![]() |
Originally Posted by BeNnY:
nu shtiu ce sa zic decat k in cele 10 minute pe kre le-am vazut din film doar scena de la inceput cu "hold my bag dogg!" ... ""u want beef?" ma mir k n-aiscris de spiderman2 la kre ai fost din cate am auzit! Iar pe forum "declarai altceva" ... whatever! Cat despre comparatzia intre White chicks shi Princess Diaries 2 shi Legally Blonde ... pot spune k "you're in the wrong business my friend!" Get out while u still can ... PUNCTE, PUNCTE! |
"c kkt vrei t ku cl mai recnt film vzonat?
Originally Posted by miKu 41b:
aaa...da... idiotule
Originally Posted by idiotul 41b:
csa skriud spdmn2 la krefusei? am dlcrt pfrm knu fusei lel? " |
Originally Posted by nightsorrow:
poveste jenanta... sa moara atatia oameni pt un retard prea delectat de razboi si ucidere doar ca spitbag sa demonstreze cat de mult i-apasat americii de soldatii ei... mega siktir |
Originally Posted by Gaandalf:
|
as aduga
1 finalu de la Ai (si au venit extraterestrii sa-l caute pe eT in filmu gresit) 2 satana din end of dayz (very bad cgfx ) 3 panic room (aceleasi gaselnite vizuale, faza cu copila diabetica...umplutura) |
In urma insultelor de mai sus, s-a decis:
BeNnY - ban pentru o saptamana (a doua abatere) Gaandalf - ban pentru 3 zile (prima abatere). www.cinemagia.ro |
Originally Posted by emanuel:
|
tot filmu resident evil 2 de la un capat la altul e ridicol... :hmm:
|
Am vazut recent "Orient Expres" si e plin de chestii ridicole, culminand cu sinuciderea Anei. S-ar adauga si interpretarea unora dintre actori. Pe scurt, tot filmul este ridicol, nu am inteles de ce atata publicitate in jurul lui. Boring!
|
ridicol si penal xxl= azucena :sick:
|
accentul "irlandez" al lui richard gere in "Sacalul"
|
Don't drink water! Fish fuck in it!
|
Rolul lui S. Stallone in Avenging Angello. Prea moale in film...
|
Pe DVD-ul de la "Mystic River" scrie, mare de tot:
CASTIGATOR AL DOUA PREMII OSCAR |
CNC-ul trimite marea opera de arta cinematografica 'orient express', al maestrului cinematografiei romane, Sergiu Nicolaesc, la Oscar, in speranta unei reprezentari bune.
LOL |
F*** sergiu! Revenind, lucruri ridicole : replica din Good Will Hunting a lui robin williams(psihiatru ratat): "Mi-e dor de vanturile sotiei mele, care erau atat de pestinentiale ca trezeau si cainele!"(nevasta crapase) + imbratisarile poponaute dintre psihiatru si matt damon+ tot filmul. Cat de tampit poti sa fii ca sa scoti asa ceva ? Raspuns : la fel de tampit ca sergiu , care avusese o scena identica in "Triunghiul mortii". Numai ca a vazut-o Plangau la montaj si marele guru cu c , dupa ce l-a injurat pe amaratul ala , a scos-o!!! :)
|
Lucru ridicol : Kill Bill
Chiar nu mi se pare amuzant...ceva parodie nereusita... |
Auch ... ai belit-o cu afirmatia asta ! |
lucru ridicol: existenta nightsorrow... :D ceva parodie nereusita... |
Originally Posted by nume:
Despre nea Sergiu nu mai e nevoie sa mai zicem ceva. Dar , parerea mea, ca nu aia a fost veriga slaba a filmului Good Will Hunting (ma refer la replica aceea). Acel psihiatru dorea o apropiere mai umana de Will decat aceea de psihiaru - pacient. Insa sunt multe chestii ridicole in acel film, aici sunt de acord cu tine. Interpretarea lui Robbin Williams mi s-a parut buna si cred ca a fost cam singurul lucru bun din acel film! |
All times are GMT +2. The time now is 04:46. |