![]() |
mhm...
chiar as fi de accord cu voi daca n-ar fi fosy cele 2 secvente (la inceput si la sfarsit) de documentar, unde iti era aratata femeia asta, care asa a fost. o fata proasta, naiva, si speriata... da, ca in unele scnene nu exceleaza prin jocul ei, se poate, insa personal am fost incantat de accest rol, care totusi fiind asa de simplu (sau "prost din scriitura") a reusit sa nu lase filmul sa devina un documentar... cam asta e. cu bine. |
Mä bucur tot mai mult, în ultima vreme, sä constat cä mai ales generatia voasträ nu se lasä spälatä pe creier si are puterea de a privi istoria obiectiv. Discutia de mai sus m-a uns pe suflet.
Intr-adevär, e si timpul (cam de MULT e timpul!) sä läsäm naibii gogosile cu räul absolut, si sä acceptäm cä Hitler a fost pur si simplu unul dintre marii dictatori ai istoriei. Färä nici o exagerare, îl putem plasa pe acelasi palier cu Napoleon, Bismarck, Lenin, Stalin, Churchiil, Mao, Roosevelt si altii. Deosebirile de nuantä nu sunt esentiale. Deosebirea ESENTIALA e cä a devenit o întruchipare a dictonului "Vae victis!" Nu uitati nici de excelentul link oferit de dulceata noasträ gräsulie de NightWane, la Cafenea - îl reiau si aici: http://www.biblebelievers.org.au/holohoax.htm Deocamdatä mä opresc, pânä voi vedea si eu filmul. Mai adaug o ultimä remarcä - o pildä brigadieristä de: "asa da, asa NUUU!" Prin 1996/97, la TV, piesä în regia lui Radu Gabrea (nu mai tin minte cine cäcase textul). Subiectul: Eva Braun si Carla Petacci, într-o camerä de hotel, cu ocazia unei vizite la nivel înalt între Führer si Il Duce. (Mä rog, nu mä mai mir cä si acolo toti îl numeau "ducele", cä de ce sä fie Gabrea mai citit ca altii? E greu sä räsfoiesti un dictionar, c-are literele cam mici!) Ei bine, ce vedeam noi în piesä? Vedeam douä boarfe depravate, lesbiene, sado-masochiste, bete pulä, rägând ca douä mägärite în cälduri da capo a fine. (Notä: Dana Dogaru si Victoria Cocias jucau excelent, ce-i drept! Dar...) Bäi Gabreo, hali-te-ar tata! Obsedantul deceniu s-a dus de mult! |
Originally Posted by Pitbull:
nu uita si de ROZ :love: :hmm: :love: |
Hitler a fost un infect.
|
un film excelent.
8,5/10 actori superbi - Bruno Ganz si cl.(intre care romancutza noastra secretara - un personaj luminos, semnul normalitatii intr-o lume paranoica, in delir, ascunsa in bunker... revin, ca merita. |
Originally Posted by Nightwane:
E bine asa? :? |
Asa mai merge. Ma simt mult mai bine acum. On Topic: Heil Hitler! Arbeit Macht Frei! Scheisse! Achtung Juden! Hauptsturmfuhrer! |
Jawohl!
|
Filmul e super. Inainte de a vedea filmul am citit o carte, "Sfarsitul lui Hitler", toata cartea se baza pe declaratiile celor implicati, documente, etc. Si din cate se pare chiar asa s-a intamplat. Nu a fugit cu U-Bootu in Argentina, nici la Polul Sud, si nici nu l-au rapit Skywalker & Co.
Actorul e smecher rau de tot, parca chiar era Hitler. Sfarsitul filmului a fost super, foarte misto. Parerea mea... |
Intr-adevar un film foarte bine realizat...deloc plictisitor (poate oleaca in anumite scene)...cel care il interpreta pe Hitler si-a intrat f bine in rol...chiar prea bine...cea mai "seca" scena din film a fost cea in care mama isi omora copii in timp ce ei dormeau...fu*king incredible...
|
Originally Posted by Nightwane:
(Filosofia mea în viata... amoroasä.)
Originally Posted by Flopcaru:
Originally Posted by M0n0:
Originally Posted by M0n0:
|
Marele meu regret dupa ce am vazut "Der Untergang" este ca nu am auzit pic de Wagner... :(( Cum faci un film despre Hitler fara Wagner? |
Pitbull, go see it. Masina germana de filme n-a mai scos demult asa o lucratura. Bruno Ganz intai si-ntai, dar altminteri e un ensemble cast - toti sunt buni in rolurile lor, cu o mentiune speciala pentru Kretschmann, care-i chiar tatic. E si o romanca acolo, Alexandra Maria Lara, nu da deloc rau.. "Ranked #1 in a list by tabloid "Bild" searching the "50 most beautiful Germans of today" (28 April 2005)" zice IMDB. |
Tocmai de asta nu i-am spus numele...nu il stiam :oops: , nu l-am retinut, si stiam ca cineva o sa mi-l mentioneze... :P p.s. retinut :D |
Mäi M0n0 mäi, tu ai fi putut ajunge un komsomolist fruntas! Aplici cu sfintenie sfatul marelui ilici: Invätati, învätati. învätati.
|
Da...dar...din pacate... :( ...nu stiu ce inseamna komsomolist...
|
Erau utecistii sovietici. Un fel de pionieri, si mai bine spälati pe creieri.
(Sorry pentru double posting, iar mi s-a bâlbâit conexiunea, iar mi s-a räspuns cu o promptitudine care mi-a täiat macaroana deletationistä.) |
Nu o sa mai dureze mult...e doar un efect secundar de la dormit prea mult... |
I really hope so! :)
|
Hai mey Pitbull, nu fi chiar asa de critic. Nu am fost la bere cu Hitler ca sa stiu cum e, dar am vazut o gramada de documentare, din care poti sa iti dai seama ce fel de om era.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:17. |