![]() |
Re: Da , si eu sunt de aceeasi parere
Originally Posted by Ginel:
Da, eu is unul si acelasi cu Blue si ma contrazic singur, uita-te mai sus ce dracu , esti chior?? Si vad ca a scris si Flex ca e de aceeasi parere cu mine, asa ca nu stiu ce vrei de la mine,poate toti 3 suntem aceeasi persoana, nu-i asa?. Si cred ca tu bati campii, tu si cu Blue, voi le aveti cu mesajele de 2 lei. |
M-ati prins!
M-a prins Jackpot , trebuie sa recunosc , este mai destept decat credeam. Eu sunt si Ginel.
|
Mai du-te in ...
Mai du-te stii tu unde, si sa-ti bagi amenintarile in partile alea moi, scriu ce vreau smechere.
|
Eu nu amenint si nici nu cred ca te-am amenintat pana acum, dar vezi ca incep aventurile lui Pingelica la TV... vezi sa nu le pierzi. :x
|
Si vezi ca nu e bine sa minti... cand te-ai inregistrat pe forum parca scria ca trebuie sa ai 13 ani nu? Cred ca ar trebui sa revii peste vreo 4.
Dar discutiile dintre noi doi se termina aici. Te-am salutat tinere! |
Re: M-ati prins!
Originally Posted by Blue:
De ce l-ai creat pe Ginel? Ca un fel de alibi? (stii ce e aia?....vezi DEX). Sau vroiai pe cineva imaginar cu care sa va lingeti ranile unul la celalalt. :( |
Nu ...
Nu vorbeam in primul rand cu tine, da? Ala cu care am vorbit mi-a trimis un mesaj privat si stie el cine e, asa ca lasa-ma, nu mai avem ce discuta!
|
Oh ,...
Inca ceva Jakporc, esti conectat la 2 octombrie si esti deja veteran. Asa ca nu imi mai da mie lectii despre cum trebuie sa fii. Pui cate 2 , 3 mesaje odata , fiecare cate jumatate de rand, genul la ala cu underware. Asa ca eu cred ca si tu vrei sa ajungi sa ai cu miile, eu macar asta am recunoscut telul meu. Ce-ar fi sa o lasi moarta, sa fii baiat mare si sa recunosti si tu!
|
vai da ce mai respectati numele topicului! :hmm:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:20. |