Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   The Terminal (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85181)

cherryblossom 23 Sep 2004 10:25

Terminalul... nu e mare lucru de capul lui, si in plus m-a incercat o senzatie de claustrofobie mai tot timpul ... totusi am ras ceva, noroc cu Tom Hanks, care are o mare calitate... reuseste sa fie foarte uman... vi-l amintiti pe Andrew, tipul bolnav de sida din "Philadelphia", sau pe Forrest Gump sau pe Chuck Noland din "Cast Away"? Terminalul nu se compara cu vreunul din filmele astea, va trece, dar Tom Hanks ramane... :love:

lynx 01 Oct 2004 16:45

Mie mi-a placut filmul. Un final neasteptat, glume bune, actori buni. Ca tot se discuta pe Cinematografia romaneasca despre reteta ideala pentru film. The Terminal mi se pare un film pe gustul tuturor: si al celor ”prosti”, si al celor ”destepti”. Si glume ceva mai naive, si unele mai rafinate. Iar sfarsitul, pe care unii l-ar crede probabil trist /ca de ce adica nu ramane cu Zeta/ mi s-a parut super ok. A mai saltat un pic onoarea ”esticilor” printre care se numara si romanii. Si, de fapt, filmul nu este o poveste de dragoste, ci cu totul altceva.

mihai770 02 Oct 2004 11:47

foarte mishto... 8-9/10
dar daca raportam nota la filmele de acum pe ecrane, eu zic 10/10

jackpot 02 Oct 2004 13:02

super Tom Hanks...

E super Tom Hanks asta............ cel mai tare in film mi-a placut ce indemanare avea la toate..... pana si WC-ul l-a renovat ca lumea......un soi de fantana arteziana...... daca ar fi real personajul si as fi stat in NY, unde el nu a putut sa intre decat la sf. filmului i-as fi acordat cazare.....+ mancare.... ;)

jackpot 03 Oct 2004 11:48

e tare

E tare filmul, merita vazut si votat, dar va intreb ceva voi nu asteptati "Italiencele"?
Votatile fratilor !!!

i_matei 04 Oct 2004 00:01

Am ajuns sa il vad si eu...
SUUUUPER !!! Unul din cele mai sensibile filme ale lui Spielberg, care reuseste inca odata sa entuziasmeze... Tom Hanks si Catherine Zeta-Jones fac o pereche extrem de frumoasa si povestea intalnirilor lor e chiar induiosatoare, iar lucratorii din aeroport dau culoare scenariului...
Poate casatoria dintre Enrique Cruz si ofiterul Torres sa para un pic cam artificiala si putin credibila, dar... se poate ierta :D
Finalul, cum a spus cineva mai sus, evita un cliseu care ar fi stricat filmul... asa, pur si simplu, ne este prezentata o poveste de viata simpla, reala, cu umor, dar si cu destula tristete... mai ales o poveste REALA si CREDIBILA care i se poate intampla oricui...

jackpot 04 Oct 2004 11:30

bun filmul si subiectul e ceva aparte... ceva nou, dar cred ca daca nu ar fi jucat actori cunoscuti, lumea nu s-ar fi dus la film. Dar mi-a placut.....

cherryblossom 04 Oct 2004 12:15

eee, nu va entuziasmati asa tare, Terminalul nu e cine stie ce... Spielberg face comert, nu arta...

zizi 04 Oct 2004 12:35

Originally Posted by cherryblossom:

Spielberg face comert, nu arta...

so, what?

ca sa zic asa, ce sa-ti povestesc...

spielberg face filme pt. marele public, cu emotii simple pe intelesul tuturor, ca un copil mare ce este, dar nu vad nimic rau in asta.

MinRep 04 Oct 2004 13:11

Spielberg face comert, nu arta...

Nu prea sunt de acord, desi e valabil pentru unele filme ale lui ("Indiana Jones", "Jurassic Park" etc.) pentru altele ca "E.T.", "Schindler's List", "Saving Private Ryan" si - recentele - "Catch Me If You Can" si "The Terminal" nu mai e valabil... Zic eu...

Numai sa nu strice "War of the Worlds"... :x :x :x

cherryblossom 04 Oct 2004 15:30

nu tin neaparat sa stau "in line", si nici sa fac parte din marele public... in general urasc uniformitatea si ideea de colectiv/ turma...

intr-un fel, nu m-am exprimat cum trebuie... si mie mi-a placut un film de-al lui Spielberg, si anume Lista lui Schindler... in rest, pe mine personal nu prea m-au incalzit filmele lui, adica ET, AI, Minority Report, Catch Me If You Can, The Terminal, altele nici n-am mai cautat sa vad... insa recunosc ca la ultimele doua pe care le-am enumerat aici m-am ras destul de mult...dar atat.

zizi 05 Oct 2004 00:41

a facut cateva scurt metraje foarte bine cotate...

cireshica, nu erau scurt metraje(decat daca te referi la amblin--la care n-aveai cum sa te referi), duel si sugarland expess(asa-zise "succese de critica") sunt lung metraje.

MinRep 05 Oct 2004 07:47

Originally Posted by zizi:

a facut cateva scurt metraje foarte bine cotate...

cireshica, nu erau scurt metraje(decat daca te referi la amblin--la care n-aveai cum sa te referi), duel si sugarland expess(asa-zise "succese de critica") sunt lung metraje.

Eu cred ca nu stia la ce se referea... Si ma indoiesc ca stie de "Amblin`"...

cherryblossom 05 Oct 2004 10:49

eu cred, el crede, noi credem.... hai ca m-a distrat faza asta... :lol:

la Amblin' ma refeream, si nu numai... mai sunt niste filmulete pe care el le-a facut cand era pushtan... unul era cu ceva despre al doilea razboi mondial :? parca...

MinRep 05 Oct 2004 11:13

mai sunt niste filmulete pe care el le-a facut cand era pushtan... unul era cu ceva despre al doilea razboi mondial :? parca...

da, facute cu colegii de liceu in spatele casei... alea insa nu intra la categoria "bine cotate" :hmm:

jackpot 05 Oct 2004 12:03

eee, nu va entuziasmati asa tare, Terminalul nu e cine stie ce... Spielberg face comert, nu arta...

toti fac comert, dar subiectul e ceva aparte, cred eu, nu seamana cu altele. e ceva original.

cherryblossom 05 Oct 2004 13:56

nu fac chiar toti comert... de exemplu la Fassbinder, Herzog, Bergman, Wenders, Tarkovski si multi altii nu prea am vazut filme comerciale... dar in fine, ne indepartam de topicul asta...

zizi 05 Oct 2004 16:27

nu fac chiar toti comert... de exemplu la Fassbinder, Herzog, Bergman, Wenders, Tarkovski si multi altii nu prea am vazut filme comerciale... dar in fine, ne indepartam de topicul asta...

ramai tu cu ei, snoaba lu' tata.....

BeNnY 05 Oct 2004 16:38

Adevarul e ca mai nou daca iti place Tarkovski esti snob =\

zizi 05 Oct 2004 17:10

nu, esti snob dac-o dai in clisee verbale de genul: "Spielberg=comercial; Tarkovski=ARTA"

All times are GMT +2. The time now is 14:08.