Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Lucruri ridicole (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85337)

Gaandalf 29 Oct 2004 10:36

Originally Posted by BeNnY:

Nu inteleg, de ce vorbesti tu? Tie iti placea White Chicks!

am scris io cumva la cel mai mai recent vizionat film k am vazut White chicks ?... cred k visezi urat noaptea ... te trezeshti cu chest pains shi ud de transpiratzie shi tzipi "Gaandalf! Gaandalf! Gaandalf!" prin casa ...
nu shtiu ce sa zic decat k in cele 10 minute pe kre le-am vazut din film doar scena de la inceput cu "hold my bag dogg!" ... ""u want beef?"

ma mir k n-aiscris de spiderman2 la kre ai fost din cate am auzit! Iar pe forum "declarai altceva" ... whatever!
Cat despre comparatzia intre White chicks shi Princess Diaries 2 shi Legally Blonde ... pot spune k "you're in the wrong business my friend!"
Get out while u still can ... PUNCTE, PUNCTE!

BeNnY 29 Oct 2004 13:40

"c kkt vrei t ku cl mai recnt film vzonat?

Originally Posted by miKu 41b:

. te trezeshti cu chest pains shi ud de transpiratzie shi tzipi "Gaandalf! Gaandalf! Gaandalf!" prin casa ...

aaa...da...

idiotule

Originally Posted by idiotul 41b:

ma mir k n-aiscris de spiderman2 la kre ai fost din cate am auzit! Iar pe forum "declarai altceva" ... whatever!

csa skriud spdmn2 la krefusei? am dlcrt pfrm knu fusei lel? "

KORBEN 29 Oct 2004 14:08

Originally Posted by nightsorrow:

To nightwane & benny : teribilism ,doar atat...din partea voastra nu ma asteptam la mai mult... :hmm:
To Blue : Devi selectiv ? dupa mine nu ai nimerit filmu'...

dupa parerea mea a ales fbine filmu care e unu din cele mai over-rated cacapodopere spitbag ever
poveste jenanta...
sa moara atatia oameni pt un retard prea delectat de razboi si ucidere doar ca spitbag sa demonstreze cat de mult i-apasat americii de soldatii ei...
mega siktir

KORBEN 29 Oct 2004 14:09

Originally Posted by Gaandalf:

Tot ceea ce are de-a face cu Legally Blonde shi Mean Girls shi Princess Diaries shi all that crappy stuff those idiots call movies ... ce rushine, ce insulta! :sick:

mean girls mi se pare a fi totusi, putin deasupra celorlalte titluri mentionate

KORBEN 29 Oct 2004 14:15

as aduga
1 finalu de la Ai (si au venit extraterestrii sa-l caute pe eT in filmu gresit)
2 satana din end of dayz (very bad cgfx )
3 panic room (aceleasi gaselnite vizuale, faza cu copila diabetica...umplutura)

emanuel 29 Oct 2004 14:20

In urma insultelor de mai sus, s-a decis:

BeNnY - ban pentru o saptamana (a doua abatere)
Gaandalf - ban pentru 3 zile (prima abatere).

www.cinemagia.ro

KORBEN 29 Oct 2004 14:39

Originally Posted by emanuel:

In urma insultelor de mai sus, s-a decis:

BeNnY - ban pentru o saptamana (a doua abatere)
Gaandalf - ban pentru 3 zile (prima abatere).

www.cinemagia.ro

asta da chestie ridicola....

dRag0sh 30 Oct 2004 21:19

tot filmu resident evil 2 de la un capat la altul e ridicol... :hmm:

corinka 05 Nov 2004 12:28

Am vazut recent "Orient Expres" si e plin de chestii ridicole, culminand cu sinuciderea Anei. S-ar adauga si interpretarea unora dintre actori. Pe scurt, tot filmul este ridicol, nu am inteles de ce atata publicitate in jurul lui. Boring!

Bulumulu 05 Nov 2004 14:35

ridicol si penal xxl= azucena :sick:

constant_im 05 Nov 2004 15:54

accentul "irlandez" al lui richard gere in "Sacalul"

capitain 05 Nov 2004 17:58

Don't drink water! Fish fuck in it!

jackpot 05 Nov 2004 19:04

Rolul lui S. Stallone in Avenging Angello. Prea moale in film...

MinRep 06 Nov 2004 09:34

Pe DVD-ul de la "Mystic River" scrie, mare de tot:

CASTIGATOR AL DOUA PREMII OSCAR

Nae 06 Nov 2004 12:53

CNC-ul trimite marea opera de arta cinematografica 'orient express', al maestrului cinematografiei romane, Sergiu Nicolaesc, la Oscar, in speranta unei reprezentari bune.
LOL

nume 06 Nov 2004 20:47

F*** sergiu! Revenind, lucruri ridicole : replica din Good Will Hunting a lui robin williams(psihiatru ratat): "Mi-e dor de vanturile sotiei mele, care erau atat de pestinentiale ca trezeau si cainele!"(nevasta crapase) + imbratisarile poponaute dintre psihiatru si matt damon+ tot filmul. Cat de tampit poti sa fii ca sa scoti asa ceva ? Raspuns : la fel de tampit ca sergiu , care avusese o scena identica in "Triunghiul mortii". Numai ca a vazut-o Plangau la montaj si marele guru cu c , dupa ce l-a injurat pe amaratul ala , a scos-o!!! :)

nightsorrow 06 Nov 2004 21:05

Lucru ridicol : Kill Bill
Chiar nu mi se pare amuzant...ceva parodie nereusita...

M_olecula 06 Nov 2004 22:45

Auch ... ai belit-o cu afirmatia asta !

Nae 07 Nov 2004 00:32

lucru ridicol: existenta nightsorrow... :D ceva parodie nereusita...

Blue 07 Nov 2004 15:56

Originally Posted by nume:

F*** sergiu! Revenind, lucruri ridicole : replica din Good Will Hunting a lui robin williams(psihiatru ratat): "Mi-e dor de vanturile sotiei mele, care erau atat de pestinentiale ca trezeau si cainele!"(nevasta crapase) + imbratisarile poponaute dintre psihiatru si matt damon+ tot filmul. Cat de tampit poti sa fii ca sa scoti asa ceva ? Raspuns : la fel de tampit ca sergiu , care avusese o scena identica in "Triunghiul mortii". Numai ca a vazut-o Plangau la montaj si marele guru cu c , dupa ce l-a injurat pe amaratul ala , a scos-o!!! :)

Despre nea Sergiu nu mai e nevoie sa mai zicem ceva. Dar , parerea mea, ca nu aia a fost veriga slaba a filmului Good Will Hunting (ma refer la replica aceea). Acel psihiatru dorea o apropiere mai umana de Will decat aceea de psihiaru - pacient. Insa sunt multe chestii ridicole in acel film, aici sunt de acord cu tine. Interpretarea lui Robbin Williams mi s-a parut buna si cred ca a fost cam singurul lucru bun din acel film!

All times are GMT +2. The time now is 04:46.