut loc prin septembrie, asta inseamna ca ei sunt neaparat culti? cuvantul "propaganda" iti spune ceva? PSD-ul nu prea are priza la segmentul asta de intelectuali, asa ca la nevoie indreapta tunul cu baleturi si concerte simfonice catre el...

Danny 26 Oct 2004 12:11

Bagami-as pula in PSD sa-mi bag. Futu-i in gura sa-i fut de porci comunisti securisti aroganti si corupti care este. Multa mujeeeee din partea mea!!!

P.S. Pentru cei care nu se duc la vot...va fut in gura si pe voi bah dobitocilor, din nou!

Nightwane 26 Oct 2004 12:42

eu nu ma duc la vot. na! (mersi danny :P)

da' in poll am votat cu Vagin Tudor ca saracu' avea 0 voturi.

notorious 26 Oct 2004 13:37

sincer sa fiu mi s-ar parea misto Vadim - presedinte, Basescu - prim ministru. B. cred ca e bun de prim ministru, dar ca presedinte nu prea. Stolojan sau Isarescu mi se pareau potriviti pt presedintie dar daca nu candideaza... :(

sper ca glumesti, leonard! basescu bun ca prim-ministru ????????? tudor la presedentie??????????????? credeam ca la varsta aia cu care te tot lauzi esti capabil sa discerni mai ca lumea. din cauza voturilor unora ca tine probabil un taran ca basescu a iesit primarul bucurestiului cu majoritate zdrobitoare.

daca ar iesi pnl-pd, am avea de suferit ca in perioada '96-'00. daca iese basescu, ar fi chiar mai rau.

cei de la pnl-pd sunt doar niste tarani cu gura cat o sura, in timp ce ca solutii sunt 0 barat. psd-ul cu nastase macar au o echipa de experti care ar fi in stare sa conduca. lasati coruptia, pt ca veti gasi coruptie cel putin la fel si la pnl.

imi pare rau sa vad atatea conceptii gresite din partea cinemagistilor, mai ales de la useri la care tin precum minrep, leonard s.a. ...

MinRep 26 Oct 2004 13:58

Originally Posted by notorious:

imi pare rau sa vad atatea conceptii gresite din partea cinemagistilor, mai ales de la useri la care tin precum minrep, leonard s.a. ...

Sunt de acord cu tine ca PNL-PD sunt ceata de... ma rog, ce ai zis tu. De asemenea, Basescu mi se pare TOTAL nepotrivit pentru functia de presedinte (sau prim-ministru, sau ministru sau whatever...). Pe de alta parte, n-as vota nici cu PSD, PRM, PNG, UDMR, FDGR (sau FDRG, FRDG, FRGD -?) etc. etc. etc. De Petre Roman si oricine ar candida din partea Aliantei PoPULAre nici nu mai zic... Singurul care mi se pare ca are stofa de presedinte este Ciuhandru, pe care si-asa nu-l voteaza mai nimeni...

E clar ca disputa finala se va da intre Basescu si Nastase... Nu-l simpatizez pe nici unul, nu ma convinge nici unul si, oricum, nu votez decat peste 5 ani (cand, vor castiga ceilalti, oricine va castiga acum!)

K's 26 Oct 2004 14:11

Originally Posted by MinRep:

nu votez decat peste 5 ani

Da' ce votezi tu peste 5 ani? :w00t: Sefu' clasei? Sau pe cel de an?

MinRep 26 Oct 2004 14:15

Originally Posted by K's:

nu votez decat peste 5 ani

Da' ce votezi tu peste 5 ani? :w00t: Sefu' clasei? Sau pe cel de an?

very funny... fac 18 ani imediat dupa alegeri...

KORBEN 26 Oct 2004 14:54

Originally Posted by herbert:

Basescu castiga din primul tur.
pariez cu oricine...

din nou herbert si certitudinile lui aberante
moldovenii i-ai pus la socoteala?
cu stefan cel mare al lor si cu simpatiile pro-psd???????
nu ca nu m-as bucura sa iasa basescu cu fix 80 la suta
uiti ca traim in shitlandistan, amice....

K's 26 Oct 2004 15:05

Da, pui, intelesem, dar ori votezi peste 4 ani ori peste 8. Peste 5 in nici un caz.

herbert 26 Oct 2004 17:05

Originally Posted by Danny:

Bagami-as p*** in PSD sa-mi bag. f***-i in gura sa-i f** de porci comunisti securisti aroganti si corupti care este. Multa mujeeeee din partea mea!!!

P.S. Pentru cei care nu se duc la vot...va f** in gura si pe voi bah dobitocilor, din nou!

pledoarie mai strident-convingatoare nici ca se putea :D
restul sunt nuante, ambiguitati, uneori prostie pedestra...
sunt mirat ca notorious inclina spre PSD. ai o problema de "orientare", mai Andrei...

Leonard 26 Oct 2004 19:39

Originally Posted by K's:

Da, pui, intelesem, dar ori votezi peste 4 ani ori peste 8. Peste 5 in nici un caz.

nu esti la curent cu legile. presedintii se vor schimba la 5 ani de acum incolo, iar parlamentul la 4 ani.

herbert 26 Oct 2004 20:06

Originally Posted by KORBEN:

Originally Posted by herbert:

Basescu castiga din primul tur.
pariez cu oricine...

din nou herbert si certitudinile lui aberante
moldovenii i-ai pus la socoteala?
cu stefan cel mare al lor si cu simpatiile pro-psd???????
nu ca nu m-as bucura sa iasa basescu cu fix 80 la suta
uiti ca traim in shitlandistan, amice....

mai gugutza, aberant e neamul tau colorat-diluat...
nu inghiti "certitudini", daca te ineci, mai ales ca nu sunt de capu' (stomacu') tau si nu cu tine discutam...
nu-mi esti amic, amicul tau e lupul din Tambov (ca tot veni vorba de moldoveni, familiarizati cu peisajul rusesc). nu scoate capu' ca e frig...

All times are GMT +2. The time now is 01:36.